Cointellect Hakkında Bilgi Aktarım ve Kazanç Arttırma Konusu

• Kullanıcı beyto33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları

beyto33

Yasaklanmış
Merhaba Arkadaşlar :

En başta Youtube işine başlamadan önce 5.000 TL civarında parayı netten kazanç yolları üzerine harcadım ve malasef hepsi umut taciri çıktı.o kadar paramı sağ sola döktüm en sonunda YT ile çalışmaya başladık Elhamdülillah kaznadık ve devam ediyoruz.

Şimdi Cointellect dediler önce ben direk bunlara inanmayın yazdım 1-1,5 ay konuyu-firmayı takip ettikten sonra Deville üstadın sayesinde bu firmaya bi yatırım yapalım bakalım ne olcak diye düşündüm ve yatırım yaptım akabinde hemen kaznacımı çekmeyi düşündüm ve %100 olumlu sonuçlandı.

Cointellect Hakkındaki detayları şimdi tek tek burda anlatmaya gerek yok...soruları olan varsa her türlü yardımcı olurm...

Şimndi ben Cointellect da nerdeyim ! şuanda pilot dediğimiz 300 EURO luk paketi aldım ve günde 5,5 EURO kazanıyorum ve deneme amaçlı kazancımı çektim banka hesabıma ve kazancım ilk EFT saatlerinde(bugun) hesabıma yattı öğlen yemeğimi bile o para ile yedim.

Sistem para ödüyor - nasıl çekildiği -bankaya nasıl aktarıldığı vb tüm konularda yardımcı olabilirim....

İşlemleri öğrendim ve ufak - büyük tüm yatırım yapacak olan arkadaşlara ön ayak olabilir - sistemi anlatabilirim.

Bu sistemde benim tavsiyem starter veya pilot paketle başlamakta fayda var...

SİSTEM NASIL ÇALIŞIR GENEL BİLGİ :
Şimdi hocam bu sistem Bulut server sistemi . Firma bizim paramızla server makinaları alıyor.diyelim ki benim 300 euroma 1 makina aldı ve bunu kullandı müşteriden kazandığı paranın %10 nunu(tamamen sayısal bilgi ) 6 ay boyunca bana vercek sonra ne olcak ? makinalardan gene para kaznamaya devam edecek ama bizim sözleşmemiz 6 ay olduğu için 6 aydan sonraki tüm kazançlar firmaya kalacak....hatta şu kadar diyelim makinaların kendisi bile firmaya kalmış olsa bile 6 ay boyunca kaznadığı paradan bize veridği devede kulak ...büyük pasta firmaya kalır herzaman...böle olması laızm ki firma ayakta kalsın......sistem böle çalışır

Şimdi gelelim işleyişe :

biz kullanıcılar herhangi bir paket alarak sözleşme imzalıyoruz....diyelim ki 300 euro'ya PİLOT paketten aldık...ve 6 ay boyunca günde 5,5 euro kazanacaz artık....günlük veriler 00:00 da güncellenir onun için bugunun kazancı gece 00:00 dan sonra güncellenir sabah baktığınızda 5,5 kaznaıcnızı hesbaınızda görürüsnüz kazancınızı isteidğiniz zaman çekebilriz alt limit yok BTCturk üzeirnden ama ufak tefek çekimeler yapmamakta fayda var çünkü 5 TL ücret kesiyor BTC firması(aracı firma paypal gibi düşün)

Bu şekilde çark dönüp gdiyor....

yarıdmcı olabildiysem ne mutlu bana ...bilmem anlatabildim mi ???

Sisteme Yatırım yapacak arkadaşlar refimden üye olursa bana %10 luk bir katkınız olur :

Cointellect REFİM : https://cointellect.com/?code=809fbd34

Son düzenleme:
Beytullah abi tek problem benim açımdan şu, bu adamlar kara para aklıyor olabilir mi? Sakata gelmeyelim...btc işi legal bir iş mi? bu paralar bankaya çekielecek, banka bi gün arayıp hayırdır kardeşim btc dego ne iş hayırdır sen ne yapıyosun der mi? ayrıca daha önce tası tarağı toplayıp ortadan kaybolan milyon dolarlık btc sistemleri olmuş. bu da onlar gibi olabilir mi? en azından bi öngörü vardır bu işin içinde olanların aklında. bu sistem daha ne kadar sorunsuz aktif bir şekilde hizmet vermeye devam eder tahmini olarak?
ek olarak bu adamların yaptığı btc tamamda bu btc nedir yani, o makinalarda ne arıyorlar, hangi sistemin hangi açığını çözmeye alışıyorlar bunu bilen birisi varsa aydınlatabilirse işi biraz daha teknik yönlerden sevinirim hocam. akıllarda soru işareti kalmayacak şekilde bi açıklama yapılırsa ilk mesaja çok güzel olacağı kanaatindeyim. herkese bol kazançlar..

Son düzenleme:
Bu işin aslı astarı nedır tam olarak.

Bır nevı vadelı hesap gıbı bellı paket gunlerıne gore olan para uzerıne faız mı eklıyor.
Yanı bır nevı faız gelırı mı elde edılıyor ?

Adam harbi baş koydu bu yola :) Bizde Pilot olduk akıyoruz

Zaten başta ödüyorlar sonradan patlak veriyor sistem :)

Yani yediğiniz yemek sonradan soğuk suya dönebilir. Bende düşünüyorum Pilot'u.

Bu işin aslı astarı nedır tam olarak.

Bır nevı vadelı hesap gıbı bellı paket gunlerıne gore olan para uzerıne faız mı eklıyor.
Yanı bır nevı faız gelırı mı elde edılıyor ?

Şimdi hocam bu sistem Bulut server sistemi . Firma bizim paramızla server makinaları alıyor.diyelim ki benim 300 euroma 1 makina aldı ve bunu kullandı müşteriden kazandığı paranın %10 nunu(tamamen sayısal bilgi ) 6 ay boyunca bana vercek sonra ne olcak ? makinalardan gene para kaznamaya devam edecek ama bizim sözleşmemiz 6 ay olduğu için 6 aydan sonraki tüm kazançlar firmaya kalacak....hatta şu kadar diyelim makinaların kendisi bile firmaya kalmış olsa bile 6 ay boyunca kaznadığı paradan bize veridği devede kulak ...büyük pasta firmaya kalır herzaman...böle olması laızm ki firma ayakta kalsın......sistem böle çalışır

Şimdi gelelim işleyişe :

biz kullanıcılar herhangi bir paket alarak sözleşme imzalıyoruz....diyelim ki 300 euro'ya PİLOT paketten aldık...ve 6 ay boyunca günde 5,5 euro kazanacaz artık....günlük veriler 00:00 da güncellenir onun için bugunun kazancı gece 00:00 dan sonra güncellenir sabah baktığınızda 5,5 kaznaıcnızı hesbaınızda görürüsnüz kazancınızı isteidğiniz zaman çekebilriz alt limit yok BTCturk üzeirnden ama ufak tefek çekimeler yapmamakta fayda var çünkü 5 TL ücret kesiyor BTC firması(aracı firma paypal gibi düşün)

Bu şekilde çark dönüp gdiyor....

yarıdmcı olabildiysem ne mutlu bana ...bilmem anlatabildim mi ???

Bir forumda arkadaşımızın bir tanesi olayı tam anlamıyla açıklamış bu işe girmek isteyenler lütfen bu yazıyı okusun işi anlamak için :

Cointellect coin kazan bir firma. Kazım işlemi yapabilmek için Hash gücü kullanmak zorunda. Bunları da Asic Miner denilen cihazlarla yapıyor.

Şimdi normalde kendiniz de kazım yapabilirsiniz herhangi bir Asic Scyript Miner ile ancak Cointellect size şöyle bir teklif sunuyor.

Diyor ki; bize 5000 euro ver sana 24 ay boyunca 300 Mhz kiralayalım ve günlük 100 euro verelim.

Normal şartlarda 300 Mhz hash gücü ile bu paraları kazanamazsınız. Ancak; Cointellect şöyle bir şey yapıyor, 300 Mhz'lik Miner'ı size 5000 Euro'ya kiralarken, kendisi 1.599 Dolara satın alıyor.

Yani sizin verdiğiniz 5000 euro ile tam 4 adet 300 Mhz'lik Miner alabiliyor ki toplu aldığı için daha ucuza da alıyor olabilir.

Şimdi bu hesaptan gidersek; 300x4=1200 Mhz'lik güç satın alıyor sizin verdiğiniz parayla ve size 2 yıllığına yalnızca 300 Mhz'sini kiralıyor.

Geriye kendine 900 Mhz kalıyor. Bunu da küçük kontratlarla, örneğin 3 aylık kontrattan bahsedeyim; 100 Euro'ya 3 aylığına 10'ar Mhz olarak kiralıyor.

Bu, şu anlama geliyor; Her 3 ayda bir 90 kişiye 100 Euro'dan 10 Mhz kiralıyor yalnızca sizden kazanmış olduğu tek bir kontrat parasıyla aldığı cihazlardan.

Hemen hesaplayalım. Cointellect size ne diyor 24 ay boyunca sana günde 97 Euro vereceğim diyor 97x30=2910 aylık, sana 2 yılda 70.000 Euro vereceğim diyor.

Şimdi; Her 3 ayda bir 90 kişiye 100 Eurodan 10 Mhz kiralayarak 9000 Euro kazanıyor sizin vermiş olduğunuz para sayesinde. Ve senede 4, 2 senede 8 defa kiralıyor 3 aylık kontratları. 9000x8=72.000 Euro kazanıyor 2 yılda. Bunun 70'ini size veriyor, 2000'i de refesanslara dağıtıyor.

Elinde mükemmel bir havuz, yükselen bir hash gücü, kazım işi hiç bitmeyecek bir Doge, ve muazzam bir potansiyel kalıyor.

Cointellect muhteşem bir ticari zekanın ürünüdür. Lütfen rica ediyorum yeni arkadaşlar lütfen okuyun, öğrenin, bilgilenin. Bilmediğiniz konularda ortalığı vesveseye vermeyin

Son düzenleme:
Şu an 2.5 pilot alacak kadar altınım var hocam, altından çok daha karlı en azından 1 pilot kadar bozdurup bende başlıyacam inşallah.

Edit:Starter değil pilot alacak kadarmış :)

Son düzenleme:
Ayriyetten bazı arkadaşlarımız paypaldan çekiyor yazık yanı kesinti oluyor paranıza

bu yontemle çekersenız kesintiniz olmaz konu linki: http://www.ytpara.com/farkli-kazanc...lirasina-cevirme-ve-hesaba-aktarma-resim.html

Şuanda 1starter 3 pilot 1pre paketım var bayadır bu işteyim sorunuz olursa eger skype: bkrcnivk

Üye link :http://cointellect.com/?code=4cbde63d

Screenshot by Lightshot

5 TL btctürk komisyonu var yalnız atlamayın orayı

Şu an 2.5 starter alacak kadar altınım var hocam, altından çok daha karlı en azından 1 starter kadar bozdurup bende başlıyacam inşallah.

Kardeşim karlı bir iş gibi görünüyor ve konuda belirtitğim gibi parayı çektim yedim bile ve günlük kazanıyorum.bende yeniş paketler için kafa yoruyorum,strateji geliştiriyorum.....hakkımızda hayırlısı olsun....

Fakat şunu asla untumayın en başta büyük meblağlar ile sakın girmeyin !!!!

---------- Spam Engelliyici 10:45 ---------- Önceki Mesaj 10:44 ----------

Screenshot by Lightshot

5 TL btctürk komisyonu var yalnız atlamayın orayı

arkadaşalr bu 5 TL komisyonu konuda belirttim zaten...onun için sistemden kaznacımızı BTC ye çekip orda biirkitirp daha sonra toplu oalrak çekmede fayda var diye düşnüyüorum

Kimsenin refinden üye olmayın. Kendi kendinizin refi olabilirsiniz. Paranız başkasına gitmesin.

Kimsenin refinden üye olmayın. Kendi kendinizin refi olabilirsiniz. Paranız başkasına gitmesin.

hocam sizi ne ilgilendiriyor ki, ben insanlara yardım ediyorsam beni takdir etmek için referansımdan üye olup sisteme katılıyorlar, kimseyede zorla referansım ol dediğimiz yok [MENTION=7818]beyto33[/MENTION] de aynı şekilde zorla referansım ol diye yazmamış... herkesin aklı fikri var ve karar verebilir. kendi işinize bakıp insanları yanlış yönlendirmeyin. herkesin evinde 2 farklı ip ve 2 farklı pc olmayabilir.

2 bilgisayarla bir üyelik diğerinin refi olacak.

güzel kardşeim multi hesap diye banlama ihtimalleri olabilir değpilmi...haliyle %95 imizin evinde ikinci bi internet ve pc yok....ayrıca bi arkadaşımızın refiyle üye olursan o arkadşiaımızın tecrübesindne faydalanabilirsin aksi halde sen tek başına kafa yorman lazım....bu işlerde tek başına işin içinden çıkılmaz haliyle.....

Neyse [MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] kardşeimin de deği gibi kimse kimseye zorla bişeyler demiyor....herkezin aklı var fikri var......

herkeze bol kazançlar

Yahu şu paranız başkasına gitmesin olayını bırakın ayıptır ya refsiz üye olunmuyor diye yazılıyor üstüne basıla basıla, size bu siteyi öğreten insana ilk girişte azıcık pay vermek bu kadar mı zor yani, ayrıca siz refsiz üye olunca(olabilirseniz) paketleri yüzde on indirimli falan almıyorsunuz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri