Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
cleansiz derken
google cleansiz
1 ay öncesine kadar google clean, ccleaner ve wise care ile üst üste temizlik yapsam bile açamıyordum ama 2 gün gayret ettim hiç bir program kullanmadan sadece ip'e değiştirerek telefon onayına takılmadan gmail açıyorum yani söylediğin şeyin fazlası mümkün ama kimsenin öğreteceğini sanmıyorum. gayret edip bulmalısın.
Mail açtında cleansizini arıyosun he...
Bulmuşsun yolu devam et açmaya herkez hemen hemen öyle açıyor hesapları.
cleansiz yöntem belki vardır diye soruşturayım dedim varsa satın alıcam.
Bol şans satan varmı bilmiyorum, bir iki püf nokta veriyim.
Açarken bilgisayar ismini her defasında değiştir, forumda disk id değiştirme programı vardı onuda kullan.
Ccleaner ve google clean kullanmadan pc ismini degistirmeden harddisk idesie ugrasmadan cok rahat gmail aciliyor.
arayan buluyormuş demek ki?Ccleaner ve google clean kullanmadan pc ismini degistirmeden harddisk idesie ugrasmadan cok rahat gmail aciliyor.
arayan buluyormuş demek ki?
aynen hocam 1 ay önce açılmıyor diye bende konu açtım ama öyle basit bir yöntem var ki... arkadaşlar biraz kafa yorun mutlaka bulacaksınız.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.