Clash of Clans Oynayanlar Buraya

вαттυѕαу;753956' Alıntı:
Ödemeyi yaptık , Keyi bekliyorum , Biri bu geceligine key'i versin de , bu gece boş geçmesin :D

pişman olmassın :) benim depolarım fullken bile bırakıyorum oyun açık kalsın diye. yoksa verirdim keyi.

bu arada onların saate göre sabah atarlar keyi. bizim saate göre gece 3 de falan atarlar.

pişman olmassın :) benim depolarım fullken bile bırakıyorum oyun açık kalsın diye. yoksa verirdim keyi.

bu arada onların saate göre sabah atarlar keyi. bizim saate göre gece 3 de falan atarlar.

Gece 3de atarlar diyosan beklicem :D Pişmam olmam eminim ona , denemede açtım , çatır çatır saldırıyor :D Senin asker hazırlama şeklin nasıl , archer archer barbar goblin yapıyorum bide 4 tane bombacı.

3oJyHhJ.jpg

вαттυѕαу;753979' Alıntı:
Gece 3de atarlar diyosan beklicem :D Pişmam olmam eminim ona , denemede açtım , çatır çatır saldırıyor :D Senin asker hazırlama şeklin nasıl , archer archer barbar goblin yapıyorum bide 4 tane bombacı.

duvar patlatıcı pek işe yaramıyor onu basma goblin tamamen gereksiz.

archery archery barbar barbar yap yeter yılbaşına kadar kışlalar zaten 1 geme hızlandırılıyo. o zamana kadar kas seri seri :D ben bir kere bile işçinin boş kaldığını görmedim mesela :D

---------- Spam Engelliyici 00:35 ---------- Önceki Mesaj 00:34 ----------

вαттυѕαу;753993' Alıntı:

3 işci boşta çok ciddi rakam bundan sonra duvarları bile geliştiremiyceksin işci olmadığı için alış şimdiden :D

duvar patlatıcı pek işe yaramıyor onu basma goblin tamamen gereksiz.

archery archery barbar barbar yap yeter yılbaşına kadar kışlalar zaten 1 geme hızlandırılıyo. o zamana kadar kas seri seri :D ben bir kere bile işçinin boş kaldığını görmedim mesela :D

Seviyen düşük ondan , o seviyede bendede öyleydi , şimdi en ucuz yükseltme 4 5 milyon altın :D

вαттυѕαу;754006' Alıntı:
Seviyen düşük ondan , o seviyede bendede öyleydi , şimdi en ucuz yükseltme 4 5 milyon altın :D

5m altın 8-10 saatlik bi bot kasıyor. ki seviyem düşük senin daha hızlı kasar

вαттυѕαу;754019' Alıntı:
Aynen , ben zaten savaş yapmıyodum ne yalan söyliyim , Bu madenlerden biriken altın iksir ile bastım o 2 inşaatcıyıda , yoksa çok aktif oynamıyorum , ama bot varken yapalım bişiler :D

3 haftada benim köy o hale geldi. diğer yorumlarda görebilirsin köyü :D

arkadaşlar toplanalım bi klanda bende oynuyorum :) sizin kadar eski değilim tabi :)

:) +80 hesap satan varsa görüşelim :) gelirle kanallada takas olur :)

bot harikaymış bea 2 saattir aktif iyi kasıyor alıcam bakalım 1aylık teşekkürler [MENTION=9196]zQrrQ[/MENTION] :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri