Çizim ve Boyama Videoları Yapmak (Sınırsız Kaynak)

para kazanma yinelenen içerikten dolayı kapaniyor mu acaba bu içerikte

Ben almak istiyorum ama tam nasıl olduğunu kavrayamadım hocam. Program mı veriyorsunuz? verdiğiniz programın telif hakkı nedir bu konularda bigi alabilirmiyim

Merhaba Hocam Sizinle Çalışmak İsitiyorum Skype Den Yazdım. Pm Yoluylada Ulaşabilirsiniz.

Meehaba Arkadaşlar Ben Bu Kişiden aldım ve pişmanım nedenmi?
Arkadaşlar bir coloring pages Resim İndiriyorusunuz. Adobe Bridge den Açıyorusunuz Ardından o resimdeki çizgileri tek tek mause ile çiziyorsunu sonrasında onu kaydedıyorsunuz birinci aşama boyle.
İkinci Aşamada tekrardan Adobe Bridge programına gelıyorsunuz tek tek resımlendırme yapıyorsunuz tabi Yapabilirseniz Ben Aldım pişmanım sizler almayın Arkadaşlar Ben Alırken Azıcık Photoshop ta İşin olacak dedi Allahtan azıcık dedım birde biraz deseydi ne kadar olacaktı bilmiyorum yani şunu demek istiyorum herşeyı photoşhopta hallediyorsunuz ben aldım sizler almayın arkadaşlar hepiniz kalın saglıcakla yani kısacası dolandırıcı. bu kişi

Meehaba Arkadaşlar Ben Bu Kişiden aldım ve pişmanım nedenmi?
Arkadaşlar bir coloring pages Resim İndiriyorusunuz. Adobe Bridge den Açıyorusunuz Ardından o resimdeki çizgileri tek tek mause ile çiziyorsunu sonrasında onu kaydedıyorsunuz birinci aşama boyle.
İkinci Aşamada tekrardan Adobe Bridge programına gelıyorsunuz tek tek resımlendırme yapıyorsunuz tabi Yapabilirseniz Ben Aldım pişmanım sizler almayın Arkadaşlar Ben Alırken Azıcık Photoshop ta İşin olacak dedi Allahtan azıcık dedım birde biraz deseydi ne kadar olacaktı bilmiyorum yani şunu demek istiyorum herşeyı photoşhopta hallediyorsunuz ben aldım sizler almayın arkadaşlar hepiniz kalın saglıcakla yani kısacası dolandırıcı. bu kişi

ortada varsa bi dolandırıcılık şikayet konusu açarşın buradan konumu kirletmene hakkın yok

ortada varsa bi dolandırıcılık şikayet konusu açarşın buradan konumu kirletmene hakkın yok

Adam zor olduğunu anlatmış ben almayı düşünüyordum anlattığı şey çok mantıklı bu kadar uğraşmak yerine daha kolay progtamlar mevcut konu detayına eklenmeli bence kullanılan tüm programlar sonuçta eğitim alamayan gene yapamaz.

Adam zor olduğunu anlatmış ben almayı düşünüyordum anlattığı şey çok mantıklı bu kadar uğraşmak yerine daha kolay progtamlar mevcut konu detayına eklenmeli bence kullanılan tüm programlar sonuçta eğitim alamayan gene yapamaz.

arkadaşın istediği sadece resimi indirip çizim ve boyamayı programın halletmesi öyle bi kolaylık varsa bende satın almak isterim. bu beklenti içinde olacaklar lütfen satın almasın

ayrıyetten konuya koyduğum ilk videoyu 45 dakikada yaptım buda zor geliyorsa spam daha iyi bi seçenek olacaktır

Paranıza Yazık Edersiniz Üstad Ben Forumdakı Arkadaşları Uyardım.

Ben Senın Konunu Kirletmiyorum konu içerisinde anlatmadıgın şeyleri anlattım
Ben aldım pişmanın param boşa gitti sizler almayın diye yt ailesini uyarıyorum

Bu şekilde yazılımla yapılan çizim kanallarında youtube para kazanmayı açmıyor diye duymuştum. Son dönemlerde varmı SADECE bu şekilde video yaparak pk açtıran? (Baltalama amaçlı değil bilgilenme amaçlıdır. En ufak eleştiriye balta deyip saldırılmasın lütfen.)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri