Cointellect / Günlük Sabit Bir Kazanç / €0.01 Minimum Ödeme

• Kullanıcı sadred
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları

sadred

Kayıtlı Üye
100 Euronuz 3 Ayda 200 Euro Olsun

Cointellect adındaki site altcoin madenciliğinden para kazanma imkanı sunuyor. Bunun için iki seçeneğiniz var.

1- Ya kendi CPU/GPU işlemcinizi kullanacaksınız ve mining (kazı) yapacaksınız. -ki bu sistemde para kazanmanız imkansız denecek kadar zor-
2- Ya da sistemden makul fiyata contract satın alıyorsunuz ve onlar sizin yerinize daha ucuza kazıp daha çok kazanmanızı sağlıyor.

Ben ikinci seçeneği seçtim ve günlük 5.50 euro net kazancım var. İlk ödememi Paypal hesabıma gönderdim bile.

Peki paramızı nasıl 2'ye 3'e katlayacağız dediğinizi duyar gibiyim

Cointellect sitesine üye oluyoruz ve soldaki menüden Contract Manager --> Purchase Contract'a tıklıyoruz.

Sistemin başlangçta bize sunduğu 3 farklı paket var. Diğer paketler paket aldıkça açılıyor.

1- İlk paket Demo paket. Bu paketin fiyatı 14.95 euro ve 10 günde 16.40 euro oluyor. Getirisi neredeyse hiç yok. Sadece sistemi denemek istiyorsanız kullanırsınız.

2- İkinci paket Starter paket. Bu paketin fiyatı da 99.95 euro ve 3 ayda 199.80 euro oluyor.

3- Üçüncü ve en kârlı paket ise Pilot paket. Bu paketin fiyatı da 299.95 euro ve 6 ayda 990 euro oluyor.

AKLINIZA TAKILAN TÜM SORULARI SORABİLİRSİNİZ : ensaktrk2011

Cointellect Üyelik İçin Tıklayın.

Tüm Paketler, Ücretleri ve Getirileri Şu Şekilde

XXi6HL.png

Son düzenleme:
1 günde i7 işlemci 2gb 128bit ekran kart oc 1$ dahi kazanamıyor hocam yaktığı para fazladır sizce değermi

1 günde i7 işlemci 2gb 128bit ekran kart oc 1$ dahi kazanamıyor hocam yaktığı para fazladır sizce değermi

CPU ile kazacağınıza hiç kazmayın daha iyi hocam. 16 çekirdek ile bile kazsanız getireceği miktar elektriği karşılar belki karşılamaz. Kazarak kazanmak istiyorsanız en azından ekran kartı işlemcisi ile (GPU) kazmanız lazım. Ekran kartı işlemcinizin performansı ne kadar yüksekse getirisi de o kadar yüksek olur.

o iş öyle olmaz
aşagıdaki linkten coin secilir poollardan karlılıgı hesaplanır
https://bitcointalk.org/index.php?board=67.0

sonra aşagıdaki linkten makina kiralanır kazılır :)
https://www.betarigs.com/

doge makinanızın yakacagı elektirigin yarısını kazandırmaz size :)

su an multipoollar bile makinaların elektirigini karşılayamaz durumdayken
böyle bir havuuzdan kar etmek imkansız gibi bişey olsa gerek

Bu coin sistemleri hiç güvenli değil hocam ve artık eskisi kadar kazancı da yok.

o iş öyle olmaz
aşagıdaki linkten coin secilir poollardan karlılıgı hesaplanır
https://bitcointalk.org/index.php?board=67.0

sonra aşagıdaki linkten makina kiralanır kazılır :)
https://www.betarigs.com/

doge makinanızın yakacagı elektirigin yarısını kazandırmaz size :)

su an multipoollar bile makinaların elektirigini karşılayamaz durumdayken
böyle bir havuuzdan kar etmek imkansız gibi bişey olsa gerek

Evet hocam, bu da bir seçenek ancak gün geçtikçe algoritmanın zorluğu artacağından kazancınız düşecektir.

Cointellect havuzu en karlı hangi coin varsa ona göre farklı coinleri de kazıyor. Hangi coini kazarsam kârım ne olur diye sizin düşünmenize gerek yok. Siz programı çalıştırıyorsunuz hangi coini kazarsa daha çok kar getirirse o coni kazıyor. Dogecoin az kazandırıyorsa farklı coini kazmaya başlıyorlar. Siz de hesabınızdan kazancınızı Euro olarak biriktirip, çekiyorsunuz. Ben kendi ekran kartım ile kazıyorum ve bir tane de pilot paket aldım. Günlük ortalama €6.08 euro kazanıyorum. Bugün Paypal ödeme gönderdim, ödemeyi alınca ekran görüntüsünü paylaşacağım.

Bu coin sistemleri hiç güvenli değil hocam ve artık eskisi kadar kazancı da yok.

Dogecoin, Bitcoin'e göre kazması daha kolay olduğundan GPU ile kazılabiliyor. Kendiniz kazdığınızda coin kurlarını takip etmeniz lazım. Ona göre satım yapmanız ve kâr etmeniz lazım. Ancak Cointellect'de öyle değil. Siz ekran kartınızı kullanarak program ile kazıyorsunuz, kazandığınız para hesabınızda Euro olarak görünüyor. İsterseniz bakiyeniz €0.01 olduğunda Dogecoin olarak çekiyorsunuz. İsterseniz €10 olduğunda Paypal'a ödeme alıyorsunuz.

Evet hocam, bu da bir seçenek ancak gün geçtikçe algoritmanın zorluğu artacağından kazancınız düşecektir.

Cointellect havuzu en karlı hangi coin varsa ona göre farklı coinleri de kazıyor. Hangi coini kazarsam kârım ne olur diye sizin düşünmenize gerek yok. Siz programı çalıştırıyorsunuz hangi coini kazarsa daha çok kar getirirse o coni kazıyor. Dogecoin az kazandırıyorsa farklı coini kazmaya başlıyorlar. Siz de hesabınızdan kazancınızı Euro olarak biriktirip, çekiyorsunuz. Ben kendi ekran kartım ile kazıyorum ve bir tane de pilot paket aldım. Günlük ortalama €6.08 euro kazanıyorum. Bugün Paypal ödeme gönderdim, ödemeyi alınca ekran görüntüsünü paylaşacağım.

Dogecoin, Bitcoin'e göre kazması daha kolay olduğundan GPU ile kazılabiliyor. Kendiniz kazdığınızda coin kurlarını takip etmeniz lazım. Ona göre satım yapmanız ve kâr etmeniz lazım. Ancak Cointellect'de öyle değil. Siz ekran kartınızı kullanarak program ile kazıyorsunuz, kazandığınız para hesabınızda Euro olarak görünüyor. İsterseniz bakiyeniz €0.01 olduğunda Dogecoin olarak çekiyorsunuz. İsterseniz €10 olduğunda Paypal'a ödeme alıyorsunuz.

Bir arkadaşım r10'da coin kitabı satmıştı. Tam yeni çıktığı zamanda sükse yapmıştı. Ekran kartı çok fazla iyi olmalı, fabrika gibi ses çıkıyor tam verim çalışmada.

Sadece bir şey çalışıyor gösterilip güvenlik sıkıntıları da olabilir. O güvenlik durumu için ben girmiyorum pek.

tavsiye etmiyorum harcadıgı enerji elektrik faturasını dahi çıkaramaz

Bir arkadaşım r10'da coin kitabı satmıştı. Tam yeni çıktığı zamanda sükse yapmıştı. Ekran kartı çok fazla iyi olmalı, fabrika gibi ses çıkıyor tam verim çalışmada.

Sadece bir şey çalışıyor gösterilip güvenlik sıkıntıları da olabilir. O güvenlik durumu için ben girmiyorum pek.

Ben programı kullanıyorum hocam şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım.

tavsiye etmiyorum harcadıgı enerji elektrik faturasını dahi çıkaramaz

Ben ekran kartım ile de kazıyorum hocam. Ekran kartı ile kazdığımdan günlük €0.60 euro kazanıyorum. Aylık €18 yani 50 TL kazanıyorum. PC açık olunca kazıyorum zaten o yüzden çok ekstra tüketim olmuyor.

Son düzenleme:
Ben programı kullanıyorum hocam şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Ben ekran kartım ile de kazıyorum hocam günlük yaklaşık €0.60 euro kazanıyorum. Aylık €18 yani 50 TL kazanıyorum. PC açık olunca kazıyorum zaten o yüzden çok ekstra tüketim olmuyor.

olur hocam niye olmasın misal örnek veriyim laptopla bende nette takılıyorum ama madem net açık bir oyun oynayam düyorum şarjı 1 saat yetiyor ama normalde 3 4 saat tavsiyem burası youtube platformu oldugu için bu söylediğin rakam çok affedersin ama komik bir rakam tavsiyem bilgisayarını çürütmeye değmez youtube da çalışıyorsan devam et çalışmıyorsan başla derim aylık kazandıgın parayı 1 haftada çıkartırsın benden sana tavsiye

hangi ekran kartı var sende programda öyle bir şeçenek mi var gpu ile devam et diye

olur hocam niye olmasın misal örnek veriyim laptopla bende nette takılıyorum ama madem net açık bir oyun oynayam düyorum şarjı 1 saat yetiyor ama normalde 3 4 saat tavsiyem burası youtube platformu oldugu için bu söylediğin rakam çok affedersin ama komik bir rakam tavsiyem bilgisayarını çürütmeye değmez youtube da çalışıyorsan devam et çalışmıyorsan başla derim aylık kazandıgın parayı 1 haftada çıkartırsın benden sana tavsiye

Programda donanımınızın ne kadarını kullanabileceğinizi seçebiliyorsunuz hocam. Ben %40 performansda çalıştırıyorum mesela. O yüzden ekran kartına birşey olacağını düşünmüyorum. Elektrik faturama da aylık 15 TL'den fazla etkisi olacağını sanmıyorum. Ay sonu fatura gelsin aşağı-yukarı ne kadar fark ettiğini paylaşırım.

Sistemden kiraladığım bir de Pilot Paket var. O da günlük €5.50 getiriyor. Toplam günlük €6 kazanıyorum. Pilot paket 2 ayda parasını çıkarıyor, sonraki 4 ay tamamen size kalıyor.

Sadece GPU ile kazacak arkadaşlara tavsiyem program ayarından performansınızı çok yüksek tutmayın ve ekran kartınızı çok yormadan kazın. Çok para kazandırmaz ama az da olsa kâr elde edersiniz. İmkanınız varsa Contract alın ve günlük sabit gelir elde edin. Misal Starter Paket alın 5 günde bir €11 çekersiniz. 45 günde parasını çıkarırsınız kalan 45 gün kâr olarak size kalır. 3 ayda 300 TL kâr etmiş olursunuz.

2gb ekran kartı ile %40 da 1.5tl ortalama elektirik harcar.

gün gectikce karlılık düşer demişin ama benim söyledigim öyle degil poolun anlık verimine göre atıyorum 6 saatligine makinanı kiralarsın kazar cıkarsın

multi poollar aşşagı yukarı aynı mantıkta calışır ama poola baglı makina kazı gücü cok oldugundan dolayı poola girer girmez zorluk derecesini artırır bu kazancı düşürür
daha sonra borsada coini direk alış emrine satarki bu da karlılıgı düşürür
sistem kendi komisyınu nu alır bu da karlılıgı düşürür derken yatırımcıya kar kalmaz

ayrıca multi poollar alış hacmi düşük coinlere giremez
benim söyledigim taktikle 300-500 lira sermaye ile günde 50-100 lira kazanan cok insan var ve risk sıfır (hesap yapmasını bilene ve kendini gercekten verene )

2gb ekran kartı ile %40 da 1.5tl ortalama elektirik harcar.

gün gectikce karlılık düşer demişin ama benim söyledigim öyle degil poolun anlık verimine göre atıyorum 6 saatligine makinanı kiralarsın kazar cıkarsın

multi poollar aşşagı yukarı aynı mantıkta calışır ama poola baglı makina kazı gücü cok oldugundan dolayı poola girer girmez zorluk derecesini artırır bu kazancı düşürür
daha sonra borsada coini direk alış emrine satarki bu da karlılıgı düşürür
sistem kendi komisyınu nu alır bu da karlılıgı düşürür derken yatırımcıya kar kalmaz

ayrıca multi poollar alış hacmi düşük coinlere giremez
benim söyledigim taktikle 300-500 lira sermaye ile günde 50-100 lira kazanan cok insan var ve risk sıfır (hesap yapmasını bilene ve kendini gercekten verene )

GPU ile kazmanın çok getirisi yok hocam zaten. Ben asıl gelirimi 6 aylığına kiraladığım Contract'dan elde ediyorum. GPU ile de PC açıkken kazıyorum ekstra kazanç olması için.

300-500 TL sermaye ile günde 50-100 TL kazanma imkanı varsa nasıl olduğunu bana PM gönderir misin hocam? Yapacağım kârdan sana pay da verebilirim. Açıkcası böyle birşeyin mümkün olduğunu sanmıyorum.

burdaki coinlerin poollarına tek tek giriyorsun Gh başına kazançları hesaplıyorsun

sonra burdaki gh kiralama fiyatları ile kıyaslıyorsun %20+ karlı gördügün coinlere makinaları 6-12 saatligine kiralayıp dalıyor kazdıgını borsada bitcoine ceviriyorsun

ama kolay bi iş degil günlük saatlerce elinde hesap makinası hesap yapman lazım

Son düzenleme:
Bu pcde ne işlemi yapiyo

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
bende yeterince vps var yani bir hesabı en fazla kaç pcden açabiliyoruz

Bu pcde ne işlemi yapiyo

Bu da diğerleri gibi bir mining (kazma) programı. Havuza hesabınızdan bağlanıyor ve işlem gücünüze göre algoritma deniyor. KH/s (KiloHash, yani kazma hızı) değerinize göre toplam havuz kazancından pay alıyorsunuz. Anlık KH/s değeriniz programda güncelleniyor. Ordan kazma hızınızı takip edebilirsiniz.

bende yeterince vps var yani bir hesabı en fazla kaç pcden açabiliyoruz

Bu konuda sitede herhangi bir açıklama yok. Ama aynı anda 4 vpsden kazdığını söyleyen birini gördüm. Demek ki aynı anda birçok makinadan kazım yapılabiliyor. Ancak vpsin getirinin çok olacağını sanmıyorum. Vpslerde ekran kartı olmuyor ve işlemci ile kazmak da çok az kazandırıyor.

Sorum su yt bize reklamlardan para veriyor.
Bu coin sistemi pcnin özelliklerini hangi amaç için kullanip ödeme yapiyor

Sorum su yt bize reklamlardan para veriyor.
Bu coin sistemi pcnin özelliklerini hangi amaç için kullanip ödeme yapiyor

Belirli sıklıkla belirli miktarda coinler kodlar olarak üretiliyor. Miner adı verilen uygulama ile internete bağlı olan bilgisayarınız sanal madencilik yapıyor ve bu kodları kendiliğinden çözmeye çalışıyor. Kodu çözen bilgisayarın kullanıcısı üretilen coini kazanıyor. Kazandığı coinleri direk coin olarak harcayabiliyor ya da exchange sitelerinden usd/tl/euro'ya dönüştürebiliyor.

Bu videoda da detaylı açıklama var. Tüm coinler için aynı açıklamalar geçerli.

https://www.youtube.com/watch?v=F7GRmks2FdI

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri