ClickBank ile Para Kazanmak

• Kullanıcı Elturqo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kazanç Yöntemleri & Satış Ortaklıkları
çok tşk ediyorum, hemen kanaldaki tüm videoları izliyorum

Hocam amazona nasil satis ortagi olunur ve affilete kayit yaparken telefon dogrulamasi nasil yapilir bi anlatsaniz. dogrulamayi yapamiyorum.

Bakkal terazisinden Tapatalk 2 ile gönderildi

Ben Ahmet kardeşimin clickbank ile ilgili 6 videosunuda izledim. Çok yararlı bilgiler var. Clickbank iöğrenme isteyenler için çok güzel bir kaynak. Sayesinde 1 ayda kazanmaya başladım. İlgilenen herkese izlemesini tavsiye ederim.

Ben Ahmet kardeşimin clickbank ile ilgili 6 videosunuda izledim. Çok yararlı bilgiler var. Clickbank iöğrenme isteyenler için çok güzel bir kaynak. Sayesinde 1 ayda kazanmaya başladım. İlgilenen herkese izlemesini tavsiye ederim.
evet bende faydalı ve iyi bir kaynak olduğu için burda arkadaşlarla paylaştım :)

Hocam eyw hemen videolari izliyorum biseler anlariz blki :-)

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

eskiden bu iş çok popülerdi, ben uğraştım ama yapamamıştım. şuan halen kazanan var mı arkadaşlar?

Hocam bu satış ortaklığı ile ilgili mi?

Herkese iyi akşamlar. Artık bu işe yavaştan el atmayı düşünüyorum internetten para kazanma stratejisini clickbank üzerinden yapmayı düşünüyorum fakat clickbanktaki ürünleri adwors de yayınlamak istedim yaptığım analizlerde ve ürün incelemelerinde adwors de banlı olmayan ürün bulamadım. Bu yüzden her ürün için bir site açıp satış yapmayı düşünüyorum fakat yapacağım site ücretsiz olacak wordpress yardımı ile kuracam sizce benim düşüncem doğru mu yoksa boşa kürek mi çekerim.Site ücretli mi olmalı ? (bu iş üzerinde 2 sene zamanım var 2 sene içerisinde ciddi gelir elde edebilme seviyesine gelmek istiyorum) Olumlu veya olumsuz cevaplarınızı bekliyorum yardım eden tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Son olarak konunun başındaki videonun tüm serisini izledim.

İyi forumlar...

Herkese iyi akşamlar. Artık bu işe yavaştan el atmayı düşünüyorum internetten para kazanma stratejisini clickbank üzerinden yapmayı düşünüyorum fakat clickbanktaki ürünleri adwors de yayınlamak istedim yaptığım analizlerde ve ürün incelemelerinde adwors de banlı olmayan ürün bulamadım. Bu yüzden her ürün için bir site açıp satış yapmayı düşünüyorum fakat yapacağım site ücretsiz olacak wordpress yardımı ile kuracam sizce benim düşüncem doğru mu yoksa boşa kürek mi çekerim.Site ücretli mi olmalı ? (bu iş üzerinde 2 sene zamanım var 2 sene içerisinde ciddi gelir elde edebilme seviyesine gelmek istiyorum) Olumlu veya olumsuz cevaplarınızı bekliyorum yardım eden tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Son olarak konunun başındaki videonun tüm serisini izledim.

İyi forumlar...

o sandığın kadar kolay değil. çünkü clickbank üzerindeki sitelerde oldukça yüksek bir seo rekabeti var . eğerki seoda iddalıysan üstlere çıkabilirsen günlük 5 bin dolar garanti diyebilirim tabi ürününe ve çalışmana göre değişir :)

videoyu izledim 40 dk baya demeyimli bi arkadaş en ince ayrıntısına kadar anlatıyor sonra diğer videolarıda izlerim ilerde lazım olur tek youtube takılı kalmayalım

İyi forumlar...

ücretsiz bloglarla sadece piyasaya yeni çıkan ürünleri satabilirsiniz. yani rekabet olmayacak. rekabet olan ürünlerde ise yt, face, twitter , ücretli host, vs. ve tabiki çok iyi bir seo bilgisine sahip olmanız gerekir.
birde bu işte spam yapan siteler var örnek: findspirits[dot]appspot[dot]com / scamereviews[dot]typepad[dot]com/blog/ inceleyebilirsiniz. ama kazanıyorlar mı bilmiyorum :)
Ayrıca gösterişe gireceği için buraya kazanç resimleri koymak istemiyorum. ama tuttursanız ayda 2000$ ve üzerinde kazanmak hayal değil.

ücretsiz bloglarla sadece piyasaya yeni çıkan ürünleri satabilirsiniz. yani rekabet olmayacak. rekabet olan ürünlerde ise yt, face, twitter , ücretli host, vs. ve tabiki çok iyi bir seo bilgisine sahip olmanız gerekir.
birde bu işte spam yapan siteler var örnek: findspirits[dot]appspot[dot]com / scamereviews[dot]typepad[dot]com/blog/ inceleyebilirsiniz. ama kazanıyorlar mı bilmiyorum :)
Ayrıca gösterişe gireceği için buraya kazanç resimleri koymak istemiyorum. ama tuttursanız ayda 2000$ ve üzerinde kazanmak hayal değil.
Eyv. hocam bilgilendirme için teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri