Coca Cola Reklamlarını Bir de Böyle İzleyin

Ne alaka Allahınızı severseniz size göre bütün markalar İsrail`e hizmet ediyo çok abartıyosunuz çook.

Ne alaka Allahınızı severseniz size göre bütün markalar İsrail`e hizmet ediyo çok abartıyosunuz çook.

İsrail vatandaşları devletleri olsun diye kazandıklarının çoğunu devletlerine gönderiyorlar onlar da bu paralarla ne yapıyor ortada.Kola içmesek ölmeyiz.

Bu kadar saptırılabilir tebrik ediyorum

Kuduz bir köpek tarafından ısırıldığınızda köpeği mi suçlarsınız yoksa sahibini mi? Kuşkusuz sahibini. Bu yüzden bütün suç Amerika'nın İsrail gibi bi ülkeyi desteklediği için.

ariel
alo
omo
persil
vim
ace
rinso
alfa
mintax
renault
man
mercedes
magirus
ford
fiat
bmc
dodge
chrysler
skoda
goodyear
pirelli
uniycral
mitsubishi
peugeot
arçelik
hoover
aeg
singer
evsan
özaltã½n
philips
elektrolux
profilo
national
noromende
beko
grundig
ıntel
ıbm
nokia
cnn
motorola
cover gril
herbal essences
lasting color
loving care
max factor
miss clariol
olay
secret
adam
bonus
boss hugo boss
old spice
aol internet
ıcq (bildiğimiz chat programı)
hema
dkny
lewıs
liby's
national geographical
fox tv network
galbani
langrome paris
kate spade
aramis
philips morris
migors
hsbc
cnbc
calvin klein
kiwi
lion
area
polo
vhichy
helena rubinstein
sara lee
perrier
cacharel
walt disney
disneyland
euro disney
tekfen
aygaz
bursagaz
mobilgaz
icoca-cola (mayıs ayı gelirini israil'e bağışladı)
fanta
pepsi
7 gün
elvan
turkuaz
fruko
sprite
vita
sana
turyaş
ufa
panda
pringles
danone
nestle
nescafe
nesquick
milkybar
kitkat
jacobs
mc donalds (azarbeycandaki müslüman kardeşler protesto etti ve oradaki şubeler kapatıldı)
maggi
marlbora
camel
parlement
montecarlo

bunların tümü israile çalışır.

uzun zamandır evden içeri almıyorum. gerek yok mis gibi ayran varken...

Benim israil malı türk malı derdim yok. İşini iyi yapandan alırım.
Ha Coca-Cola'ya gelirsek tadından nefret ediyorum. Hele o boğazımdan geçtikten sonra ki ağızda bıraktığı mide bulandırıcı tat nefret etmemi sağladı.
Uzun zamandır Cola Turka içen bir birey olarak yaklaşık 2 ay önce Pepsi'ye geçmiş ve bundan sonra da hayatına Pepsi ile devam eden biri oldum. Coca Cola'yı arkadaşlar aldığında veya misafirlikte zorunlu kalmadıkça içmiyorum.
Edit: Cola Turka'yı da bırakmış değilim :) Arada içip eski günleri yad ederiz ))

burda amerikayı yada israili boşuna suçluyosunuz. israil devletini kuran ve arapları kandırıp topraklarını çalan ingilizlerdir. ingilizler bu kadar destek vermeseydi bu kadar yardım etmeseydi israil bu kadar gelişemezdi. israili günah keçisi gibi kullanıyolar şuan fakat israil üstünden dünyaya meydan okuyan ingilizler dir. amaç birileri ölsün birileri savaşsın bunlarda silah satsın. ekonomi savaşları bunlar toprak savaşı fln deil. bu işden rusyada kazanıyodur çinde iranda , zaten ingilizler sürekli kazanıyo ..

şunuda hatırlatıyım sen coca cola içmeyin abd israil kazanmasın diyonda spam yapınca kim kazanıyo para kime gidiyo haberin yok :) giydiğiniz dona kadar adamlar üretiyo nerdeyse. el mahkum yapacak bişey yok.

google de abd ye vergi veriyo. israilin füzelerinin yarısı mnote un kazandıklarıyla imal edilmiştir :)

Son düzenleme:
Youtube abdnin kullanmayın.Bilgisayarı bulan abdliymiş çabuk atın camdan aşağı.

Allah akıl fikir versin.

Abi artık bunların malını almayın ben siyah kola hastasıyım sırf bunlar kazanmasın diye Çamlıca sarı kola alıyorum meyve suyu içinde aytaç alıyorum sizde bunları alın bırakalaım o şerefsizlerin malını

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri