Konuya kilit istiyorum! [MENTION=9544]RockNRolla[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION] [MENTION=10033]fsever[/MENTION] [MENTION=12623]zack[/MENTION] @Moderatör [MENTION=11392]Graphic Designer[/MENTION]
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
"Makale" kelimesinin tanımını vikipedi'den kopyalamışsın, doğru da kopyalamışsın. Gel biraz bu tanıma bakalım: "Makale, herhangi bir konuda, bir görüşü, bir düşünceyi savunmak ve kanıtlamak için yazılan yazı".
Türkçesi: "Yazmış olduğun bu yazıları delillerle, bilimsel verilerle destekleyerek kanıtlamak zorundasın".
Teori terimine gelecek olursak yazmış oldukların sadece senin "düşünce"lerin ve bunlar teori değil bir "hipotez"dir.
(Edebi açıdan bakarsak; yazmış oldukların bir "makale" değil ancak ve belki bir "deneme" olabilir.)
Yazmış olduğun bu hipotez'e "bilimsel veriler"le cevap verdim ve düşüncenin yanlış olduğunu ispatladım, kaynaklar belirttim vs.
Ama sen hala inatla anlamamazlıktan geliyorsun.
Konu ile alakasız yazdığımı düşünüyorsan moderatör'e şikayet butonu var mesajların sağ üst köşesinde onu kullanabilirsin.
Burası ytpara üyelerine açık bir forum, düşüncelerini elbette özgürce yazabilirsin (ve bizler de kendi düşüncelerimizi,bilgilerimizi özgürce yazabiliriz), ancak bu şekilde hiddetlenmene falan gerek yok. Yazmış olduğun düşüncelerin yanlışsa inat etmeye devam edebilirsin lakin bunu yapmanı önermem.
Özetle ve son kez yazıyorum: "C Class IP Adresleri ile Youtube izlenme oranları" arasında düşündüğün şekilde bir bağlantı yoktur. Bilimsel ispatlarını yukarıda yaptım. Anlamadığın, takıldığın kısım varsa çekinmeden sorabilirsin.
Ozman gir r10.net veya baska yere yaz orda herkese yazdığınız makaleleri bilimsel kanıtları ile beraber kanıtlyın diye. Cocukmusun arkadaşım sen ya ?
Ayrıca hiddetlenen ben değilim sensin her yadığım kelimeye sayfalarca yazı yaıyorsun güzel kardeşim konuyu sapıtıyorsun. özelden iletişime geçiyorum senle konu kilit tekrardan lütfen.
Burada yazmışsın işte ben de gereken cevapları veriyorum.
Ben gayet sakinim, ancak senin hiddetlendiğini de bilimsel yöntemlerle ispatlayabilirim
Belirti 1: ilk olarak "çocuk musun" vb soru cümleleriyle beni küçümsemeye çalışıyorsun.
Belirti 2: Sinirlenmiş olduğun için hızlı yazı yazmak zorunda hissediyorsun kendini ve hızlı yazarken bir çok kelimeyi yanlış yazıyorsun.
Ayrıca konuyu sapıttığım falan yok, soru soruyorsun cevap veriyorum. C class IP üzerine yazdıklarımı kişisel saldırı olarak algılayıp bana karşı saldırıya geçtin farkında mısın?
Seni sakin olmaya davet ediyorum![]()
saat 3.30'da snavım var güzel kardeşim analdın ? bunuda bilimsel kanıtlıyayımmı sana ?
2. olarak o yazıyı yazan ben değilim r10.net admini ben yt üzerinde buna benzer bir uygulamaya gidilebileceğini öne sürüyorum istiyen bunu takar istiyen takmaz.
3. şiddet ile yazan sensin güzel kardeşim kişisel olarak birdedin var benimle belli çünkü açtığım hemen hemen her koya mualefet olmayı bir iş bilmişsin kendine.
4. sana karşı saldırı geçmeketen kastın nedir ? her açtığım konuya illahada alakasız açıklamalar yaparak sen bana kişisel saldırda bulunuyorsun ben senin açtığın 1 konuya bile yorumun varmı ?
5. Çocuksun çoçuk.
1. sınavınla ilgili temennimi pm olarak yazdım zaten, tekrarlayayım sınavında başarılar.
2. radmin'in yazmış olduğu yazı ile ilgili bilimsel gerçekleri yazdım ve bu yazı üzerine yazmış olduğun düşüncelerinin hiçbir alakası olmadığını açıkladım.
3.(şu forumdaki tek amacım senin konularını gelip sabote etmek
) (pm olarak bu sorunun da cevabını verdim)
4. açtığım konulara bakıp yanlış gördüğün şeyleri elbette dile getirebilirsin, seve seve cevap veririm.
5. "hayat denen sonsuzluk karşısında bir çocuğuz" (çok değerli Kazım abi'mden gelsin)
Kazım Koyuncu - Hayat - YouTube
" Sana göre doğru olan bana göre doğru olmak zorunda değildir. " Ben yazıyorum güzel kardeşim yazmayada devam edeceğim. İster kabul et ister etme ben bu şartlar altında kazanıyorum. Herkes aynı düşüncede kafa yapısında olsa zaten bilim denen olay ortaya çıkmazdı. ben böyle birşey olduguna inanıyorum. Bunu destekliyen yazıların bir benzerinide yayınladım. Sırf bunun için özel bir makale yazcağım. Sen kabul etmesende olur. yeterki insalar farklı pencerelerden olaylara bakabilirisn. Bu son mesajım. Konu kilit lütfen !
"Makale"ni sabırsızlıkla bekliyorumUmarım yeterince bilgi verici ve bilimsel verilerle desteklenen bir makale olur.
Makale Alımı & Satışı - Makale Yazarları - Google Fan Webmaster Forum burdakiler makale ise merak etme benim yazıcağımı çerçeveletip odana asarsın![]()
moderatörler uyuyormu ? Konu Kilit LÜTFEN !
Oradakilerin makale olduğunu iddaa eden ytpara forumu ben değilim
konunun kilitlenmesini istiyorsan "report" linkini kullanabilirsin (mesajların sağ üst köşesindeki ünlem işareti)
yetkilileri etiketledim, daha önce bu şekilde yaptım bukadar uzun sürmesi şaşırtıcı.
Demekki konunun kilitlenmesini gerektirecek birşey yokmuş. (bu saate kadar report'lu konu hakkında işlem yapmadıklarına göre)
report sonucunu genelde yazıyor moderasyon ancak vb'de kontrol linkini unuttum şimdi.
Her yazdığıma bir cevap verip ne yapmaya çalışıyorsun. Uzmatma işte daha alah alah.
mesajımı alıntıladığın için cevap veriyorum![]()
bildirim geliyor sürekli.
Her yazdığıma bir cevap verip ne yapmaya çalışıyorsun. Uzmatma işte daha alah alah.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.