Cloud Depolama

• Kullanıcı mikail9595
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

mikail9595

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar yedekleme yapabiliceğimiz upload-download hızı yüksek bir cloud depolama sitesi varmıdır kesinlikle silinmeyecek 1 TB civarı paralı?

dropbox
google drive

hepsi milyonlarca kullanıcısı olan firmalar.silinme vs sorunu yaşamazsın.ben dropbox kullanıyorum şahsi işlerimde hız sorunu yok.

Yandex 200 gb var upload hızı berbat vds den yüklediğim halde yüklediğim ilk 3-4 video hızlı yükleniyor diğerleri yavaş hızı kısıtlıyorlar galiba.

Arkadaşlar yedekleme yapabiliceğimiz upload-download hızı yüksek bir cloud depolama sitesi varmıdır kesinlikle silinmeyecek 1 TB civarı paralı?

bu depolama sitesi falan ne için gerekli ?

şunun için mi ben kanallar kopyalıyorum ediyorum falan kanallarımı oluşturuyorum daha sonra kapanırsa aynı videolar elimde kalsın diyemi ?

yoksa hani bu suru video indiriyorsunuz kanal olusdurmadan once kanalları olusdurdukdan sonra atıyosunuz Vds ye onca video sıgmıcagı için mi ?

---------- Spam Engelliyici 14:47 ---------- Önceki Mesaj 14:19 ----------

yok mu bi cevap ? :)

dropbox
google drive

hepsi milyonlarca kullanıcısı olan firmalar.silinme vs sorunu yaşamazsın.ben dropbox kullanıyorum şahsi işlerimde hız sorunu yok.

Teşekkür ederim arkadaşlar dropboxtan o zaman alayım birde diyelim bir ay kullandık diğer aylar ödeme yapmayınca o dosyalarımız ne oluyor?

---------- Spam Engelliyici 17:22 ---------- Önceki Mesaj 17:22 ----------

bu depolama sitesi falan ne için gerekli ?

şunun için mi ben kanallar kopyalıyorum ediyorum falan kanallarımı oluşturuyorum daha sonra kapanırsa aynı videolar elimde kalsın diyemi ?

yoksa hani bu suru video indiriyorsunuz kanal olusdurmadan once kanalları olusdurdukdan sonra atıyosunuz Vds ye onca video sıgmıcagı için mi ?

---------- Spam Engelliyici 14:47 ---------- Önceki Mesaj 14:19 ----------

yok mu bi cevap ? :)

O kadarıda bende kalsın :)

O kadarıda bende kalsın :)

kardeşim sen beni mi yalnıs anladın ? :)

bu cloud butun spamcıların bildigi bişe degilmi çok video çok kanal yapanların ?

bende dizi calısıodum guncel, şimdi spama gecicem ön hazırlık az cok bilgi okuyorum bunuda gördum sorayım dedim yani bu sordugum seylerden biri ise banada lazım olacakmı bu cloud, yani ne işe yaradıgınıda bilmıom cloudun o yuzden yukardaki sorduklarımı sordum onun için mi diye, cloud ne onu solesende yeter bana ben ondan akıl yurutur ne için kullanacagımı bilirim spamda.

kardeşim sen beni mi yalnıs anladın ? :)

bu cloud butun spamcıların bildigi bişe degilmi çok video çok kanal yapanların ?

bende dizi calısıodum guncel, şimdi spama gecicem ön hazırlık az cok bilgi okuyorum bunuda gördum sorayım dedim yani bu sordugum seylerden biri ise banada lazım olacakmı bu cloud, yani ne işe yaradıgınıda bilmıom cloudun o yuzden yukardaki sorduklarımı sordum onun için mi diye, cloud ne onu solesende yeter bana ben ondan akıl yurutur ne için kullanacagımı bilirim spamda.

Veri depolama merkezi olarak düşün. İstediğin herşeyi sana ait olan clouda atıyorsun orada duruyor istediğin zaman geri indirip kullanabilirsin. Genel de ytpara üyeleri video yedeklemek için kullanırlar. Tabi ki renderlediğin herşeyi değil de kanalın tuttu gidiyor o videoları yedeklersin kapandığın da tekrar indirip atarsın

Veri depolama merkezi olarak düşün. İstediğin herşeyi sana ait olan clouda atıyorsun orada duruyor istediğin zaman geri indirip kullanabilirsin. Genel de ytpara üyeleri video yedeklemek için kullanırlar. Tabi ki renderlediğin herşeyi değil de kanalın tuttu gidiyor o videoları yedeklersin kapandığın da tekrar indirip atarsın

eyw be abi sanki gizli onemli bişe istemişiz gibi mikail bende kalsın diyor :) mezara götür şimdi mikail :)

eyw be abi sanki gizli onemli bişe istemişiz gibi mikail bende kalsın diyor :) mezara götür şimdi mikail :)

Şaka yaptım be kardeşim niye saklayayım işim vardı şimdi gördüm yorumunu arkadaşın dediği gibi cloud dediğimiz sistem bulut sistemi cloud depolamada ise istediğin dosyaları depolayıp istediğin zaman indirip kullanıyorsun yani harici disk gibi ben bazı filmlerim arşivlerim var onun için kullanacağım youtube için değil yani :) ama istersen youtube içinde kullanabilirsin videolarını yedekleyebilirsin spam kanallarını.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri