Coinspace hakkında bilgisi olan var mı?

weberesice

Kayıtlı Üye
Beyler internetle çok ilgili olduğumdan eş dost akraba birşey gördüğünde bana danışıyor.

Bugün bu coinspace soruldu.

Biraz araştırdım klasik, azımsanmayacak miktarlarda yatırım isteyen ve üye yapma bulunan piramit ponzi sisteme benziyor senaryoya krypto para dahil edilmiş ama sizlere de sormak istedim. Bilgisi duyumu tecrübesi olan var mıdır?

Beyler internetle çok ilgili olduğumdan eş dost akraba birşey gördüğünde bana danışıyor.

Biraz araştırdım klasik, azımsanmayacak miktarlarda yatırım isteyen ve üye yapma bulunan piramit ponzi sisteme benziyor senaryoya krypto para dahil edilmiş ama sizlere de sormak istedim. Bilgisi duyumu tecrübesi olan var mıdır?

Az çok bir bilgim var. Bu işe giren bir abim var hatta duabiye götürdüler inanmayan olursa kanıtlarım. Anladıgım kadarıyla bitcoine rakip olmaya calısıyorlar. şuanda tabi ele avuca gelmiyor para sadece yatırım yapıyorsunuz. belli bir miktarda üretilmiş bu kripto para. ve belli bir seviyeye gelince borsaya giricekmiş asıl o zaman kazandırıcakmış vs vs. 2015 te sanırım kurulmuş bu düzen ve kurulduktan sonra 16 kat falan değerlenmiş 1 kripto para 0.50 centten en son 7.95$ seviyelerindeydi baktığımda. Kendim birebir hergün gördüğüm mahalleden abiyi dubaiye götürdü adamlar ama genede inanmıyorum şu network marketing sistemine.

Edit: Benim bahsettiğim Onecoin hocam karıştırdım :)
Edit 2 : Deal Shaker ile ödeme sistemi başlamış.

Son düzenleme:

uzak durmanı tavsiye ederim hocam. bitane mining yapan şahıs yada firma yok. bi tane borsası yok. tamamen dümen.
coin diye tabir ettikleri şey candy crushdaki sanal paradan farkı yok ;)
buda uydurdukları coin ile yapılan alışveriş sitesi
CoinSpace Shop
kdv dahil 88.5 scoin 88.5x$0.79(kendi biçtikleri coin kuru)x3.75(güncel tl kuru) 260tl+
Gerçek Piyasası 90tlden başlıyor
en ucuz Philips D450 Telsiz Telefon fiyatı akakce.com'da, 89 TL
verdikleri 3 kuruşu almanın farklı bi yolu :)
sonuç olarak fiyasko paranıza yazık. patlar yakında.

Büyük çapta seminerler düzenliyorlar sürekli her şehirde,1 haftadır inceliyorum bende..tek anlamadığım sürekli üstüne basa basa vergi levhalarının olduğunu -şirket olduklarını söylüyorlar Türkiye'de..Ama nedense yaklaşık 700 coin'in olduğu marketcap ta hala yoklar..Bitcoin'in sahip olduğu başarıyı sanki kendilerininmiş gibi gösterip duruyorlar..Yarın bir ihtimal tası tarağı toplayıp gittiklerinde ne olacak peki ?!
Aldığınız paketlerle sözde coin üretiyorsunuz sunucularda,ama oda havada kalıyor çünkü ortada kanıt yok..

Büyük çapta seminerler düzenliyorlar sürekli her şehirde,1 haftadır inceliyorum bende..tek anlamadığım sürekli üstüne basa basa vergi levhalarının olduğunu -şirket olduklarını söylüyorlar Türkiye'de..Ama nedense yaklaşık 700 coin'in olduğu marketcap ta hala yoklar..Bitcoin'in sahip olduğu başarıyı sanki kendilerininmiş gibi gösterip duruyorlar..Yarın bir ihtimal tası tarağı toplayıp gittiklerinde ne olacak peki ?!
Aldığınız paketlerle sözde coin üretiyorsunuz sunucularda,ama oda havada kalıyor çünkü ortada kanıt yok..

Aynen ben de şuan tanıtım videolarını izliyorum videoların büyük bölümü bitcoin'in ve dijital paranın övülmesiyle geçiyor.

---------- Spam Engelliyici 19:00 ---------- Önceki Mesaj 18:29 ----------

İş sunumlarında sürekli alt üye yaparak nasıl kazanılacağı anlatılıp gaz veriliyor.
Asıl krypto para olayından bahseden yok. Bahsettiklerinde de bitcoin şöyle güzeldir, dijital para dünyada şöyle önem kazandırmıştan başka anlattıkları birşey yok.

Yine de 1-2 yorum daha alabilirim :)

Yanlış anlamadıysam 12bin euro yatırım yaparak giren kişi alt üye getirmezse yıl sonunda 18.000 coin elde ediyor. Bu coini de şirket 9000 euro vererek sizden satın alıyor. Ya da bu coinlerin ileride bitcoin gibi değer kazanmasını bekliyorsunuz :) 1 senelik sözleşme var.

Yani 1 senede 3000 euro zarar sözkonusu. Çok üye getirin çok kazanın gazı veriliyor. Bu gazı verirken de İlk girdiği ayda bilmem kaç bin kazanan başarılı üyelerin olduğunu söylüyor. Yani ne kadar çok kişinin kanına girerseniz canını yakarsanız o kadar çok kazanırsınız diyor.

https://www.youtube.com/watch?v=nr4X2WKrZrY

https://www.youtube.com/watch?v=mHF86OE23aU

bu tür para yatır para kazan yani kaz yolma sistemlerini tavsiye etmiyorum

üyesi olan bir arkadaşım bana 700 avroluk bir paket almıştı, 20 ocakta antalya side de 5 yıldızlı otelde seminerleri vardı katıldım üç gün üç gece her şey bedava ama yinede bana güven vermedi girmek isteyen varsa bir iki seneye kadar dayanır paranızı çıkartabilirsiniz.
https://ccagabey49.coinspace.biz

Bildiğin saadet zinciri işte.
Yarın birgün patlar.

böyle alt üye ile para kazanıcaksan en azından incir plaza mı incir grup mu ne var sen site ismini veriyosun adamlar senin verdiğin isme site kruup üzerinden satış yapıyorlar. satışlar üğzerinden belli bir miktar sana kar bırakıyor. ve alt üye yaptığın zaman da alt üyelerin üzerinden de gelir kazanıyosun vs vs . enparada birikim hesabı açın orda da kazanırsınız :D

böyle alt üye ile para kazanıcaksan en azından incir plaza mı incir grup mu ne var sen site ismini veriyosun adamlar senin verdiğin isme site kruup üzerinden satış yapıyorlar. satışlar üğzerinden belli bir miktar sana kar bırakıyor. ve alt üye yaptığın zaman da alt üyelerin üzerinden de gelir kazanıyosun vs vs . enparada birikim hesabı açın orda da kazanırsınız :D

onlar batıp pılı pırtıyı toplayıp kaçalı çok oldu:p:p

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri