Cloud Madencilik Denemem (Sürekli Güncel)

wmprx

Kayıtlı Üye
Cloud Madencilik Denemem (Sürekli Güncel) (Ödeme Kanıtı)

Merhaba arkadaşlar.

Normalde 8-9 aydır altcoin al-sat yapıyorum. Bugün itibari ile en güvenilir cloud madencilik sitelerinden olan HashFlare ile madencilik yapıp denemeye karar verdim.

Başlangıç olarak SHA-256 1.9 TH ile başladım ve yavaş yavaş sonuçları konu altından size ileteceğim. Eğer kazanç sağlarsa ona göre TH değerini yükseltmeyi düşünüyorum.

Güncellemeler başlangıçta günlük olarak paylaşılıp zamanla 1 haftalık veya 1 aylık olarak devam edecektir.

Yatırım Tutarı ve Tarihi

_dNHbOZ7RYSAb5PXmOi_Fw.png

1.9 TH üstüne herhangi bir yatırım yapılmamıştır. Çekim limitine ulaşıp ilk ödemeyi aldıktan sonra devamı yatırım şeklinde olacaktır.

Kayıt olmak isteyen arkadaşlar varsa;
Refli: https://goo.gl/8XUAXy
Refsiz: https://goo.gl/aKZ470

NOT: Almadan önce hasabınızı yapın, size uyması halinde o şekilde alabilirsiniz. Size günlük getirisini en şeffaf bir şekilde aktarmaya çalışıyorum şu an.

ŞU ANKİ ORTALAMA GÜNLÜK KAZANÇ

kazan%25C3%25A7.png

ALINAN ÖDEMELER

1.Alınan Ödeme

%25C3%25B6deme.png

Üç aylık süreç içerisinde ilk ödememizi aldık ve maliyetimizden fazlasını çıkardık. Artık ödeme almak yerine gelen bitcoinler ile yatırım olarak devam edeceğim.

Ödeme Aldığım Adres: https://blockchain.info/tx/8273ca960ce8c0f317591d39d63371457e971d26d97ee1cd34c73295b03671c1

1. AY RAPORU

İlk ayımızda Net olarak 0.00676 BTC kârımız oldu. Günlük olarak Excel dosyasını buradan inceleyebilirsiniz.

2. AY RAPORU

İkinci ayda zorluk derecesi iyice artmış durumda. Bu ayımızda Net olarak 0.00433459 BTC kârımız oldu. Kazanç oranıda BTC olarak yaklaşık %35 oranında düşüş olmuş. İkinci ayın Günlük olarak Excel dosyasını buradan inceleyebilirsiniz.

3. AY RAPORU

Biraz geç olsada 3. ay raporunu hazırladım. Bu ayda Net olarak 0.00279608 BTC kârımız oldu. Gördüğünüz gibi zorluk derecesi sürekli biraz daha artıyor ve kazançta o oranda düşüş gösteriyor. Üçüncü ayın Günlük olarak Excel dosyasını buradan inceleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
hayırlı olsun güncellemeleri bekliyoruz

hayırlı olsun güncellemeleri bekliyoruz

Teşekkür ediyorum. Yarından itibaren güncellemeye başlarım :)

---------- Spam Engelliyici 20:21 ---------- Önceki Mesaj 20:20 ----------

Merhaba
Kaç para ödüyorsunuz bu hizmet için?

1 yıl için 0.0157 BTC ödedim

---------- Spam Engelliyici 20:23 ---------- Önceki Mesaj 20:21 ----------

aylık maliyeti ne kadar?

Aylık değilde 1 yıl olarak alabiliyorsun. TH değerine göre değişiyor fiyatları

para çekme konusunda şu sıralar problem varmış bu sitede varmı bilginiz

Günlük kazanç ne kadar olacak ve ne kadar sürede amorti ediyor?

SHA-256 0.67 TH/s 100 dolar oluyor şimdi bunu aldığım da farklı bir siteden baktım aylık 55.83 dolar getireceğini yazıyor doğru mu hesaplıyorum acaba? Eğer öyleyse 1 sene de 670 dolar yapıyor?

SHA-256 0.67 TH/s 100 dolar oluyor şimdi bunu aldığım da farklı bir siteden baktım aylık 55.83 dolar getireceğini yazıyor doğru mu hesaplıyorum acaba? Eğer öyleyse 1 sene de 670 dolar yapıyor?

Hesaplamaya göre gitmek yanlış olur. Sonuçta normal kendi kurduğun donanımlarla yapmıyorsun miningi

2 gün önce aldım ben
110 dolarlık 720 gh gücü
bugünkü bitcoin kuruna göre günlük 2 dolar getirisi var
günde 0.000112 btc kazıyor

2 gün önce aldım ben
110 dolarlık 720 gh gücü
bugünkü bitcoin kuruna göre günlük 2 dolar getirisi var
günde 0.000112 btc kazıyor

Cidden iyi geliri var hocam,ilerleyen günlerde eğer çekecek olursanız konuyu güncellerseniz sevinirim hocam takipteyim sizi.

0.67 TH aylık olarak 0.0031 BTC gelir olarak gösteriyor hesaplamada.

Aynen oda 55 dolar yapıyor vallahi iyiymiş denenebilir hocam.

2-3 sene önce hashocean vardı.

İlk yatırım yaptığımda roi süresi 4-5 ay civarıydı.Bitcoin fiyatı yükseldikçe roi süresi 2-3 aya kadar düştü.Bu sitede de buna benzer bir süre var şu anda.

İlk başlarda yatırım yaptığım için 30 btc civarı kar elde etmiştim hashoceandan.Benim gözümde bu sistem şu an riskli duruyor.

bu tarzda siteler ne kadar güvenilirdir çok denk geliyorum ama açıkçası hiç güvenemedim şimdiye kadar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri