Cointellect Hakkında Bilgi ve Aylık Kazanç Raporlarım

Konu ne olursa olsun, Herkes'ten ricam tartışmalardan uzak durup, direkt report etmeniz, Cevap verip kendinizide cezalı duruma düşürmeyiniz.

Saygılarımla

Tih ya sonra okurum dedim kaçırdım:) bu gecenlerde baska bir konuda da bylr yapti benle didiati uyarı aldi hatta akillanmams

Arkadaşlar benim dün biriken 7 euro güncel bakiyeye eklenmedi, genel bir sorun mu, yoksa benim hesapta mı sorun var?

bekle ,yeni güne geçtikten yarım saat gibi sonra çekilebilir duruma yansıyor

tamam 50 dolar olucakta bugün paypala çekicem, o yüzden takip ettim bu gece yoksa düzenli bakmıyorum. teşekkürler cevap için.

---------- Spam Engelliyici 01:01 ---------- Önceki Mesaj 00:19 ----------

Hala gelmedi neyse yarın sabahı bekleyelim

Beyler btc fiyatı 320 dolar olana kadar cointellect %20 kesinti getirmiş sürekli olarak.

Resmi olarak yayınlanmışmı? Metni koyarmısın hocam zahmet olmazsa.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mining Sector and Comissions
Published at 18 Oca 2015 23:58:10
A'Hoy Shibes,

As we continue to progress into the age of cryptocurrencies, it becomes more and more important to be aware of current events -- particularly in the mining sector. In recent months, the mining landscape has slowly begun to see the effects of Bitcoin’s declining value.

As the price of Bitcoin continues to drop, mining becomes less profitable. While this problem currently seems to be largely exclusive to SHA-256, Scrypt coins have also been affected. CoIntellect has the benefit of hosting more than 80% of its resources in the cloud.

As you can imagine, Bitcoin’s dropping price has had a negative impact on companies throughout the industry -- including ours. While we aren’t in any danger of closing our doors, we felt it necessary to shed some light on the motivation behind our current position and recent decisions to implement fees.

Commission

Until the price of Bitcoin returns to $320-$325, we will be enforcing the withdrawal commission on Dogecoin. While we continue to collaborate with CryptoPay to reach a service agreement, this commission will apply to all withdrawal methods. The commission will be lifted once an agreement is reached. We realize the inconvenience this poses to some of our users; unfortunately, this is the most practical solution currently available to us. This preventative measure will enable us to maintain liquidity and offer our services.

As mining continues to become more competitive, the future becomes quite challenging. However, it is without doubt that solo-mining will slowly become more of a niche hobby than a practical means to generate revenue. Fortunately, CoIntellect’s rocket ship has enough room to take everyone to the moon. With our lucrative pools and variety of contracts, we empower the solo-miner again and make it fun to generate revenue.

In the words of Shibetoshi Nakamato, turbulence is expected when flying to the moon.

Sincerely,
CoIntellect Staff

daha 209,22 $ şakamı bu :D ne kazanıyozda %20 kesinti yapıyolar. adsenseyimi duydular naptılar

Olmadı ama bu şimdi :( Direk banka hesabına çekebilsek parayı neyse de bu yapılır mı ya ! PayPal desen ayrı fee yapıyor CryptoPay desen onda da fee var nasıl çekicez biz bu kazancı şimdi ?

Olmadı ama bu şimdi :( Direk banka hesabına çekebilsek parayı neyse de bu yapılır mı ya ! PayPal desen ayrı fee yapıyor CryptoPay desen onda da fee var nasıl çekicez biz bu kazancı şimdi ?

Açıklamada kesinti için bütün çekme yöntemlerinde geçerli diyor.

Tahsilat kısmında sadece Doge çekimlerinde fee gözüküyor. Zaten PayPal ve CryptoPay kendi içinde kesinti yapıyor.

Paypal sadece ilk cekimi kesiyor , sonra oara kesilmiyor ...

Buyrun 1 saat once geken.odemem ...
Hic kesinti yok , TL ye cevirdim hesaba cektim ...

Giggity Capital LLC size şunu gönderdi: €53,39 EUR
Merhaba Süha TUNA

Giggity Capital LLC adlı kullanıcının size şu tutarda ödeme gönderdiğini bilmek istediğinizi düşündük €53,39 EUR.

Giggity Capital LLC adlı gönderenin notu:
CoIntellect'ten Tahsilat. Be cointelligent!

Paypal sadece ilk cekimi kesiyor , sonra oara kesilmiyor ...

Buyrun 1 saat once geken.odemem ...
Hic kesinti yok , TL ye cevirdim hesaba cektim ...

Giggity Capital LLC size şunu gönderdi: €53,39 EUR
Merhaba Süha TUNA

Giggity Capital LLC adlı kullanıcının size şu tutarda ödeme gönderdiğini bilmek istediğinizi düşündük €53,39 EUR.

Giggity Capital LLC adlı gönderenin notu:
CoIntellect'ten Tahsilat. Be cointelligent!

PayPal'daki kur farkını söylemek istemiştim ben. Mesela dolar 2.28 se PayPal 2.21 den çeviriyor. (Rakamlar temsili)

Halen sisteme girilebilirmi arkadaşlar ne diyorsunuz?

mobil mesaj

Halen sisteme girilebilirmi arkadaşlar ne diyorsunuz?

mobil mesaj

Bence girilebilir. Hatta yakın bir zamanda ailemden destek alıp Basic paket alacağım şuan starter paket mevcut. 6 ay yada daha fazla bir süre CoinTellect'den kazandığınız parayı paket alımına yatırırsanız gayet iyi bir kazanç elde edersiniz aylık veya günlük olarak. Birde Expert paket aldınız mı yan gel yat :D

Paypal çekim alt limiti 100$ olmuş,

---------- Spam Engelliyici 07:07 ---------- Önceki Mesaj 07:03 ----------

Ben btc piyasası düzelene kadar yeni paket almamaya karar verdim, btc böyle devam ederse çoğu şirket kepenk kapatır yada dağıttığı kar payını azaltır.

Paypal çekim alt limiti 100$ olmuş,

---------- Spam Engelliyici 07:07 ---------- Önceki Mesaj 07:03 ----------

Ben btc piyasası düzelene kadar yeni paket almamaya karar verdim, btc böyle devam ederse çoğu şirket kepenk kapatır yada dağıttığı kar payını azaltır.

btc fiyatı ile şirketlerin bi baglantısı yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri