bende scypte olarak 220 $ yatırmak istiyorum sizin fikrinizi alabilirmiyim
Şu an yaptırmayın hocam cüzdan işleri tamamen kesinleşsin ondan sonra istediğiniz yatırımı yapabilirsiniz. Haber ederim size.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bende scypte olarak 220 $ yatırmak istiyorum sizin fikrinizi alabilirmiyim
Bir kaç yerde okudum. 0.2 btc çekimlerini de ödememişler.Ödemeler düzene girene kadar yatırım tavsiye edilmez..
ben 1 yıldır ödeme alıyorum bu sistemden zannetmiyorum dolandırıcı olacağını ha kapatır gidersede kimse bişi yapamaz diye düşünüyorum.
Ödediler mi odemedilermi onu bilmiyorum. Birkaç güne belli olur zaten beklemedeyiz.
---------- Spam Engelliyici 00:44 ---------- Önceki Mesaj 00:43 ----------
Genesis kapatmadi bunlarmi kapatacakbüyük bir firma sonuçta bazı sorunlar çıkar mutlaka
Ödediler mi odemedilermi onu bilmiyorum. Birkaç güne belli olur zaten beklemedeyiz.
---------- Spam Engelliyici 00:44 ---------- Önceki Mesaj 00:43 ----------
Genesis kapatmadi bunlarmi kapatacakbüyük bir firma sonuçta bazı sorunlar çıkar mutlaka
Genesis ile kıyaslanamaz bile bence. Genesisteki şeffaflık bunların zerresinde yok.
Bir kaç yerde okudum. 0.2 btc çekimlerini de ödememişler.Ödemeler düzene girene kadar yatırım tavsiye edilmez..
kim diyo ödemedi diye? çatır çutur ödüyolar.
Deneme yapıyorlar hocam şimdi 0.1 e düşürdüler eski haline çevirecekler yakında.arkadaşlar ben ocak ayında 10 bin basıcaktım 2500 dolar yani şuan itibariyle vazgeçtim. 0.01 den 0.2 ye çekiliyorsa eğer bunu normal karşılamak mümkün değil. 1.5$ lık yatırım ile başlayabileceğin bir stede ödeme limiti yaklaşık 2.800 dolar olur mu ya. Anlayın işte patlayacak bu site. Ya ödeme sorunlarından ötürü ülkelerindeki bir mali problemle veya site içi kodlama problemiyle karşılaştılar ya da batıyorlar bu kadar basit. umudumuz inşallah düzelir.
btc çekim limiti 0.05 olarak ayarlanmış galiba ama para çek tuşuna bastığında 0.026 olarak gözüküyor bu iyi oldu.
bir de hocam verdiği para düştü mü sende nasıl şuan ? [MENTION=8441]wmprx[/MENTION]
![]()
bende böyle bw: 34 slush: 33 btcchina : 33 olarak hiç değiştirmedim
10. gün güncellendi.
min ödeme nedir
hocam birde 10. gün şuan 0.01 btc 630 tl var ama gunde 5 dolar olsa 50 dolar eder oda 200 tl max nasil oldu bu fark ?
Merhaba arkadaşlar.
Normalde 8-9 aydır altcoin al-sat yapıyorum. Bugün itibari ile en güvenilir cloud madencilik sitelerinden olan HashFlare ile madencilik yapıp denemeye karar verdim.
Başlangıç olarak SHA-256 1.9 TH ile başladım ve yavaş yavaş sonuçları konu altından size ileteceğim. Eğer kazanç sağlarsa ona göre TH değerini yükseltmeyi düşünüyorum.
Güncellemeler başlangıçta günlük olarak paylaşılıp zamanla 1 haftalık veya 1 aylık olarak devam edecektir.
Kayıt olmak isteyen arkadaşlar varsa;
Refli: https://goo.gl/8XUAXy
Refsiz: https://goo.gl/aKZ470
ŞU ANKİ ORTALAMA GÜNLÜK KAZANÇ
![]()
1. GÜN (16.12.2017)
![]()
2. GÜN (17.12.2017): Bugün gelen bitcoin miktarı 0.00027986 BTC
![]()
3. GÜN (18.12.2017): Gelen bitcoin miktarı 0.00028365 BTC
![]()
4. GÜN (19.12.2017): Gelen bitcoin miktarı 0.00027178 BTC
![]()
5. GÜN (20.12.2017): Gelen bitcoin miktarı 0.00023898 BTC. Zorluk artmış sanki.
![]()
6. GÜN (21.12.2017): Gelen bitcoin miktarı 0.00025075 BTC
![]()
7. GÜN (22.12.2017): Gelen bitcoin miktarı 0.00025387 BTC
![]()
9. GÜN (24.12.2017): Gelen bitcoin miktarı 0.00023596 BTC
![]()
10. GÜN (25.12.2017): Gelen bitcoin miktarı 0.00023446 BTC
![]()
bunda bi iş var ben 2.8th ile bu verileri alıyorum sen 1.9th ile nasıl alıyosun kardeş?
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.