Coca Cola Reklamlarını Bir de Böyle İzleyin

arap ülkelerini savunmak sana bana mı kaldı bak bakıyım o kola tuketımıne en çok hangi arap ülkeleri tuketıyomuş kolayı arap ülkeleri o kadar kalleşki yıllar önce osmanlı askerini arkadan vurdukları gibi şuan bir birlerini desteklemeyip bir birlerinin kuyusunu kazıyolar suudi arabistan ,katar,kuveyt felan desteklemiyoda sesini çıkarmıyorda kalleş arapları savunmak bizemi kaldı bin beter olsun kalleş insanlar.ayrıca birde şunu araştır acaba suudi arabistan katar kuveyt neden iç karışıklık veya saldırı almıyor ... dur yada araştırma ben söyliyim; petrol denen zıkkımı sadece dolar üzerinden satıcaz diye ABD ile anlaşan ve kendilerini ABD korumasına bırakan devletler.az açıp araştırıp okuyun Irak neden şuan böyle saddam ben petrolü dolar dşında altın ve mark ile satıcam dediği için gözünüzü açın....

izleyin sonuna kadar http://www.filmifullizle.com/petrol-krizi-crude-impact-2006-turkce-dublaj-izle.html

Son düzenleme:
Yıllardır hep aynı muhabbet, 2 gün konuşurlar üçüncü gün unuturlar. Söyleyenlerin yarısının cebinde iPhone vardır ki daha komiği para kazandıkları yer de youtube,google.

sizce araplarda bizim askerlerimizi pkk sehit ettiginde bizim dusundugumuz kadar dusunuyormudur ?

sizce araplarda bizim askerlerimizi pkk sehit ettiginde bizim dusundugumuz kadar dusunuyormudur ?

Arap öyle yapar deyip bir şey yapmamak bize yakışmaz dostum . Biz müslüman kardeşlerimize gereken yardımı sonuna kadar yapacağız . Onlar bize yapmazdı etmezdi diye bir şey yok . Çok yanlış bir bakış açısı .

Saygılar

amerika varken mi buyuk ulke olcaksin dunyayi yoneten amerika dir

kardeşim şimdi amerika ne alaka sen diyorsun ki araplar Türkiyenin verdiği asker zayiatına tepkisiz kalıyor. Ben sana Türkler kendini ve diğer müslüman ülkelerin haklarını gözetecek güçte ve seviyededir. Güçlü ve gelişmişlik diyorum. Sen bana amerika diyosun bilmem ne diyosun

israil ne zaman bi yeri vursa direkt boykot cağrısı yapılıyor. özellikle kolaya

içiyorum içecegim pişman değilim

Ne alaka Allahınızı severseniz size göre bütün markalar İsrail`e hizmet ediyo çok abartıyosunuz çook.

Güvende olduğumuzu zannettiğimiz ordunun kullandığı silahlar İsrail malı.önce kabadayı devletimiz milyonlarca dolarlık silah anlaşmalarını ve ro-ro gemileri ile İsrail'e gıda ticaretini durdursun.hem ben anlamıyorum sadece gaZze vurulunca bu duygular kabarıyor , 2-3 yıldır dibimizde türkmenler katlediliyor kimse sesini çıkarmıyor.neyse.

arap ülkelerini savunmak sana bana mı kaldı bak bakıyım o kola tuketımıne en çok hangi arap ülkeleri tuketıyomuş kolayı arap ülkeleri o kadar kalleşki yıllar önce osmanlı askerini arkadan vurdukları gibi şuan bir birlerini desteklemeyip bir birlerinin kuyusunu kazıyolar suudi arabistan ,katar,kuveyt felan desteklemiyoda sesini çıkarmıyorda kalleş arapları savunmak bizemi kaldı bin beter olsun kalleş insanlar.ayrıca birde şunu araştır acaba suudi arabistan katar kuveyt neden iç karışıklık veya saldırı almıyor ... dur yada araştırma ben söyliyim; petrol denen zıkkımı sadece dolar üzerinden satıcaz diye ABD ile anlaşan ve kendilerini ABD korumasına bırakan devletler.az açıp araştırıp okuyun Irak neden şuan böyle saddam ben petrolü dolar dşında altın ve mark ile satıcam dediği için gözünüzü açın....

izleyin sonuna kadar Petrol Krizi izle, Petrol Krizi filmini izle, Petrol Krizi full izle, Petrol Krizi Türkçe Dublaj izle, Petrol Krizi | Film izle, Full izle, Filmi Full izle, Direk Film izle, Dizi izle, Türkçe Dublaj izle, Sinema izle, 2011 filmleri izle

yerde ikiye ayrılan çocuk bedenlerini görüp " bin beter olsun kalleş insanlar " diyebilecek bi zihniyet. tebrikler.

Coca colanın Türkiyeden 1 yıllık kazancı 245 trilyon sen bu parayı Filistin'e verseydin israil oraya girebiliyomudu ? Biraz cahil kalmayın .

cahil diyosun daha türk lirasından 6 sıfır atıldığından haberin yok.
Eğer milyon olarak kullandıysan 6 sıfır atılmış haliyle, 245 milyon askeri sektörde para değil.

yerde ikiye ayrılan çocuk bedenlerini görüp " bin beter olsun kalleş insanlar " diyebilecek bi zihniyet. tebrikler.
eden bulur diye bir cümle var bilmem bilirmisin .... kalleş kalleşliğini bir gün olur öder ... tabi sen öldürülen binlerce şehidini görmedin kalleşçe kör edilen 15000 osmanlı askerini görmedin okumadın allah tum o arapların bın belasını versin.veriyoda neyse

Son düzenleme:
Bitmedi bu hikayeler,Allah akıl fikir versin.

Kola zaten içmeyin ama sağlığınız için bu hikayelerden dolayı değil.Bu çapta şirketlerin tek sahibi olduğunu,cola içmeyerek israil'e zarar vereceğini düşünen kafayı anlamak zor.

insanlar herzaman ölür. kimse böyle bir ölümü elbette haketmez ancak işin boyutu tvlerden izlediginizden biraz farklı.

filistin sokaklarındaki eşkiya tipli mücahitler israil askerlerine veya sözde mallarına zarar vermeye devam ettikçe , intihar saldırıları devam ettikçe israil kazanacaktır.

israil filistini yerle bir etmeye devam edecektir. bu savaşın geçmişine inmek lazım.

zamanında israile nota vermeyi bile beceremeyen devlet adamları , sırf seçim var diye israil üzerinde prim peşinde, seçim biter devlet düzeni oturur filistin unutulur.

öyle kolayı , diş macununu protesto ederek israile ancak neşe kaynağı olunur. coco cola türkiye pazarından cekilse dahi en fazla ceo'larının hafta sonu parası azalır. öyle kücük firma değil bunlar.

yok arkadaş benim vicdanım var diyorsanda protestoların ölen tüm cocuklar için olmalı, filistinde müslüman ölüyor diye ayaklanmamalısın,türkmenlerede destek olmalısın,suriyedeki taraflarada üzülmelisin,afrikada açlıktan ölenlerede üzülmelisin.

bu konuda israili protesto edenlerin bir çoğu fazla duygusal hareket ediyor.

vicdan meselesinin, ölen cocugun, dili,dini,ırkı,milliyeti , olmaz.

ne güzel demişler.

Aynı evrende yaşamamalı cellatlar ve çocuklar;
Ya ölmeli cellatlar, ya da hiç doğmamalı çocuklar..

elin yahudisinin amerikalısının çok ihtiyacı var cidden bu koladan gelecek paraya. Satılan her koladan bizim devletimiz daha çok para kazanıyor inanın :D hatırladığım koladan alınan vergi en son %48lerdeydi
coca-colanın bizden 1 yılda kazandı parayı elin yahudisi girer bistte 1 günden kazanır
sen içme kola kurtar dünyayı:D

Arkadaşlar domates de yemeyin o zaman. Hatta hiçbir sebze yemeyin. ÇÜNKÜ TÜM TOHUMLAR İSRAİL TARAFINDAN ÜRETİLİYOR. Hiçbir zaman coca colanın israil sermayesine inanmadım ve inanmayacağım da. Birkaç müslüman zırvasından başka birşey değil.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri