Cointellect Hakkında Bilgi ve Aylık Kazanç Raporlarım

[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] Çok yardımcı oldu sağolsun, her adımı öğretti sıfırdan başladım, baya kavradım sistemi.

1 Pilot paket ile başladım bakalım 300 euro verdik hayırlısı diyelim.

6 ay aksın paralar sorunsuz inş :)

Expert'e kadar yolu var güven aşılarsa.

[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] Çok yardımcı oldu sağolsun, her adımı öğretti sıfırdan başladım, baya kavradım sistemi.

hadi hayırlısı olsun kardeşim :) umarım hepbirlikte çok uzun süreler çok yüklü kazanırız :)

Sende ayvayı yedin [MENTION=9020]Alex[/MENTION]

An itibariyle 1 adet daha pilot paket aldım :) [MENTION=9020]Alex[/MENTION] [MENTION=7818]beyto33[/MENTION] siz aldınız bende dayanamadım :D

Valla yedim girmicektim bu işe Expert rüyalarıma gircek şimdi

5.000 Euro 2 yıl içinde 188.000 TL :D

okadar buyuk oynama ama sistemi denedim ben çalışlıyor....günlük kaznacımı çektim bile hesbaıma yattı yedim bile :D banka hesbaıma ha :D

aralık ayı ödemesini sıkıntısız alırsam sistemin patlıcağını bile bile bende girecem bu işe amaç hayatımıza renk gelsin :D

okadar buyuk oynama ama sistemi denedim ben çalışlıyor....günlük kaznacımı çektim bile hesbaıma yattı yedim bile :D banka hesbaıma ha :D

beyto ben sana söyliyim [MENTION=9020]Alex[/MENTION] bi kaç gün sonra tutamadım kendimi experte girdim diyecek :D benide ateşliyo aklımda paket almak yoktu gittim pilot aldım :D

---------- Spam Engelliyici 14:27 ---------- Önceki Mesaj 14:26 ----------

aralık ayı ödemesini sıkıntısız alırsam sistemin patlıcağını bile bile bende girecem bu işe amaç hayatımıza renk gelsin :D

gel gelll referansım ol :)

benim refimle üye olana tantuni ısmarlıcam !!!!! :D:D

benim refimle üye olana tantuni ısmarlıcam !!!!! :D:D

vay bee ticari ahlaka aykırı davranış :D bende referansımla girenle, kendime paket alıyormuş gibi itinayla ilgilenerek paket alıp ilk ödemeyi alana kadar sınırsız destek sunuyorum.. bununlada bitmedi ne zaman isterse aklına takıldığını sorabilir :D

daha nasıl bir vaat olabilir ki :)

vay bee ticari ahlaka aykırı davranış :D bende referansımla girenle, kendime paket alıyormuş gibi itinayla ilgilenerek paket alıp ilk ödemeyi alana kadar sınırsız destek sunuyorum.. bununlada bitmedi ne zaman isterse aklına takıldığını sorabilir :D

daha nasıl bir vaat olabilir ki :)

Bedn buraya nasıl çıktım? neden çıktım ? niçin çıktım ? fazla lafa gerek yok şurdan yürüdüm çıktım :D:D

benim refimle üye olanan ev adresine 20 KG luk bir Mersin Limon-Portakal paketi gönderilecek.....

Bedn buraya nasıl çıktım? neden çıktım ? niçin çıktım ? fazla lafa gerek yok şurdan yürüdüm çıktım :D:D

benim refimle üye olanan ev adresine 20 KG luk bir Mersin Limon-Portakal paketi gönderilecek.....

bu vaate bende hesabımı silip tekrar senin refinle girerim arkadaş :D

Beyler durumlar nasıl gireyimmi? Sisteme güvenim tamam ama kapanır diye korkuyorum şimdi de 😀 ilk girip riskli ama çok kazananlardansa aonradan girip az kazanan olmayı tercih ettim bu sefer :D şuan kapanmanın söz konusu olabileceği durumlar yaşanıyormu acaba?

Beyler durumlar nasıl gireyimmi? Sisteme güvenim tamam ama kapanır diye korkuyorum şimdi de 😀 ilk girip riskli ama çok kazananlardansa aonradan girip az kazanan olmayı tercih ettim bu sefer :D şuan kapanmanın söz konusu olabileceği durumlar yaşanıyormu acaba?

herşey şuanlık gayet stabil devam ediyor hocam :)

Beyler manyak bir matematik yaptım.

3 kişi Expert'e gircez. Herkes 1.5k Euro vercek.

Herkesin Karı: 24.000 Euro

Nasılım :D

sıkıntı yok şuan günlük kaznaıyoruz ve paramızı hemen çekebiliyoruz...ama bu işlere asla çok büyük meblağlarla (sizin için büyük) girmeyin....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri