Çocuk Kanalı Hakkında Sorularım Var

• Kullanıcı emrect
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji

emrect

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar yakın zamanda bende böyle bir işe atılmak istiyorum. Sürpriz yumurta açılımları vs. bunlar hakkında bir kaç sorum var.

Bu tarz sürpriz yumurtalarını nereden temin edebilirim.(Üzerinde oyun hamuru olan orta boy disney vs. hediyeli olanlar veya dev insan boyundaki yumurtalar hiç fark etmez)

Fiyatları nedir?

Bu oyuncakları seslendirip oynatanlar için şunu merak ediyorum. Bu el gözükmeme olayı yeşil eldiven ile mi oluyor?

Bunları cevaplarsanız çok sevinirim.

BİM le başlayabilirsin hocam benim kız için yt den indiriyorum evde izliyor turkish kanallarda yeni başlayanlar BİM ile başlıyor :)

Bim yumurtaları ya da Kinder ile başlama önerilerine pek katılmıyorum.
Ben kategoride kanalı olan biri olarak diyorum, Türkçe'de bile rekabet artmış durumda girdin mi sağlam gireceksin ya da hiç girmeyeceksin :)

AVM'lerdeki oyuncak mağazaları, onların online alışveriş siteleri ve Amazon, Ebay, Aliexpress gibi sitelerden alışveriş yapman gerek.

Bu işe amatör olarak girersen bir yere kadar gidiyor sonrası gitmiyor inanın süpriz yumurta ülkemizde çok sınırlı yurt dışından almak gerek ve oyuncaklarda aşırı pahalı bütce yoksa olacak gibi değil.

Belki arkadaş farkında olmadan yazdı ama yeşil eldiven olsa nasıl olur acaba ? :D

Yeşil perdeyi kullanıyorum ben. Ama eli denemedim, o da yeşil oluyordur. Ha şöyle yapmak istersin, arkaplana da bir şeyler atacaksın aynı zamanda da eli kaybetmek isteyeceksin. O zaman arkaplan yeşil, eldiven mavi veya tam tersi olmalıdır.

edit: Ancak bu işte ışıklandırma iyi olmalı ki arkaplan temizliği düzgün yapılsın. Eldiven gibi sürekli hareket edecek nesne yapacaksanız daha da iyi olmalı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri