Çocuk sahibi olacağım, maddi yükten kurtulmam lazım, yardım..

YT'de özgün olman lazım, normalde YT'den artık para almak loto-toto tuturmak gibi, birazda şansa döndü iş.
Özgün ingilizce videolar çek derim.

youtube da bu ana kadar neler yaptın,hangi programları kullandın,detaylı bir şekilde pm atarsan durum hakkında bir fikir sahibi olabilirim.elimizden,dilimizden ne gelirse yardımcı olmaya çalışırım.yarın cevap yazarım.

Allah yardımcınız olsun hocam . iş + özgün ing. kanalla çok rahat geçinebilirsiniz bence.

İngilizce dikkat çekici videolara TR altyazı koy at.Türkçe'de olsa tutarsa hatrı sayılır miktarlarda kazanırsın.

After Effects kullanıyorum, ingilizce seviyem oldukça iyi durumda. Ancak özgün video üretecek ekipman ve zamana ne yazık ki sahip değilim; bu yüzden buradaki yöntemleri her gece yeni bir tane olacak şekilde uyumadan deniyorum. Tüm önerilerinizi dikkate alıyorum ve Pm'lere de ayrıca özen göstererek not alıp inceliyorum. İlginiz için teşekkür ederim.

Bukadar riskli bir iş ile aile geçindirmeyi düşünmek yanlıştır bence (tabi aylık 10k kazanıyorsanız o ayrı). Ben olsam bi işe girer video yükleme olayını ek iş olarak yapardım. Bu işin hiçbir garantisi yok. Aile geçindirecek kişinin sorumluluk alıp ailesini riske atmaması gerekir. Benim önerim normal bi iş bulmandır, böylece kredi çekip önündeki bikaç sıkışık ayı atlatabilir ödemeni de taksit taksit yapabilirsin. Bu işte şunu öğrendim eline para geçene kadar bana para gelicek demiyceksin ve güvenmiyceksin her an patlama şansı var.

Ayrıca şu an sağlam taktik verselerde kanalın yerine oturması izlenim alması kesninleşme ödeme derken 2 ayı sonra ilk ödeme alırsınız, enazından benim çalışma şeklimde böyle sonuç veriyori hatta 2 ay iyimser bi tahmin.

Son düzenleme:
Partnerler artık yok, adsense te sallantıda.
Eğer özgün bir projen yoksa yt den beklentin olmasın.
Tabi özgünde zaman ve emek istiyor...

Kısaca çoğumuz için başka sulara yeken açmanın vakti geldi...

İş başvurusu konusunda zaten çığır açtım, ön lisans, lisans ve yüksek lisans diplomalarım var ancak herkesin işten çıkartmak ve bir daha almamak için hükümet durumu gibi "özellikle özel sektörün" ciddi bahanesi var; zaten torpilin yoksa devlet de senin için maalesef yok.

Zaten gittigidiyor vs üzerinden sürekli bir şeyler alıp satmaya ve web tasarım ve grafik tasarım ile gelir elde etmeye çalışıyorum, ancak düz ticaret için belirli bir sermaye gerekir; bu konuda da elim kolum bağlı, az da olsa eldekini riske edemem.

Cevap yazan arkadaşlarıma 1 dakikalarını bile ayırmış olmalarından dolayı minnettarım.
Teşekkürler.

fiverr.com hocam bi arashtirin. ben bayaa para aldim hizmetlerden

soyle bu is 7 8 ay once olmus olaydi sana her turlu yardim eder dururum ama su an oyle bir haldeki kendi derdime dusmusum en en saglam ve uzun dayanan kanallarim.bile yan cizdi artik supheliyim kanallarima bakmaga bile korkuyorum

bu ülkede işsizlik sorunu diye birsey yok herkes her işi yapmak istemediginden ne okudunuz bilmiyorum ama gidip tarih bölúmü okuyup ben işsiz kaldim diyorsaniz bu belli birseydir size tavsiyem 1 herzaman 0 dan iyidir simdi 0 dan 4 haneye bu zamana kadar cikamadiysaniz suan bu ortamda sorunlarin icinde cikmaniz zor sizi elestirmiyorum gercekci olmaya calisiyorum ama lise mezunu iş alan yerler var baba oluyorsunuz egonuzu cikartip bir dolaba koyarak 1000 1500 liralik bir işe acileyette girip mesleginiz olmayabilir kalan zamanlarinizda youtube ayirip burdanda ne gelirse diyip maasinizin ustune koymaniz olacaktir bazen babamla oturup konustumuzda yaptigi isleri anlatiyorda gurur duyuyorum 3 cocugu buyutmus cok sükür

Son düzenleme:
clikbank var iyi araştır kendi yolunu bul tek satış'da 200 dolar bile alıyorsun aylık 5 bin dolar hiçden bile değil sadece kendi yolunu bulmalısın başkalarının yolu ile ilerleme

YT devri artık doyma noktasına ulaştı. Arkadaşlar zaten ifade etmiş.
Partner yok.
Adsense banlanıyor.
Ödemeler kesinleşmiyor.

Böyle bir ortamda sizin YT kasmanız ne kadar doğru?
Çocuğum olacak diyorsanız gerekirse taşı sıkıp suyunu çıkartmanız lazım.
İş yok mu var.
Özel sektörde istediğin fiyatı alamayabilirsin. Ama şuan elinde nakitin olsun istiyorsan bulunduğun bölgedeki organize sanayideki işleri araştır başvurunu yap. Gerekirse oraya git dükkanları gez, CV bırak. En az azgari ücret alırsın. Bununla evinin ihtiaçlarını karşılarsın.

Akşam işten geldikten sonra vaktin olursa 1-2 saat ingilizce makale yazmaya ayır. Burdan da ek gelir olarak aylık asgari ücretin yarısı kadar kazanırsın.

Yukarıdaki dediklerimi yaparsan kazanan taraf sen olursun.
Yok bana göre değil dersen malesef YT tarafında yapacak, yardımcı olup da kısa zamanda kesin para kazanmanı sağlayacak birşey yok.

Clickbank gerçekten de çok kazançlı bir sistem diye düşünüyorum.Ama ben bir türlü bu işte site açıp, başlayamadım.Bu işi iyi bilen nasıl site açabiliriz, nasıl sistemi yüretebiliriz şeklinde yardımcı olabilecek arkadaşımız var mı acaba aramızda ?

Clickbank gerçekten de çok kazançlı bir sistem diye düşünüyorum.Ama ben bir türlü bu işte site açıp, başlayamadım.Bu işi iyi bilen nasıl site açabiliriz, nasıl sistemi yüretebiliriz şeklinde yardımcı olabilecek arkadaşımız var mı acaba aramızda ?

reklam verebilirsin site açarsın 12 dolara orjinal siteyi kopyalayıp rek linkini yapıştırırsın sonra iş reklam vermeye kaldı reklam kitlesini iyi araştır adword olur p..rno siteler olur iyi iş çıkar

reklam verebilirsin site açarsın 12 dolara orjinal siteyi kopyalayıp rek linkini yapıştırırsın sonra iş reklam vermeye kaldı reklam kitlesini iyi araştır adword olur p..rno siteler olur iyi iş çıkar
İşte site kopyalama işini yapamadım ve yaptıramadım bir çok kişi ile irtibata geçtim ama olmadı bir türlü.Bu konuda ücreti ile yardımcı olmak isteyen bu konuda bilgili işi bilen biri olursa ben çalışmaya hazırım.PM atabilir.

anlamadım bişey nedeni sırtını yt ye dayamak istiyorsun bide zaten yt bitmek üzere sırtını dayasan geri çekilir bence iş ara internette vakit kaybetme vakit nakittir

yt ve makale işi ek gelirin olsun hocam.. kendine iş bak asgeri ücrette olsa bak.. yt nin sonu yok... zaten sende biliyon çok zor artık spam.. gerçek bir iş ve sonra sında yt ve makale derim ek olarak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri