Cointellect Bu Kadar Parayı Nasıl Verebiliyor

• Kullanıcı Karınca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
Beytullah hocamada sordum ama buradan da sorayım '' bu adamlar dogecoin kazarak gelir elde edip bu gelirden bize pay ödemeyi vaadediyorlar ve dogecoinin değeri düştükçe ödemeleri gereken miktar hayli artıyor. bunu nasıl sağlıyorlar????'' birsürü yazılan çizilen var arkadaşlar..sonuç olarak şuan ödüyorlarmış ama yarın ne olur bilemiyoruz işte.

Merhaba,
Son günlerde dogecoin ödemeleriyle ilgili çıkan sıkıntılarla beraber gelen geri dönüşlerinize istinaden bilgilendirme eksikliği olduğunu farkettik.
Eleştirilerinizin Dogecoin kazan bir firmanın nasıl olup da Dogecoin ödemeyemediği noktasında birleşiyordu.
CoIntellect olarak 60 GHS'lik dev havuzumuzun multipool olarak çalıştığını belirtmek istiyoruz.
Multipool'lar birden fazla altcoini piyasa kriterlerine göre inceleyerek o anda en çok kazandıran altcoini kazma üzerine kurulmuştur. Diğer altcoinleri kazabilmemiz için Scrypt algoritması temelli olmaları yeterlidir.
Kazdığımız bu altcoinler takas sitelerinde dogecoine çevrilmektedir. Özellikle bu siteleri kullanan kullanıcılarımızın bildiği üzere bu çevrimler belli bir zaman alabilmektedir.
Bu takaslar tamamlandığı ölçüde Dogecoin hesaplarımıza ödemeler aktarılarak yapılan ödeme istekleri karşılanmaktadır.
Birkaç gündür yaşanan bu gecikmeler ve Dogecoin için uygulamaya koymak zorunda kaldığımız komisyon oranlarının yarattığı endişeye gerek olmadığının tekrar altını çizmek isteriz.

Resmi hesapları hocam : https://www.facebook.com/CoIntellectTUR/posts/1689563074603645?fref=nf

Merhaba,
Son günlerde dogecoin ödemeleriyle ilgili çıkan sıkıntılarla beraber gelen geri dönüşlerinize istinaden bilgilendirme eksikliği olduğunu farkettik.
Eleştirilerinizin Dogecoin kazan bir firmanın nasıl olup da Dogecoin ödemeyemediği noktasında birleşiyordu.
CoIntellect olarak 60 GHS'lik dev havuzumuzun multipool olarak çalıştığını belirtmek istiyoruz.
Multipool'lar birden fazla altcoini piyasa kriterlerine göre inceleyerek o anda en çok kazandıran altcoini kazma üzerine kurulmuştur. Diğer altcoinleri kazabilmemiz için Scrypt algoritması temelli olmaları yeterlidir.
Kazdığımız bu altcoinler takas sitelerinde dogecoine çevrilmektedir. Özellikle bu siteleri kullanan kullanıcılarımızın bildiği üzere bu çevrimler belli bir zaman alabilmektedir.
Bu takaslar tamamlandığı ölçüde Dogecoin hesaplarımıza ödemeler aktarılarak yapılan ödeme istekleri karşılanmaktadır.
Birkaç gündür yaşanan bu gecikmeler ve Dogecoin için uygulamaya koymak zorunda kaldığımız komisyon oranlarının yarattığı endişeye gerek olmadığının tekrar altını çizmek isteriz.

Resmi hesapları hocam : https://www.facebook.com/CoIntellectTUR/posts/1689563074603645?fref=nf

Türk temsilcisinden cevap. Şuan tüm inancımı yitirdim firmaya :D Ciddiye alamıyorum ve bi türk her zaman korkutuyor hocam :) Şaka bi yanada zor tutuyorum kendimi alıcam bi paket

atladıgın bir konu var
kazılan havuzun zorluk seviyesi ve kazılan coinin degeri
zorluk seviyesi sürekli artan bir sistemde sana su sistem günde su kadar para verecek ve bunu su kadar zaman yapacak dersen yanılırsın

ben bu ekosisteme 2013 yılında girdim ve 2014 yılında tamamen bıraktım
ve idda ediyorum bu forumdaki her kez bu konuda yanılıyor ve kazanamayacaksınız (refden kazananlar hariç )
al sat yapanlar hariç onlar kazanır yada kaybeder

ayrıca multipoollar bir havuza girdikleri anda havuzun zorluk derecesi fırlar ve borsada alışa sattıkları için coinin fiyatı düşer

aslında forum bu işe bu kadar sarmışken 100-200btc lik saglam bir pump ve dump ekibi
kurulsa cok deli paralar kazanılabilir

Son düzenleme:
Uzun süreli yatırım yapılacak bir araç değil, iyi hesap kitap yapmak lazım.Malum coin kazmak her gün zorlaşıyor haliyle 300 mhzde 10 coin kazacak makine ileride 5 coin kazabilir.

bu minerleri kime kiralıyorlarmış acaba? bu adamlarla yüzyüze görüşebilen varmı? bence ytpara olmasaydı bu adamlar çoktan buhar olmuşlardı, bu forumdan muazzam bir para topladılar, inşallah yanılırım.

Şu olaya böyle girenler var :D

5oDjlL.jpg

çok pis gaza geldim ama biraz incelemek lazım bodoslama girmemeli.tanıdık borsacılar , ekonomistler , bankacılar var bıraz bılgı alacam konusacam.sıkıntı yok derlerse artık bende bır ucundan tutarım.

Bende bu sisteme başlamak istiyorum aslında arkadaşlar ama,sistem caiz midir ? Kafamda soru işaretleri var bu konuda.

Bu da benim istatistikler :)

Refimden üye olacak arkadaşlara gereken her türlü yardım yapılır :) https://cointellect.com/?code=73b8c636

---------- Spam Engelliyici 00:43 ---------- Önceki Mesaj 00:40 ----------

Kısaca açıklayacak birisi yok mu yahu. Bakın o kadar iş yapan var yapmak isteyen var bilgisi olan varsa paylaşsın. Bu adamlar ne yaparak para kazanıyor?

Kısaca kripto para birimi üretiyorlar. Makinalar sürekli çalışıyor size belli bir süreliğine belli bir kar ile kiralıyorlar.

Forumdan birisi 5k euro ile girmişti eğer araştırırsanız bulabilirsiniz o çok detaylı anlatım yapmıştı ve günlük parasını çekebildiğini söylemişti tek sıkıntı o yatırdığınız parayı alamadan bu adamlar tüyerse :D ufak paketlerin bi getirisi zaten yok aldın mı şöyle sağlam bi paket alacaksın ki getirisi olsun ama o riske girmekte zor. Param olsa gireceğim ilk iş zeki insanlar parayı parayla satın alır :cool:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri