Çizim tableti önerir misiniz ?

Burkayka

Kayıtlı Üye
ucuz ve güzel çizim tableti önerir misiniz bütçem 500 lira

iPad Pro öneririm, üstüne bir 4000 falan koyman gerekir ama bulursun bence. :p

İpad oneririm net te okudugum yorumlara gore tabletin krali ipad tir.. 2 el bulunur o civarda

aynen grafik tableti istiyorum
hocam yurtdışından alırsın bende öyle yapıcaktım bi tane kestirmiştim atıcam birazdan f/p ürünü trde 550tl civarı ebayde 70dolardı sıfırı alırken bi kaç tanede yedek uç alırsın linki bulunca editliyicem

http://www.ebay.com/itm/One-By-Waco...705470?hash=item3a9c14b33e:g:BHcAAOSwofxUdBA~

AU $97.99 Approximately US $70.49
97.99 Avustralya doları yaklaşık olarak 70.49 dolar - ücretsiz kargo

Buda TR fiyatı:
http://urun.n11.com/grafik-tabletle...4?cid=604001&gclid=CMGDlduCqskCFQVuGwod1XcBSw

Son düzenleme:
hocam yurtdışından alırsın bende öyle yapıcaktım bi tane kestirmiştim atıcam birazdan f/p ürünü trde 550tl civarı ebayde 70dolardı sıfırı alırken bi kaç tanede yedek uç alırsın linki bulunca editliyicem

tamam hocam

bütçene uygun bir wacom al... başka marka alma

One by Wacom Bamboo Splash Pen Tablet CTL471 Drawing Tablet | eBay

AU $97.99 Approximately US $70.49
97.99 Avustralya doları yaklaşık olarak 70.49 dolar - ücretsiz kargo

Buda TR fiyatı:
Wacom Bamboo Ctl471 Pen Tablet For Pc/mac 104 - n11.com

black friday var cuma günü ozmna kadar takip edin amazondan baya büyük indirimler oluyor ordan düşürmeye çalışın

black friday var cuma günü ozmna kadar takip edin amazondan baya büyük indirimler oluyor ordan düşürmeye çalışın
bu modelin çok fazla düşüceğini sanmıyorum hocam bide amazonda ki bu tarz ürünler ücretsiz kargo olmuyo ama takip ediyim olursa 1 tanede kendime alıcam illustrator için şart

Son düzenleme:
ben 7 sene önce Uc-Logic lapazz wp8060 almıştım. gayet iyi

ne için kullanmayı düşünüyorsunuz?

üründen ziyade el yatkınlığınız önemli bu arada. Ayrıca a4 gibi büyük modelleri ben önermiyorum. tabi bu arada yine ne için kullanacağınız önemli ( Ben daha çok kısa çizgilerle çalıştığım için :) )

Edit: Şimdi baktım da Uc-Logic lapazz'ın yeni modelleri de çıkmış. İyi markadır

---------- Spam Engelliyici 00:30 ---------- Önceki Mesaj 00:07 ----------

Hayaller (param olsa :D ): UC Logic Lapazz 10.1" Wide Basınç Duyarlı Kalemli Profesyonel 5080LPI Grafik Tablet (Siyah) UCSP1001 En Uygun Fiyatlarla Bilisimport.com'da

Gerçekler: Rotring isograph Rapido Kalem Çeşitleri Teknik Çizim Ürünleri,Teknik Çizim Ürünleri ROTRİNG

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri