Çocuk Kanalları hakkında Sorun

• Kullanıcı dayan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Zamanında 2 Milyon izlenimi 10 günde aldığım kanalda şuan bir videodan 20 30 izlenim anca alıyorum. Eski videoları hep silip özgüne geçmiştim. Bayadırda video yüklemiyordum 1 1.5 yıldır. Hiç bir şekilde izlenemiyorum. Ne yapmam lazım bir öneriniz var mıdır? önceden %93 önerilenlerden izlenim alırdım.

Bende ilk çıktığı zaman işaretledim, işaretlemez olsaydım günlük 1,5 m izleniyordum şu an günlük 110 k izleniyor bi video kaldı önerilenlerde diğerleri hepsi düştü, bakalım bekliyoruz nasıl olacak.

Sizce düzelir mi? Ne dersiniz?

çocuk kanalı olarak işaretlemeyenler kapatılırsa ancak o zaman düzelme olur diye düşünüyorum...zira google aramalarında çocuk kanalı olarak işaretlenenler asla çıkmıyor

Zamanında 2 Milyon izlenimi 10 günde aldığım kanalda şuan bir videodan 20 30 izlenim anca alıyorum. Eski videoları hep silip özgüne geçmiştim. Bayadırda video yüklemiyordum 1 1.5 yıldır. Hiç bir şekilde izlenemiyorum. Ne yapmam lazım bir öneriniz var mıdır? önceden %93 önerilenlerden izlenim alırdım.

Bende ilk çıktığı zaman işaretledim, işaretlemez olsaydım günlük 1,5 m izleniyordum şu an günlük 110 k izleniyor bi video kaldı önerilenlerde diğerleri hepsi düştü, bakalım bekliyoruz nasıl olacak.

Sizce düzelir mi? Ne dersiniz?

Bu ara youtube çocuk kanalları ile ilgili sürekli güncelleme yapıyor..Saat tam 19.00 'da bir güncelleme daha attı..Normale dönmeye başlayan izlenim tekrardan tepetaklak oldu...
Ben bu işin sonunda çocuk kanalı olarak işaretleyenlerin çok kazançlı çıkacağına inanıyorum.Ben ilk çıktığında işaretlemiştim..Ben de sorun 3 gündür var..İzlenimlerde aşırı gelgitler var...Ben Bugün yarın bi rayına oturtacaklarını düşünüyorum..
Bu saat itibarıyla farklı hesaplardan ve cihazlardan ana sayfalara bakıyorum hemen hepsi büyük resmi kanallar ...TRT çocuk ...Pepe gibi

Tam 19 itibariyle ani düşüş gördüm 250k izleme saatlik 150k ya düştü

bnm stabil günlük izlenmem 500 k civarında. Ama benimde sorum Coppa başladımı acaba ? kişiselleştirilmiş reklamlar devre dışı bırakılacaktı , dere dışı kaldı mı acaba yoksa hala yayınlanıyormu? eğer başladıysa benim hiç kaybım yok bgbg ortalamam 1 tl hala

Video izlenme ortalanam 1.40 dk
Video uzunlugu ortalama 4 dakika
BGBG .98

Reklamlar devre disi kalinca ortalama bgbg ne olur acaba

Bitiş ekranları duruyor hala biz mi kaldıracaz?

Bnm bgbg 65e düştü. Sadece oyun reklamkari çıkıyor. COPPA basladi.Hayirli olsun

Bnm bgbg 65e düştü. Sadece oyun reklamkari çıkıyor. COPPA basladi.Hayirli olsun

Coppa başlamadı hocam daha...Bu her sene olan bir durum..
Ocak ayının ilk yarısı reklam pek çıkmaz..

Bende elişi kanalı da var orada da yarıya düştü BGBG..

Son düzenleme:
Bugün 2 Ocak. Bitiş ekranları aktif, bildirimler aktif, yorumlar kısmen açık, kişiselleştirilmiş reklamların kapatıldığından da emin değilim. Reklamlara bakınca bazıları bana göre ayarlanmış gibi.

Bizim bi COPPA vardı, ne oldu ona?

Biz kişiselleştirilmiş reklamları ve diğer kapanması gereken ayarları 2 ay önce kapadık , kendi kendine kapanacağını beklemek neyin nesi anlayamadım. Youtube yolladığı maillerde yapılmayan ayarları farkettiğimizde yaptırım uygularız demiş. Siz neyi bekliyorsunuz gerçekten anlayamadım. Madem otomatik olacaktı neden şu talimatları uygulayın diye youtube mail yollayıp durdu ?

kişiselleştirilmiş reklamları kapatınca gelirinizde düşüş oldumu hocam ?

Biz kişiselleştirilmiş reklamları ve diğer kapanması gereken ayarları 2 ay önce kapadık , kendi kendine kapanacağını beklemek neyin nesi anlayamadım. Youtube yolladığı maillerde yapılmayan ayarları farkettiğimizde yaptırım uygularız demiş. Siz neyi bekliyorsunuz gerçekten anlayamadım. Madem otomatik olacaktı neden şu talimatları uygulayın diye youtube mail yollayıp durdu ?

Yollanan mailde diyordu zaten uygulamanın 1/2 ay sonra başlayacağı...

Bizden sadece içeriğin çocuklara yönelik olup olmadığını işaretlememiz istendi..

Onu da işaretledik...Diğer özellikler zamanı geldiğinde youtube tarafından devre dışı bırakılacak..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri