Coca Cola Reklamlarını Bir de Böyle İzleyin

1. Bu Coca Cola neden bu kadar abartılıyor anlamıyorum Coca Cola israilin değil abd'nindir. Hadi diyelim israilin bu israil bir tek coca colayımı üretip ülkemize satıyor başka bilmediğiniz bir ton şey var. Bu coca cola sizin bilinçaltınıza işlemiş (işlettirilmiş).

Biraz etrafınıza bakın

insanlar herzaman ölür. kimse böyle bir ölümü elbette haketmez ancak işin boyutu tvlerden izlediginizden biraz farklı.

filistin sokaklarındaki eşkiya tipli mücahitler israil askerlerine veya sözde mallarına zarar vermeye devam ettikçe , intihar saldırıları devam ettikçe israil kazanacaktır.

israil filistini yerle bir etmeye devam edecektir. bu savaşın geçmişine inmek lazım.

zamanında israile nota vermeyi bile beceremeyen devlet adamları , sırf seçim var diye israil üzerinde prim peşinde, seçim biter devlet düzeni oturur filistin unutulur.

öyle kolayı , diş macununu protesto ederek israile ancak neşe kaynağı olunur. coco cola türkiye pazarından cekilse dahi en fazla ceo'larının hafta sonu parası azalır. öyle kücük firma değil bunlar.

yok arkadaş benim vicdanım var diyorsanda protestoların ölen tüm cocuklar için olmalı, filistinde müslüman ölüyor diye ayaklanmamalısın,türkmenlerede destek olmalısın,suriyedeki taraflarada üzülmelisin,afrikada açlıktan ölenlerede üzülmelisin.

bu konuda israili protesto edenlerin bir çoğu fazla duygusal hareket ediyor.

vicdan meselesinin, ölen cocugun, dili,dini,ırkı,milliyeti , olmaz.

ne güzel demişler.

Aynı evrende yaşamamalı cellatlar ve çocuklar;
Ya ölmeli cellatlar, ya da hiç doğmamalı çocuklar..
Sen saniyosun ki cok dogru düşünüyorum. Dogru yoldayim diyosun. Birde Atatürk fotografini avatar yapmissin sapasaglam fikrin olmus. Bize medya maverasi okuma biz yillar yillar once medya yalanlarini ogrendik. Israilide medyadan ogrencek cahiliyette degiliz. Israilin zulmünu bilmeyen yok dunyada. Olayi ben sana soyleyim 3 vatandasi filistinde kayboldu diye katliam yapiyorlar. Sozde 3 insan. Ben sana asil politikalarini soyleyim. Kudüsten tum muslumanlari defedip bolgede iktidarı saglamak. Somurmek hakimiyet altina almak. Sana yaziyorum ki yalniz sen degil tum yanlis zihniyetler okusun ogrensin diye cahil olmayin akilli olun dostunuzu düşmanınızi bilin. Yahudiden dost olmaz!

kola içen birisi degilim,hiçbi zamanda içemedim ama bi kola içmekle dünyayı kurtarıyorum diyenler kusura bakmasın ama bana çok saçma geliyor.ülkemizdede israile yapılan yardımlar,giden paralar,destekleyen insanlar var.

Onu içmeyim bunu kullanmayın denileceğine bunu yaptık bunu kullanın deyin bende hesabıma hangisi uyuyorsa onu alayım :)

Cola turka icin hem daha ucuz hem tadi daha guzel hem turk mali. Dunyayi kurtarmis olmazsiniz ama iyi bisey yapmis olursunuz hic degilse.

GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cola turka icin hem daha ucuz hem tadi daha guzel hem turk mali. Dunyayi kurtarmis olmazsiniz ama iyi bisey yapmis olursunuz hic degilse.

GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aman diyim onu demede git su iç de daha iyi cola turka bildiğin çamur :D:D:Dcolanın yanından geçmez o :D

3. sayfadaki postuma bakın, keşke ben de sizin gibi kola almayarak bi işe yaramış triplerine girebilsem..

İsrail'e ait tüm markaları saydığına göre ne dediğimi anlamamışsın, yani az önce dediğim gibi bildiklerimi bilmiyorsun. Şimdi oturup burada 1700'lerden başlarım israili anlatmaya ama sana neyse ki daha önemli işlerim var.

+ Birde her müslümanın bildiği birşey söyleyeyim Yahudilikte İslamiyetten önce var olan İlâhi bir dindi. Kilisenin yahudi ibadethanelerine, camilerin de kiliselere benzemesi gayet normal, ibadet şekillerinin benzerliği gayet normal, emir ve yasaklar gayet normal. İslamiyet yokken Allah'ı anlatan dinler onlardı.. Alıntı'nın son kısmına ithafen yazdım, orayı neden alıntıladın anlamadım.

Son düzenleme:
Arkadaşlar kusura bakmayin ama ben içerim hangisi guzelse diye yorum gelmiş bide biri şunu yazmış : Coca cola icmezsem israil duracak mı diye .. bu yorumun bence çok düşüncesizce yapılmış bir yorum .. Coca cola dan abd ye turkiyeden ne kadar para gidiyordur hiç duşundun mu? bugun kucuk 2 metrelik dukkanda bile coca cola dolabı var ve hergun en az 5 cola satıyordur oda en kucugu alisverismerkezleri marketler avmler lokantalar fastfood cafeler kahveler yani geçtim hepsini.. bugun tum koylerde bile kucuk bakalar coca cola satıyor .. senin her almadıgın bir cola ve almasına engel oldugun her arkadaşın abd ye bir darbedir. ( devletler başka maları yasaklayamaz kötü bir şey olmadığı surece yasalara aykırı )

( devlet neden yaptırım yapmıyor satıyor diyenler Sigara icin milyarlar harcaniyor icmeyin diye onlarca kanunu cıkardılar ama yine de tam olarak yasaklayamıyorlar. Sebebini bilmem ama mantıklı nedenleri çoktur. Mesela sigara bulamayan biri ne yapar tiryakisiyse? yada türkiyenin hiç mi dışarıda satışnı yaptıgı ihracattını yaptıgı malı yok? )

Son düzenleme:
Arkadaşlar domates de yemeyin o zaman. Hatta hiçbir sebze yemeyin. ÇÜNKÜ TÜM TOHUMLAR İSRAİL TARAFINDAN ÜRETİLİYOR. Hiçbir zaman coca colanın israil sermayesine inanmadım ve inanmayacağım da. Birkaç müslüman zırvasından başka birşey değil.
aman kardeşim naptın sen şimdi bunlar domat biber yemez ölür mölürde üstüne kalır :D :D :D

İsrail'e ait tüm markaları saydığına göre ne dediğimi anlamamışsın, yani az önce dediğim gibi bildiklerimi bilmiyorsun. Şimdi oturup burada 1700'lerden başlarım israili anlatmaya ama sana neyse ki daha önemli işlerim var.
Neyse hocam bi cola içelim o zaman iyi gelir ;)

Yorum açık ve net :)
Mademki bu ürünler Israil şerefsizine ait, NE DEN BUNLARI İTHAL EDİYOR BU BİZİM DEVLETİMİZ BUNU SORGULASAK DAHA GÜZEL OLMAZMI ?????????????????????????

arap lar icin birbirinizi kirmaya degmez arkadaslar uzatmayin bosverin

arap lar icin birbirinizi kirmaya degmez arkadaslar uzatmayin bosverin

En doğru yorumlardan biri, sen ateşkesi boz, karşı devlete savaş aç füze yolla, onlar sana yollayınca mazlum kesil.

İsrailin sivilleri öldürmesini desteklemiyorum asla, ama işin bu yanı da var. Orası Türkiye değil teröristlere yüz verilsin, terörsitlerle anlaşma yapılsın. Direk vururlar.

Ayrıca arapları hiç sevmiyorum, çok gerizekalı bir millet. Soyları kurusa dünya ya yararı olur gibime geliyor.

En doğru yorumlardan biri, sen ateşkesi boz, karşı devlete savaş aç füze yolla, onlar sana yollayınca mazlum kesil.

İsrailin sivilleri öldürmesini desteklemiyorum asla, ama işin bu yanı da var. Orası Türkiye değil teröristlere yüz verilsin, terörsitlerle anlaşma yapılsın. Direk vururlar.

Ayrıca arapları hiç sevmiyorum, çok gerizekalı bir millet. Soyları kurusa dünya ya yararı olur gibime geliyor.

soyle soyleyim sana elin gavuru dedigimiz adamdan dost olur arap tan dost olmaz yeminle bak ben yurt disinda yasiyom bulundugum yerde her turlu arap var Mısır,fas cezayir,hindistan,pakistan kisacasi hepsindende var yuzune gardas gardas derler sonra giderler pis turk derler 5 dk da satarlar adami o kadar soyleyim araplari sevmiyom sadece cocuklar icin uzuluyom yoksa onunda disinda acincak insanlar degil arap lar bizim milletimize kim aciyor ya kim dost kim dusman belli degil

yahudiler tüm milletlerin gizli düşmanıdır. fakat Türklerin en büyük düşmanı araplardır. araplara üzülen kendine Türk demesin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri