Merhaba arkadaşlar. Arşivlerimde bi çocuk kanalına rastladım resmen patlama yapmış kanal. Günde 400-500k izlenime kadar çıkmış. 4-5 tane videosu önerilenlere girmiş sanırım. Videolar türkçe ama uluslararası olarak patlamış. Çoğunlukla ingilizce ve yabancı yorumlar var çünkü. Ve videolar eşleşensiz,engelsiz,tam ekran. Abone sayısı gizli olduğu için onu da göremiyorum. Ve asıl sorun ise kanal ünleme düşmüş..
Bu kanalı nasıl kurtabilirim.. işin erbapları vardır illaki. kurtabilcek var ise kesin olarak, kanalı satarız parayı yarı yarıya kırışırız. ya da kanala ortak oluruz parayla yönlendirme vs yaparız.
* kanalın şifresini biliyorum lakin hesaptaki kurtarma maili benim değil. ve o kurtarma mailinede erişim yok.
Bu kanalı nasıl kurtabilirim.. işin erbapları vardır illaki. kurtabilcek var ise kesin olarak, kanalı satarız parayı yarı yarıya kırışırız. ya da kanala ortak oluruz parayla yönlendirme vs yaparız.
* kanalın şifresini biliyorum lakin hesaptaki kurtarma maili benim değil. ve o kurtarma mailinede erişim yok.
Son düzenleme: