Cloud Madencilik Denemem (Sürekli Güncel)

Bende 2th güç var 300 dolara aldım. Şuan 5-6 gün felan oldu sanırım. Roi süresi kısa inş batmadan site çıkarız. Bi 8th daha almayı planlıyorum.

ROqdN7.jpg

2th için verilen para. Ama geçen gün mesela 4 dolar gösteriyordu değişken oluyor.

Kazancımız ile gücümüzü arttırdığımız da süre sıfırlanıyor mu?Yani paketi her arttırım da 1 sene sıfırlanıyor mu yoksa kaldığı yerden devam mı ediyor.

hiç mantıklı değil ya :D 2 ayda amorti ve kalan 10 ay bedava coin :D

Kazancımız ile gücümüzü arttırdığımız da süre sıfırlanıyor mu?Yani paketi her arttırım da 1 sene sıfırlanıyor mu yoksa kaldığı yerden devam mı ediyor.

Kazancınla süreyi arttirdiginda aldığın ek hesap sıfırdan başlamış olur bildiğim kadarıyla

Merhaba arkadaşlar.

Normalde 8-9 aydır altcoin al-sat yapıyorum. Bugün itibari ile en güvenilir cloud madencilik sitelerinden olan HashFlare ile madencilik yapıp denemeye karar verdim.

Başlangıç olarak SHA-256 1.9 TH ile başladım ve yavaş yavaş sonuçları konu altından size ileteceğim. Eğer kazanç sağlarsa ona göre TH değerini yükseltmeyi düşünüyorum.

Güncellemeler başlangıçta günlük olarak paylaşılıp zamanla 1 haftalık veya 1 aylık olarak devam edecektir.

Kayıt olmak isteyen arkadaşlar varsa;
Refli: https://goo.gl/8XUAXy
Refsiz: https://goo.gl/aKZ470

BAŞLANGIÇ (15.12.2017)

8NJAO7.png

1. GÜN (16.12.2017)

JOmE2Y.jpg

Şimdiki kurdan 1 günlük getirisi 18 tl gibi bir rakkam çıkıyor.Doğrumu ?

ben 1 yıl önce böyle konuları açarken kapatılıyordu noldu ne değişti. [ Hayırlı kazançlar ]

@wmprx hocam reften kayıt oldum şu ödeme işi hallolunca ufak bir miktarla giriş yapıp deneyeceğim.
Ödeme aldığınızda ne kadarlık gönderim komisyonu kesiyorlar

@wmprx hocam reften kayıt oldum şu ödeme işi hallolunca ufak bir miktarla giriş yapıp deneyeceğim.
Ödeme aldığınızda ne kadarlık gönderim komisyonu kesiyorlar

Hocam komisyonu %25 komisyon kesiliyor herşey dahil olarak. Ekrandaki komisyon kesilmiş hali

---------- Spam Engelliyici 15:42 ---------- Önceki Mesaj 15:40 ----------

ben 1 yıl önce böyle konuları açarken kapatılıyordu noldu ne değişti. [ Hayırlı kazançlar ]

Genellikle bilgi edinmeye araştırmayanlar kafalarına göre birşeyler uydurabiliyorlar hocam. Bitcoin balondur diyenler gibi :) teşekkür ediyorum bu arada

Deneme yapılabilir.2 Ayda parayı geri alıyorsunuz.Fakat ödemeleri nasıl alıyoruz yani ayda 1 kere filan gibimi ?

geçen gün 1t/h aldım 16 aralık ta kazanç yanısıdı fakat 17 sinde herhangi bir kazanç gelmedi henüz.acaba pazarları çalışmıyorlarmı?

tek kontrotlatla birden fazla coin kazanabiliyor musunuz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri