bunun üst sürümlerini de yayınladı hocambulamıyorum şuan v1005'te var yeni kodlarla
Bulun hocam onu tüm vdslerim emrinize amade
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bunun üst sürümlerini de yayınladı hocambulamıyorum şuan v1005'te var yeni kodlarla
Sesi geçmiyor
Denediniz mi, sonuçlar ne oldu?
Teşekkürler denemedeyim![]()
Yılın paylaşımı oldu bence bu çok teşekkürler..
farkettinizmi bilmiyorum ama bu aralar forumda canlanma var herkes yardımlaşma taktik yöntem konuları açıyor birbirimizle yardımlaşıp vietnamlılara merhaba diyelim
umarım sürekli böyle devam eder...
uçar gider bu konupaylaşım için eyw inş. becerebiliriz
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=EDpkef2kWno buda benden olsunadamlar haraketli kamera ile engel geçiyor
![]()
Ustam bırak wietnamlıları kendi taktiklerden paylaş.![]()
saflarımızı dolduralım![]()
Teşekkürler
şu forumu saat başı takip etmesen neler kaçırıyorsun yaw. paylaşım için çok teşekkür ederim.
teşekkürler yararlı konu![]()
Bunun gerçek olma olasığı nedir ?
![]()
Bunun gerçek olma olasığı nedir ?
![]()
hangisini denemiştin kardesm
https://www.youtube.com/watch?v=EDpkef2kWno buda benden olsunadamlar haraketli kamera ile engel geçiyor
![]()
ffmpeg -i gaga.mp4 -vf "crop=in_w/1.3:in_h/1.3:(in_w-out_w)/1.3+((in_w-out_w)/1.3)*sin(n/10):(in_h-out_h)/1.3 +((in_h-out_h)/1.3)*sin(n/7)" -vcodec libx264 -pix_fmt yuv420p -r 30 -g 60 -b:v 1400k -acodec libmp3lame -b:a 128k -ar 44100 -metadata title="" -metadata artist="" -metadata album_artist="" -metadata album="" -metadata date="" -metadata track="" -metadata genre="" -metadata publisher="" -metadata encoded_by="" -metadata copyright="" -metadata composer="" -metadata performer="" -metadata TIT1="" -metadata TIT3="" -metadata disc="" -metadata TKEY="" -metadata TBPM="" -metadata language="eng" -metadata encoder="" -preset superfast output.mp4
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.