Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ocak sonunda bitcoinexpo 2015 in anasponsorlarıyken bi anda ortadan kaybolacaklarını sanmıyorum. R10 da bende takip ediyorum ama kimse böyle bir iddiada bulunmamış konu linkini görebilirmiyim?beyler ocak sonlarına doğru bir ömür biçmişler cointellect e umarım doğru değildir ama.
r10 da çok büyük riske girenler var 11150 Euro yatırım yapan var.
Ocak sonunda bitcoinexpo 2015 in anasponsorlarıyken bi anda ortadan kaybolacaklarını sanmıyorum. R10 da bende takip ediyorum ama kimse böyle bir iddiada bulunmamış konu linkini görebilirmiyim?
C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yanlış mesajımı gönderdiniz hocam? Bahsettiğiniz gibi bir iddia yok yada bu sistemi tanımamış birisinin mesajını göndermişsiniz, bu varsayımı zaten biz ilk günden beri enaz 20 sefer yazmışızdır.Google Fan Webmaster Forum - Tekil Mesaj gösterimi - Cointellect - En İyi Getirisi Olan Cloud Mining Şirketi
öyle bir tanesiki bunu kimse inkar edemez.
hocam bütün sayfayı okudumda, kimin mesajını okuyayım tam olarak? kafam bulanık kusuruma bakmayın![]()
Ctrl + F yaparlar diye düşünmüştüm, neyse hocam![]()
teşekkürler hocam düşünceniz içinevet bende yatırım yapmayı düşünürken altını üstüne getirdim heryerin, herşeyi okudum öyle karar verdim. arkadaşlarda aynı şekilde okuyup kendileri gözlemleyip karar verirlerse daha iyi olur
![]()
Mesajım bulunsun, starter ile başlamayı düşünüyorum çünkü. O zaman refiniz ile alırım.
buyrun katılın hocam sizdebu arada üye olup sistemi ve paketleri inceleyebilirsiniz, sormak istediğiniz yer olursa yardımcı olurum, üyeliklerde herhangi bir ücret yoktur..
referans linkim : http://cointellect.com/?code=08e7e732
Siz olsanız hangi paketle başlardınız benim yerimde olsanız. Sonuçta temkinli girmişsinizdir ilk önce. (En az Pilot alacak kadar param var.)
paypaldan para yatırabilsek keşke siteye yav.
Hocam ben madene devam çok zevkli
Hocam ben demo paketini aldım demo paketi bitince 1 tane starter alıp starter aldıgımda 1 ay geçtikten sonra 1 starter daha almayi düşünüyorum sistem patlamadan kazansak manyak olur![]()
demo ve starter ile mi manyak olur![]()
Hocam ben demo paketini aldım demo paketi bitince 1 tane starter alıp starter aldıgımda 1 ay geçtikten sonra 1 starter daha almayi düşünüyorum sistem patlamadan kazansak manyak olur![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.