Çocukluğumuzun oyunu Knight Online'ı Bitirdiler mi?

nedeni nttgame ceosunun rise online world ile yeni bir anlaşmaya girmiş olması mgame ile sözleşmeleride bitiyor zaten

Rise online dediğiniz oyun editlenmiş knight online pvp serverden farksız bir oyun. Karakter modelleri, skiller, animasyonlar, sistem falan hep aynı gördüğüm kadarıyla.
hatta gördüğüm kadarıyla diyebilirimki daha iyi editlenmiş knight online pvp serverlarda bile oynadım.
Kopyalar asıllarını yaşatır. Özgün olsalarda keşke yapımcıları.

Rise online dediğiniz oyun editlenmiş knight online pvp serverden farksız bir oyun. Karakter modelleri, skiller, animasyonlar, sistem falan hep aynı gördüğüm kadarıyla.
hatta gördüğüm kadarıyla diyebilirimki daha iyi editlenmiş knight online pvp serverlarda bile oynadım.

sonuçta farklı bir oyun motoru farklı bir içerik knight benzemesini bir yana bırak yönetim iyi olursa insanlar için değişiklik olur bak kaç gün oldu oyun halen b..k gibi afedersin ne giriliyor ne birşey yapılıyor gmler oyuna giriş taktiği adı altında zavallıca video paylaşıyorlar :D dalga gecer gibi cok tepki gelince kaldırdılar videoyu nttgame çalışanları hiçbir teknik bilgi sahibi değil oyüzden birşey yapamıyorlar şuan rezil oluyorlar.

piyasada ünlü olan oyunların çoğu başka oyunların kopyasıdır zaten. niye söz konusu knight online'a rakip olunca herkes bi anda düşman kesiliyor? milyonlarca oynayan ve seveni olan PUBG, h1z1 in çakmasıdır. yine fortnite'a da pubg benim oyunumu kopyaladı diye dava açmıştır. cod'un da battleroyal modu var şu an. o da pubg ile aynı mantık, oynanış. yine pes de fifa'nın çakması ya da tam tersi. yine zula da counter strike ın çakması. tft dota chess in çakması, yine league of legends da dota nın çakması. vs vs. örnekler bol. buralarda ses yükseltmeyenler, seve seve gidip oynayanlar söz konusu knight olduğu zaman bi anda kopyacı muhabbetine başlıyor. garipsiniz. gözünüzün önünde oyunu bitirdiler görmüyor musunuz.

1. farmcılar
2. parası olanlar

için oynanır bi halde oyun.

sen normal, sıradan bir oyuncu olarak ne ardream inden ne cz sinden girip keyif alabilirsin. bu keyfi hadi cüzi bi miktar ödeyerek tadabilsen ona da lafım yok fakat sadece hayatsız, bağımlıları gider milyarlar akıtır o charlara. cz de öyleleriyle dolu. sen bu oyundan keyif almak için gidip milyarlar akıtmak zorunda mı kalcaksın yani? saçma.

2006 da başladım ben bu oyuna. farmı bile keyifliydi. şimdi ise oyun olmaktan çıkmış millet ev geçindiriyor bunun üzerinden. böyle saçmalık olmaz. o yüzden rekabet lazım. rakip oyunlar lazım ki tekellikten çıkıp bi şeyleri değiştirmesi gerektiğini anlasın. haliyle elin asyalısının ürettiği oyunu bu kadar savunmayın derim.

ha hilal adamın ürettiği oyun ne kadar temiz olur orasını bilemem tabi. hack mack olayları yaşanabilir belki.

piyasada ünlü olan oyunların çoğu başka oyunların kopyasıdır zaten. niye söz konusu knight online'a rakip olunca herkes bi anda düşman kesiliyor? milyonlarca oynayan ve seveni olan PUBG, h1z1 in çakmasıdır. yine fortnite'a da pubg benim oyunumu kopyaladı diye dava açmıştır. cod'un da battleroyal modu var şu an. o da pubg ile aynı mantık, oynanış. yine pes de fifa'nın çakması ya da tam tersi. yine zula da counter strike ın çakması. tft dota chess in çakması, yine league of legends da dota nın çakması. vs vs. örnekler bol. buralarda ses yükseltmeyenler, seve seve gidip oynayanlar söz konusu knight olduğu zaman bi anda kopyacı muhabbetine başlıyor. garipsiniz. gözünüzün önünde oyunu bitirdiler görmüyor musunuz.

1. farmcılar
2. parası olanlar

için oynanır bi halde oyun.

sen normal, sıradan bir oyuncu olarak ne ardream inden ne cz sinden girip keyif alabilirsin. bu keyfi hadi cüzi bi miktar ödeyerek tadabilsen ona da lafım yok fakat sadece hayatsız, bağımlıları gider milyarlar akıtır o charlara. cz de öyleleriyle dolu. sen bu oyundan keyif almak için gidip milyarlar akıtmak zorunda mı kalcaksın yani? saçma.

2006 da başladım ben bu oyuna. farmı bile keyifliydi. şimdi ise oyun olmaktan çıkmış millet ev geçindiriyor bunun üzerinden. böyle saçmalık olmaz. o yüzden rekabet lazım. rakip oyunlar lazım ki tekellikten çıkıp bi şeyleri değiştirmesi gerektiğini anlasın. haliyle elin asyalısının ürettiği oyunu bu kadar savunmayın derim.

ha hilal adamın ürettiği oyun ne kadar temiz olur orasını bilemem tabi. hack mack olayları yaşanabilir belki.

koya kopya diyip kızanlar keriz gibi parasını kaptıranlar anlamıyonmu :D kesin burda rise veya başka oyunu knighta karşı kötülüyenlerin eminimki milyarlık hesapları var ve korku başa bela :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri