Codecanyon veya Tarzı Siteler'den Uygulama Oyun Alan Varmı?

JiTeM

Kayıtlı Üye
S.a Arkadaşlar Acaba Codecanyon veya Tarzı Siteler'de Uygulama ve Oyun Alıp Playstore'de veya Appstore'de Yayınlayıp Kazanan Varmı Acaba :)

ben envato gruba bağlı themeforestten aldım . Sorun yaşıcağını düşünmüyorum ama onu türkçeleştirmek ve servera bağlamak gibi işler için anlamıyorsan yerli bir destekciden ücretli yardım alırsın

Başkasının koduyla playstore'a girilmez :D önermem ^^
Hocam r10'da bu işi Yapanlar Varda Bde Burda Sorim Dedim :D

ben envato gruba bağlı themeforestten aldım . Sorun yaşıcağını düşünmüyorum ama onu türkçeleştirmek ve servera bağlamak gibi işler için anlamıyorsan yerli bir destekciden ücretli yardım alırsın

Hocam Suanlık Girmeyi Dusunmuyorum'da R10'da Geçmişlerde Bi Konu Görmüştüm Aylık 7000$ Kaznan Vardı Burda ki Uygulamaları Alıp Süren Merak Ettim Forumda Varmı Diye :) Aynen Hocam r10'a da baktım bu tür işler için bir ton insan var kodlar türkçeleştirilir reklam konur vs vs tarzı :D

onun için çok seri ve hızlı olup bu konudada bilgili biri olman lazım ama cok uygulama gerekli :D

S.a Arkadaşlar Acaba Codecanyon veya Tarzı Siteler'de Uygulama ve Oyun Alıp Playstore'de veya Appstore'de Yayınlayıp Kazanan Varmı Acaba :)

Uygulama almasına aldım 10 a yakın 200 dolar verdim mağazaya da yükledim ama 1 yıl oldu 100 indirmeyi geçmediler sorun bende de olabilir bir yararı oldu eclipse vb. Programları bi parca öğrenmiş oldum

Herşey reklamda bitiyor. 1. Günde 1k indirme yakalarsan popülerler arasına giriyor diye okudum r10daki bi konuda.

Hocam uygulamayı 50 indirme 50 yorum 50 beş yıldız verirsen yukarılara çıkıyor.

Reklam bütçen olmadımı o iş biraz sıkıntılı. Çünkü hazır kodlama oyunları bir sürü insan alıyor. Üzerinde ufak değişiklikler yapıp piyasaya sunuyorlar. Sonuçta birbirine benzer dinamiklerde oyunlar olduğu için, öne çıkmak reklam bütçesi istiyor.

oyun kodları 15-20 $
bir yazılımcıdan düzenleme istesen hadi onada 50-60 $ diyelim
üzerine senin de 150-200 $ başlangıç seviyesi booster reklamına ihtiyacın var.

Sonrasında da devam ettirmen lazım reklamı. Adamlar 7k $ kazanıyordur ama ne kadarı net kar onuda sorgulamk lazım

Arkadaşlara katılıyorum kısaca 15 dolar ile 1k kazanmak şans faktörünü saymazsak biraz hayal gibi reklam şart sonuçta herkes aynı malı satmaya çalışıyor. Ben bir vatandaşın codecanyon uygulamasını 200 liraya satmaya çalışması sonucu kendim alıp yapmıştım. Ve reklam yapmadım uygulamalara.

Sadece reklam ile olacak şey değil. Hele kendi yapmadığınız bir uygulama için şans faktörü çok yüksek. 1000 kişiye harbiden bir uygulamayı sevdirebilirseniz ve paylaşmalık bir seçenek olursa skor,level,seviye vb. facebookta hava atılmalık yaptım işte yiyosa sende yap aynı skoru şeklinde 1 aya oyun fenomen olur.

Arkadaşlar codecanyon'da çok güzel bir oyun buldum daha yeni çıkmış bagımlılık yapıcak tarzda bir oyun android için oyunu almayı dusunuyorum 2 tane lisans şekli var regular ve exented bunlar ne oluyor tam olarak acaba ?

Arkadaşlar codecanyon'da çok güzel bir oyun buldum daha yeni çıkmış bagımlılık yapıcak tarzda bir oyun android için oyunu almayı dusunuyorum 2 tane lisans şekli var regular ve exented bunlar ne oluyor tam olarak acaba ?

regular tek kullanımlık alım
exented istediğin kadar kullanıp satabilirsin gibi

regular tek kullanımlık alım
exented istediğin kadar kullanıp satabilirsin gibi

tek kullanımlık derken ? hocam ben alıp biraz degıstırıp ısmını felan playstrode yayınlamak ıstıyorum okadar . hani direk alıp koyarak degılde alıp reklam çalışması ayar yaptırarark vs koyucam regular olurmu bu sekılde ?

tek kullanımlık derken ? hocam ben alıp biraz degıstırıp ısmını felan playstrode yayınlamak ıstıyorum okadar . hani direk alıp koyarak degılde alıp reklam çalışması ayar yaptırarark vs koyucam regular olurmu bu sekılde ?

ustam tek kullanımlık derken tek lisansa sahip oluyo yani . Evet dilini ayarlarını değiştirerek reklam koyarak yapabilirsin . ama dersinki ben bu uygulamayı bir kaç kişiye daha satıcam onlarda play store koysunlar o zaman exented mıdır nedir o gerek

şu olayı baştan sona biri anlatsa bir tanıtım yapsa

1 - uygulamanın bize ait olduğunu belirten şeyler nelerdir, uygulama oyun vs satın alırken düzenlerken dükkandan kalkmaması için nelere dikkat etmeliyiz
2 - ios ve google play ya nasıl yükleniyor
3 - reklam nasıl ekleniyor (youtube ile aynıdır veya benzerdir herhalde)
4 - reklam gelirleri nasıl alınıyor ( hesaba gelçiyor ) (youtube ile aynıdır herhalde)
5 - satın aldığımız dosyaları düzenlemek zormu nasıl düzenleriz ne yaparız
şimdilik aklıma gelenler...

ustam tek kullanımlık derken tek lisansa sahip oluyo yani . Evet dilini ayarlarını değiştirerek reklam koyarak yapabilirsin . ama dersinki ben bu uygulamayı bir kaç kişiye daha satıcam onlarda play store koysunlar o zaman exented mıdır nedir o gerek

He Eyvallah Hocam Satmıcam Ya Çok Sağol Hocam :)

Arkadaşlar 1 Tane Oyun Satın Aldım Pc'ye İndirdim Buna Nasıl Reklam Ekleyebilirim Acaba ? Ufak Tefek Değişikliler Nasıl Yapabilirim ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri