Çocukluğumuzun oyunu Knight Online'ı Bitirdiler mi?

freusty

Kayıtlı Üye
twitch yayınlarında takip ediyorum şu an büyük bi kaos dönüyor. birileri dilediği herkesi disconnect ettirip oyundan atabiliyor. kafayı yedi millet.

normalde 500-600 izlenen tipler bile bu olaylar sonrası 3k üstü izlenmeye başladı. meraklısı burdan takip edebilir

https://www.twitch.tv/1st3nm1

5 sene önce vardı bu bug hatta maradondakileri öldürüp para kasıyorlardı üstüne dc ediolardı :D cz de ölmüş gibi milletin parası gidiordu öldürene Rise Online World Çıkıcağı için eminimki onların ekibindeki eski koxp yapımcılarının parmağı vardır

5 sene önce vardı bu bug hatta maradondakileri öldürüp para kasıyorlardı üstüne dc ediolardı :D cz de ölmüş gibi milletin parası gidiordu öldürene Rise Online World Çıkıcağı için eminimki onların ekibindeki eski koxp yapımcılarının parmağı vardır

hilaladam kurmuş o oyunu da. serverı da kapatabiliyolarmış bu arada. komple ko yu kapıyolar dilediklerinde. ddos saldırısıyla muhtemelen.

hilaladam kurmuş o oyunu da. serverı da kapatabiliyolarmış bu arada. komple ko yu kapıyolar dilediklerinde. ddos saldırısıyla muhtemelen.

Hilal Adamı tanıyorum facemdede ekli Kürşat abi evet oda yapıyor olabilir ama ben bilmem konuyuda senden duydum

konuyu tekrardan güncelleyim çünkü ortalama 5gündür halen saldırı dedikleri olay devam ediyor ama bence saldırı yok bu işin arkasında nttgame var ve bilerek yapıyor amaclarını bilmiyorum

konuyu tekrardan güncelleyim çünkü ortalama 5gündür halen saldırı dedikleri olay devam ediyor ama bence saldırı yok bu işin arkasında nttgame var ve bilerek yapıyor amaclarını bilmiyorum

Nttgame gelir elde ettigi ve yayincisi oldugu bir oyuna bunu niye yapsin ki? Türkiyede bu islerden anlayan cok kisi var. Bir acik bulup saldiri yapip baglatiyi kesiyor asil sorun bunu engelleyememeleri. Sunucular nerede acaba Kore'de ise onlarin zaten unuttugu bir oyun gibi duruyor.

bu oyun çoktan miladını doldurdu. tek avantajı bu zamana kadar alternatifi yoktu yadeyse çoktan unutulmuştu.

Nttgame gelir elde ettigi ve yayincisi oldugu bir oyuna bunu niye yapsin ki? Türkiyede bu islerden anlayan cok kisi var. Bir acik bulup saldiri yapip baglatiyi kesiyor asil sorun bunu engelleyememeleri. Sunucular nerede acaba Kore'de ise onlarin zaten unuttugu bir oyun gibi duruyor.

nedeni nttgame ceosunun rise online world ile yeni bir anlaşmaya girmiş olması mgame ile sözleşmeleride bitiyor zaten

Yıllarımı verdim KO'ya ama artık Rise bekleme zamanı her ne kadar heyecanı pek kalmasada , süreç durdu çünkü.

Gene bizim milletimiz büyük resmi görüp bütün derin devlet bilgilerini ortaya dökmüş :D

Sorun çözüldü oyun düzeldi.

10 yıldır hep aynı ko bitti muhabbeti dönüyor ama hiç bitmiyo nedense

Gene bizim milletimiz büyük resmi görüp bütün derin devlet bilgilerini ortaya dökmüş :D

Sorun çözüldü oyun düzeldi.

aynen gb siteleri gb satmaya devam ediyor ama gb alışı durdu şuan oyuna girişlerde gene sıkıntı var bak çok güzel düzelmiş gördünmü sen :)

Rise'ı gözünüzde büyütmeyin. Epic store'dan satın alınmış unreal assetleriyle yapılmış bir oyun. Geliştirici tayfa da eski private server açanlardan birkaçı. Patlayabilir.

Rise'ı gözünüzde büyütmeyin. Epic store'dan satın alınmış unreal assetleriyle yapılmış bir oyun. Geliştirici tayfa da eski private server açanlardan birkaçı. Patlayabilir.

gb satan siteler ellerindeki stokları cıkarmaya calısıyor alım şuan yok arka planda bence başka şeyler dönüyor bekleyip görecez

aynen gb siteleri gb satmaya devam ediyor ama gb alışı durdu şuan oyuna girişlerde gene sıkıntı var bak çok güzel düzelmiş gördünmü sen :)

aynen hocam, uzaylılar ufolarını park ettiler knight onlineya saldırıyorlar.

rise online çıkacak diyorlar ve onların yaptığını söyliyorlar ilk başta büyük bir patlama olcak inşallah güzel oyun olur da onu oynarız

bu saatten sonra mgame yetkilileri virüs kapıp rahmetli olsa , rise online'dan bilirler :D
hilal adam knight'a biolojik saldırı yaptı derler :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri