Clickbank kullananlar

mekskem

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar forumda clickbank tan şuan aktif olarak satış yapan varmı. Bi kaç sorum olacak.

ben 2010 da 500 600 dolar almıştım, sonrasında adwors yeni politikalar çıkardığından adwors üzerinden daha reklam veremedim
2013-2016 3 yıldır da yt çalışıyorum,

AdWords de birebir urun isimli anahtar kelime odaklı ve gelir düzeyi en iyi ilk 10 ülkeyi seçerek sadece arama sonucu ve mobil gösterim kapalı olarak reklam verdim. Bir tane bile urun satmamis. Acaba nerde yanlış yaptım. Fikri olan paylasirsa sevinirim.

---------- Spam Engelliyici 18:37 ---------- Önceki Mesaj 18:35 ----------

ben 2010 da 500 600 dolar almıştım, sonrasında adwors yeni politikalar çıkardığından adwors üzerinden daha reklam veremedim
2013-2016 3 yıldır da yt çalışıyorum,

Yorumunuz için tsk ben suanki durumu merak etmistim

75 lira adwords'e yatırmıştım ertesi gün hesap banlandı lanet ettim :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri