Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben adamlara mail attım 1 haftadır cevap yok. bi yerlere şikayet etseler borcumu sordum cevap vermediler diyecem. İşi gücü bırakıp onların cevabını mı bekliyecez üstelik kullanmadığım şeyin parası söz konusu![]()
Ben de kayıt olduktan sonra hiç kullanmadım. Konuyu görünce kayıt olduğum maili kontrol edeyim dedim.
Borçtan dolayı hesabın askıya alındığına dair mailler gelmiş.
2.10.2017'de 1,53
2.11.2017'de 2,66
Aralık ve Ocak'ta mail yok. Hesaba girişte yapılamıyor.
Hi there,
Thank you for contacting ClevverMail!
Your account was deleted by the system in November with an open balance of 3.79 EUR.
Kind regards,
Lucky
Beyler üye olurken hangi kartı girdiğimi falan hatırlamıyorum. Ben mail attım dönüş de yapmadılar haberim olmadan her ay kartımdan çekiyorlar mıdır acaba. İlk üye olduğumuzda kart girmemizi istiyorlar mıydı acaba hatırlayan var mı
Hi Mustafa,
4.16 EUR hesabınızda açık bir denge var. Lütfen PayPal ( [email protected] ) veya banka havalesi yoluyla ödeme yapın . Lütfen referans olarak e-posta adresinizi kullanın.
Hesap sahibi: Clevver GmbH
IBAN: DE87265700240150782101
BIC: DEUTDEDB265
Banka adı: Alman Bankası Osnabr ü ck
Bende hesabımı silmek istiyorum diye bir mail attım bu mail gelmiş gavurlar herkesten 20 tl alsalar böyle köşeyi dönerler zaten kaç bin tane türk arkadaş hesap açmıştır.. Beyler Paypay kullanmıyorum bunu nasıl hallederim yardımcı olabilecek var mı ?
Ammada panik ataksınız gelecekleri varsa göreceklerde var nokta
Arkadaşlar selam, benim konum da ars danışmanlık ama farklı bir firma üzerinden borcum olduğunu iddia ediyorlar. Ev adresim falan bile var gönderdikleri mailde. Tutar da yaklaşık 1000 dolar. Ödemek istemiyorum çünkü haklı değiller. Ödeme sayfasında 400 küsür dolar görünen rakam karttan 2 katı olacak şekilde çekildi. Sonrasında bunu bildirirdim ilgili firmaya ancak iptal etmediler ilgilenmediler. Ben de haksız alınan bir tutar olduğu için iptal ettirdim bankaya fraud olarak bildirdim kendileri iptal etmediği için. Firma şimdi takip için ars danışmanlıktan destek alıyor. Bu arada hizmetten de yararlanmadım. İlla ki ödemek durumunda kalır muyım? Bilen biri yardımcı olabilirse çok sevinirim. Moralim çok bozuldu. O parayı benden ger türlü alacaklarmış demek ki ama ne yapabilirim bu durumda ?
Arkadaşlar selam, benim konum da ars danışmanlık ama farklı bir firma üzerinden borcum olduğunu iddia ediyorlar. Ev adresim falan bile var gönderdikleri mailde. Tutar da yaklaşık 1000 dolar. Ödemek istemiyorum çünkü haklı değiller. Ödeme sayfasında 400 küsür dolar görünen rakam karttan 2 katı olacak şekilde çekildi. Sonrasında bunu bildirirdim ilgili firmaya ancak iptal etmediler ilgilenmediler. Ben de haksız alınan bir tutar olduğu için iptal ettirdim bankaya fraud olarak bildirdim kendileri iptal etmediği için. Firma şimdi takip için ars danışmanlıktan destek alıyor. Bu arada hizmetten de yararlanmadım. İlla ki ödemek durumunda kalır muyım? Bilen biri yardımcı olabilirse çok sevinirim. Moralim çok bozuldu. O parayı benden ger türlü alacaklarmış demek ki ama ne yapabilirim bu durumda ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.