pepsi iç
asiti daha az
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İçine su koyunca tadı kalmaz
hocam benzemez zaten cok ufak buz parçası atıyorum içemiyorum tad mad kalmıyor.colanın içindeki her maddenin belli katılma miktarı var.biriyle oynasan tad değişir.
Arkadaşlar kola içiyorum ama çok asitli midemi yakıyo.Netten sanırım daha önce araştırdım ama bi yol bulamadım.Bunun asitini nasıl azaltabilirim?
bardağın içine bundan bitane at asit masit kalmaz. https://www.google.com.tr/search?q=...ntos-mint-15-1-32oz-rolls%2F193846.ip;380;380
bardağın içine bundan bitane at asit masit kalmaz. https://www.google.com.tr/search?q=...ntos-mint-15-1-32oz-rolls%2F193846.ip;380;380
O şeker nasıl azaltçak asiti hocam?
O şeker nasıl azaltçak asiti hocam?
hocam su katınca azalır zaten cola ph 2.5 su ph 7.su katma miktarı derecesinde asitligi azalır tadda haliyle degişir.Bende buzla içiyorum tadı biraz azalıyor bu benim için iyi.ama ben asitini azaltmak istiyorum.ayrıca pepsinin tadı coca coladan daha kötü bence
hocam su katınca azalır zaten cola ph 2.5 su ph 7.su katma miktarı derecesinde asitligi azalır tadda haliyle degişir.
asitsiz lazımsa le cola al kardeş hem daha ucuz şerbet niyetine içersin
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.