Çocuklar için Bir Oy Verirmisin?

Zengin ulkeyiz heryere yardim gidiyo yapılıyor ama kendi milletine neden yardim edilmiyor.sen biz ne kdr yardim edebilirizki.burda bu kacinci konu acildi okul yardimi ile.valla bu devlete yaziklar olsun ya.her formda bole konular açılıyordur kesin.bu nasil istir anlam veremiyoruz cok tuhaf ya disardan bakinca farkli gosteriliuor ama icine girince eksik cokk.

aslında doğru dağıtılsa yeterli destek varda gelen destek 10 lira dağıtılan destek 1 in yarısı kadar yani 0,5 geriye kalan 9,5 birileirn cebine gitti. Herkes kendi tanıdığına yaptırıyor hatta kimi yaptırmış gözüküp parayı alıyor. Sonrada olan öğretmene oluyor soruşturma yiyor. Yeni göreve gelen bi öğretmeni kandırmaktan başka birşeye yaramıyor.

Ne yanlış anlaması hocam, hakkınızdır görüş beyan etmekte fikir vermekte.

Şuanda okulun çatısı su sızdırıyor sınıfa, başvuru yaptık gerekli yerlere ancak çıkmaz, çıksada bu sene çıkmaz, bu sene çıksada birilerine para yedirmezsen izin olmaz, izin olsada izin veren tanıdığını yönlendirir oda çıkan bütçeyi beğenmez para az der, o dediğiniz bütçenin çoğu tanıdığın cebine gidiyor. Çünkü torpilin tanıdığın en çok olduğu kurum.
Burası TÜRKİYE

İsterseniz Oy Kasalım Hocam Şuan 4 Oy Kullandım Vds Lardan

destek verme imkanınız varsa seviniriz hocam.

---------- Spam Engelliyici 21:54 ---------- Önceki Mesaj 20:15 ----------

Güncel arkadaşlar, lütfen güncel tutalım herkes oy verebilsin.

---------- Spam Engelliyici 23:18 ---------- Önceki Mesaj 21:54 ----------

Güncel

hocam oy verme dugmesi nerde :D bulamadim iki saatdir

hocam oy verme dugmesi nerde :D bulamadim iki saatdir

Buyur Hocam kullanma yerinin üstüne kırmızıyla OY yazdım.

bJQXMm.png

Lütfen oy kullanalım arkadaşlar son 24 saat.

Kullandım hocam. Hele bu zorlu günlerde Sur'lu çocuklara bir su damlası kadar yardımda dahi bulunsak sevinirim.

Kullandım hocam. Hele bu zorlu günlerde Sur'lu çocuklara bir su damlası kadar yardımda dahi bulunsak sevinirim.

Allah razı olsun hocam, lütfen eşimize dostumuza oy verdirtelim. Birileri bir şekilde seri seri oy kasıyor, hakla ilk 24 e giren projemizi düşürmeye çalışıyorlar anlık olarak 400-500 hatta 1000 oy yükselten var. Yarın son gün

Arkadaşlar Öğetmen dostumuza bir oyda siz kullanın lütfen...hadi bakalım şuan kullanılan oy 89460 hadi onu 100.000 yapalım bi...hadi gençler..hadiii

Öğretmenler Günü | 24 Kasım 24 Hayal

linke tıklayın soldaki 89.460 vb sayıya basın olay bitmiştir 5 sn sürüyor...hadi bakalım beyler canlanın

Allah razı olsun üstadım desteğin için.

Son 24 saat arkadaşlar lütfen 5 sn nizi ayırın gerçekten çok zaman almaz.

Oy verildi.Çok değerli bir insansın [MENTION=9487]azat_usta[/MENTION] bu ülke senin gibi insanlar sayesinde değişime uğrayıp güçlenecektir ..

oy verildi hocam sizide tebrik ederim duyarlı davrandığınız için

oy verildi hocam sizide tebrik ederim duyarlı davrandığınız için

Allah razı olsun hocam, yarın akdar eşimize dostumuza oy kullandırtalım desteklerinize hepimizin ihtiyacı var. Allah cümlenizden razı olsun.

---------- Spam Engelliyici 01:38 ---------- Önceki Mesaj 00:37 ----------

Guncel arkadaşlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri