Çocuk Kanalı Küçük Resimde Altın Vuruş - Bilgisi Olanlar

• Kullanıcı elfida
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
640x360 youtubenin küçük resim oranıdır. Eyer bir objeyi ön plana çıkarmak istiyorsanız fotoğrafa derinlik de verirsiniz. Çektiğiniz fotoğraf HD olmak kaydı ile derinlik vererek güzel işler çıkarabilirsiniz. Bu kategori den güzel para yemiş biri olarak gerçekten artık tekele girdi kategori. Sizi soğutmak için demiyorum ama küçük fotoğraf falan hikaye artık. Abonen varsa götürürsün yoksa tamamen şans işi. +10000 aboneye kadar tutmuyor artık.

Güzel düşünüp araştırmışsınız. ve bu bilgiyi bizimle paylaşmanızda çok hoş. Hakkınız var küçük resimin Kanal url'sinin her şeyin aslında muazzam etkisi var görsel olarak :)

[MENTION=13676]elfida[/MENTION]
...image/imagesize width 650 pixels - height 450 pixels bu boyutlar youtubenin küçük resimlerin yerleştiği tam alan.....

Yada kaliteyi arttırmak için bu pixelleri 2x ile çarpın resim parlaklığı için de bir kısayol ctrl+shift+L (PS) deneyebilirsiniz. Ayrıca video dan kare almak yerine objenizin resmini kaliteli bir makine ile çekebilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar.Konuyu 2 aydır araştırıyorum.Yeni bir çalışma düşünüyorum.Çocuklara yönelik. Geçen bayramda yeğenleri bilgisayara oturttum. Birisi şimşek diye tutturdu biri oyuncak yumurta seviyor. Diğeride oyuncak kamyon. Bunları 2 saate yakın izledim. Okuma yazma bilmiyolar. Ve sanki bi program gibi en güzel resim hangisiyse buna tıkla diye tutturuyolar.

Yani video isminin çocuklar için pek önemi yok. önemli olan bir tek videonuza tıklamış olması. Ondan sonrası küçük resimleriniz kaliteli ise sizin kanalınızdan dışarı çıkmıyolar. böylece kanalda muazzam bi büyüme sağlanıyor.

Kafama bu küçük resim olayı takıldı. Disney collector kanalının en çok hit alan videoları ile en az hit alan videolarının küçük resimlerine baktım. Karşılaştırma yapınca en çok izlenen videoların küçük resimleri tanıtılan objeyi tam ekrana sığdırma (yani el , masa , altındaki karton vs gözükmüyor) yaparak paylaşılanlar. En az izlenenlerse objenin uzaktan çekilmiş fotoğraflı olanları.

Bu konuyu baya bi araştırdım. Bir fotoğrafın içine 24 kare oluyor. Bazı programlar ile bu kare sayısını 25 e çıkardığınız zaman. Göze takılma olayı oluyormuş.Ne kadar doğru bilmiyorum. Fazla üstünde durmadım ama youtube de büyük kanallar bunu kullanıyormuş.

http://www.youtube.com/user/DisneyCollectorBR/videos

örneğin bu kanaldaki küçük resimlere dikkatle bakın nasıl bu kadar büyükmüş gibi ve net gözüküyor.

Ben photomizer
Photofiltre 7
picasa 3 bunları kullanıyorum edit yaptıkdan

daha sonra paint den boyutları 2000-1000 olarak düşürüp küçük resim olarak yüklüyorum.Kalitesi fena olmuyor. Ama bunun daha iyisi , bu çektiğimiz videoya ait küçük resimin daha iyi daha canlı dikkat çekecek şekilde yapabilmemiz için bi yolu varmıdır. Bilgisi olanlar , fikri olanlardan yorum bekliyorum bi beyin fırtınası yapalım bu küçük resim olayını çözelim.

25. kareyi hafife almayın :)

25.Kare Tekniği Nedir ? | 25.Kare Nedir ? Subliminal mesaj!

küçük resim hazırlamak için çok aman aman photoshop bilmenize gerek yok arkadaşlar videobuda ücretli çok güzel anlatımlar var ücretsiz bi sürü kaynakta mevcut tabikide bende genelde 1920*1080 çalışıyorum çözünürlük nekadar iyiyse küçük resimdeki kalitede o derecede iyi olucaktır bi bakışta tüm videonun adını okuyamazlar göze çarpmaz ama bi bakılta küçük resim çok şey anlatıyor gerçekten iyi bi konuya deyinmiş arkadaş

Konuyu isin ustasina birakmak lazim. Seni dinliyoruz [MENTION=10068]hassonya[/MENTION] :)

bu kanal doğrulanmamış henüz,yani telif veya flag ile kapatılabilir

25. kare fotografla değil sinema ile ilgilidir. konuyla pek bi alkası yok. fakat oda büyük bir ekranda işe yarar kannatindeyim (sinema ekranı gibi) pc veya telefon ekranlarından 25 kare bir işe yaramaz.

Arkadaşlar bu bilgiler için teşekkür ederim. Ben de deneyip sonucu buradan bildireceğim..

SAYGILAR

ağustosdan beri flash game denedim. Baya video attım abone sayım 400 falan olmuştu abone gerçekten harika geliyor iyi tasarıma ama izlenim 100.000 bile yapamadım 4 ayda o yüzden bıraktım normal oyun kanalına çeviriyorum kanalı. Yeni pc alırsam inşallah en iyi sektörler buralar spam spam nereye kadar.

---------- Spam Engelliyici 17:21 ---------- Önceki Mesaj 17:20 ----------

bu kanal doğrulanmamış henüz,yani telif veya flag ile kapatılabilir

alakası yok :)

ağustosdan beri flash game denedim. Baya video attım abone sayım 400 falan olmuştu abone gerçekten harika geliyor iyi tasarıma ama izlenim 100.000 bile yapamadım 4 ayda o yüzden bıraktım normal oyun kanalına çeviriyorum kanalı. Yeni pc alırsam inşallah en iyi sektörler buralar spam spam nereye kadar.

Ağustos'tan beri 400 abone yaptıysan rekabeti bu kadar çok olan bir kategoride gayet başarılı sayılır.
Flash game'de çok abone olmaz çünkü.
Çoğu kanalda izlenime göre diğer kategorilerileri baz alırsak abone çok düşük kalıyor.
Adamın 70 bin aboneyle 100 milyon gösterimi var. Abone biraz arka planda kalıyor yani bu kategoride.
Yinede sen bilirsin, normal oyunlarda güncel olursan ondan da iyi kazanırsın.

Ağustos'tan beri 400 abone yaptıysan rekabeti bu kadar çok olan bir kategoride gayet başarılı sayılır.
Flash game'de çok abone olmaz çünkü.
Çoğu kanalda izlenime göre diğer kategorilerileri baz alırsak abone çok düşük kalıyor.
Adamın 70 bin aboneyle 100 milyon gösterimi var. Abone biraz arka planda kalıyor yani bu kategoride.
Yinede sen bilirsin, normal oyunlarda güncel olursan ondan da iyi kazanırsın.

valla bilmemde iyi geldi gerçekten bana iyi bi tasarım yapmıştım ondan herhalde. Neyse bide flash oyun oynamaktanda sıkıldım bir türlü istediğimi alamadım videolar duruyor gene tutarsa arada atarım belki :D

[MENTION=13676]elfida[/MENTION] nerde arkadaşlar bir konu sayesinde buldum kendisini adam ortalıkda yok bilen bana ulaşırsa sevinirim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri