Clientim mimlenmiş ortak client mi kullanmalıyım ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Botlar
D

Dean

Guest
arkadaşlar normalde hiç sorun olmaz taa ilk zaman aldığım client ile kullanıyordum fakat son 2 gündür artık 1 gün durmuyo kanallar direk spamdan toplu olarak gidiyor, az kanal çalışan biriyim ortak client kullansam kapanmadan kurtulurmuyum ?

eğer ortak client kullanma diyorsanı kaç kanalda bir yeni client alayım ? fazla vaktim yok zamanım çok kısıtlı şuan

edit: ortak client kullanmıştım an itibariyle hepsi spamdan kapandı, bu iş de benden bu kadar.
edit2: 5 kanal için yeni client id almıştım onlarda kapanmış

Son düzenleme:
hocam en iyisi denemek ama ben ortak client kullanıyorum daha az kapanma oluyor.Biri kapanırsa diğeri kapanmıyor.

hocam en iyisi denemek ama ben ortak client kullanıyorum daha az kapanma oluyor.Biri kapanırsa diğeri kapanmıyor.

hocam çok zamanım yok 4 5 günüm var yetiştirmem lazım çok işim var, ortak client mi kullanıyorsun kapanma oluyormu ? birde diğer türlü kaç kanalda bir yeni client alayım ?

hocam çok zamanım yok 4 5 günüm var yetiştirmem lazım çok işim var, ortak client mi kullanıyorsun kapanma oluyormu ? birde diğer türlü kaç kanalda bir yeni client alayım ?

hocam ben hep ortak kullandım ve fazla kapanma yaşamadım kendi hatalarım hariç tek kanal tek client ile denedim daha çok kapanma yaşadım yani bana göre ortak daha iyi geliyor.

hocam ben hep ortak kullandım ve fazla kapanma yaşamadım kendi hatalarım hariç tek kanal tek client ile denedim daha çok kapanma yaşadım yani bana göre ortak daha iyi geliyor.

ortak client diyosun tamam hocam saolasın biraz daha yorum alalım ona göre yolumuzu çizelim

Hocam ben fazla videoyap kullanmadım ama 1 ara hep ortak clientten açmıştım kanallarımı yaklaşık 40 civarı kapanma olmadı sanırım yada 1-2 tane olmuş olabilir.

Hocam ben fazla videoyap kullanmadım ama 1 ara hep ortak clientten açmıştım kanallarımı yaklaşık 40 civarı kapanma olmadı sanırım yada 1-2 tane olmuş olabilir.

süpermiş, peki ortak client e tıklamadan önce benim kayıtluı clientimi silmem mi gerekiyor ? client bölümü boş mu olacak yani ? ilk aldığım cliente 189 kanal tokenlenmiş ama şuan hiç yok tabi

---------- Spam Engelliyici 21:18 ---------- Önceki Mesaj 20:59 ----------

ortak client kullandığımız zaman nasıl oluyor, her kanala otomatik 1 tane client mi veriliyor nasıl işliyor sistem ?

Ben de 150 üzeri token verdikten sonra toplu kapanma yaşadım ondan sonra clienti değiştirdim bu ortak ta sıkıntı olmuyorsa ona geçicem

bilen arkadaşlar aydınlatsın :)

Aylardır ortak client kullanıyorum sorun yaşamadım.. Hatta bir tane hesabımdaki client baya ihtiyarladı hiç değiştirmedim..

aynen bende 189 kanalda patladı gitti artık durmuyo kanallar
Bu kanallar video basarken mi kapandı.. Client kirlendiğinde video bastığın kanallar kapatılır. Önceden video bastıkların kapanmaz.. Yani eski yeni farketmeksizin kapandıysa bir yerlerde seni ayrıca yakalamış sistem..
Ben ilk çıktığında kendi clientimi kullanmıştım kısa sürede kirlenmişti. Video bastığım her kanal kapanıyordu. Ortak cliente döndüm sorun kalmadı..

Bu kanallar video basarken mi kapandı.. Client kirlendiğinde video bastığın kanallar kapatılır. Önceden video bastıkların kapanmaz.. Yani eski yeni farketmeksizin kapandıysa bir yerlerde seni ayrıca yakalamış sistem..
Ben ilk çıktığında kendi clientimi kullanmıştım kısa sürede kirlenmişti. Video bastığım her kanal kapanıyordu. Ortak cliente döndüm sorun kalmadı..

hocam 2 3 gün önce başladı sorun 7 8 tane kanal var onlara bişey olmuyor nedense anlamadım halbuki onlarda aynı client ile yüklendi. kanalı açıyorum videoyapa bağlıuyorum sonra diğer kanal böyle böyle yapıyorum 20 tane yaptım bugün şimdi girdim adsense bağlantılarını yapmak için hepsi gitmiş işte. kanallarda 4 video var sadece her kanalda

hocam 2 3 gün önce başladı sorun 7 8 tane kanal var onlara bişey olmuyor nedense anlamadım halbuki onlarda aynı client ile yüklendi. kanalı açıyorum videoyapa bağlıuyorum sonra diğer kanal böyle böyle yapıyorum 20 tane yaptım bugün şimdi girdim adsense bağlantılarını yapmak için hepsi gitmiş işte. kanallarda 4 video var sadece her kanalda
birde api key degis ortak client ile dene hocam

eski client id api herşeyi silip tekrardan 1 kez api key oluşturup ortak client kullanayim değilmi hocam ? ortak clientyapınca eski client bilgileirni api bilgilerini ordaki kutucuklardan sileyimi
hocam client icin ortak kullan yazan yazıya basıcaksin api key silip yeniden olusturucaksın

arkadaslar ben api key alırken create a new key kutucugu cıktıgı zaman videoyapta browser key tıklayın diyor. server key tıklasadıgımız zamanda api key olusturuluyor server key tıklayıp olusturulan api keyi videoyap kanallarım kısmına yazsak ne olur. deneyen varmı hic aranızda ?

yeni api keyimi oluşturdum ve ortak clienti açtım. 3 kanal yapacam yarın sonuçları paylaşcam. Herkese teşekkürler

dün 1 kanal açtım ve şuan 8 saat oldu daha kapanma yok , sizce kanallara devam etmelimiyim yoksa beklemem gerekiyormu biraz daha ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri