Cointellect Duyuru Önemli

yklmzomer

Yasaklanmış
Aynı duyuruyu kendi konumda da yaptım ancak görmeyen olur diye yeni konu açtım, sorun olursa silebilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba, Cointellect'ten ROI yapamadıysanız ve sistemden ayrılmak istiyorsanız kullanıcıları bilgilerinizi ve statement ( yani ödemeler ) ekranını mail olarak yolladığınız zaman geri iade işlemini gerçekleştirecekler.

Paket fiyatından bugüne kadar almış olduğunuz ödemelerinizi eksiltip kalan parayı iade edecekler.

Kredi kartı ile alan arkadaşlar paralarını geri çekebilecek, diğer yöntemlerle alan arkadaşlar ise swiss card üzerinden alabilecekler.

Ödemelerin yapılmamasının sebebini de crypto paranın fazla değer kaybetmesi yüzünden ödeme yapma imkanları olmadıklarını belirtiyorlar. Crypto para düzene girene kadar ödeme yapmalarının mümkün olmadığını söylemişler..

Herkese bol kazançlar..

Bu durumda sisteme devam etme kararım geçerliliğini koruyor.

http://www.ytpara.com/farkli-kazanc-yollari/58900-cointellect-uyelik-guncel-haber-ve-yorumlar.html

arkadaslar son durum nedir r10 da sistemin battigindan bahsediyorlar icerde kalanlari alabilirmiyiz

Btctürk r10 da uyarmış herkezi bende artık çekilmeyi düşünüyorum yatırımdan vazgeçtim

İşe girmekle girmemek arasında gelip gitmiştim hislerime sonsuz teşekkürler

Ponzi sistemler elbet birgün batacak bu kadar dayanması bile mucizeydi :) Şu sözleri herşeyi belli ediyor.Adamlar vurgunu yaptı kalan parayı toplayıp kaçıcaklar :D

CoIntellect'i seçtiğiniz için teşekkür ederiz!
Ödemelerde devam eden zorluktan dolayı özür dileriz. Kripto para değerlerinin şimdiye kadar yükselmesini bekliyorduk ancak bilginiz olacağı üzere yükselmiyor.

Son düzenleme:
hocam nasıl iade ettircez tam anlayamadım ben mailmi atmamız gerekiyor coin tellecte

tamam yenilenmiş domain 324 günü kalmış bu arada kayıt edilen telefon numarası avea Türk mü bunlar :D

https://www.isimtescil.net/Whois/?cointellect.com-whois-sorgulama

Hocam gerçekten türk numarası :D
Whois üzerinden bakınca yazmıyor ama olsun.

BTC gene değer kaybetmeye devam ediyor .http://tr.investing.com/currencies/btc-usd?cid=49799

Yavaş yavaş ama olsun.

---------- Spam Engelliyici 16:08 ---------- Önceki Mesaj 16:07 ----------

Aslında yatırım için iyi olabilir,çünkü BTC gene yükselir.

tamam yenilenmiş domain 324 günü kalmış bu arada kayıt edilen telefon numarası avea Türk mü bunlar :D

https://www.isimtescil.net/Whois/?cointellect.com-whois-sorgulama

Evet aslında ben zaten hep Türk olduklarını düşünmüştüm. Neden dersen, çok ciddi şekilde sistemi savunanlar var. Yani daha çok kısa süre olmasına rağmen kaç yüz milyarlarını bağlayıp facebookta gövde gösterisi yapanlar, şirket kendisininmiş gibi savunma yapanlar var. Paket almam için gaza getiren 30-40 yaşında adamlar vardı coin forumundan muhabbet ettiğim. Türk olmasalar bile Türk ortak var bu işin içinde, ve çok pis amatör kokusu aldım ben bu sistemden başından beri. Yorumlar tamamen kişisel yorumlarımdır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri