Cointellect Hakkında Bilgi ve Aylık Kazanç Raporlarım

Beyler manyak bir matematik yaptım.

3 kişi Expert'e gircez. Herkes 1.5k Euro vercek.

Herkesin Karı: 24.000 Euro

Nasılım :D

reelde böle bi ekip oluşturuyorum.....günlük 97 eurodan 2 ayda çıakrıtoruz parayı....sonra hergun cebe kar olarak kalcak.....zaten site 1 yıl açık anlaşılan 1 yılda 10 ar K euro yeter bize :D:D

reelde böle bi ekip oluşturuyorum.....günlük 97 eurodan 2 ayda çıakrıtoruz parayı....sonra hergun cebe kar olarak kalcak.....zaten site 1 yıl açık anlaşılan 1 yılda 10 ar K euro yeter bize :D:D

Hocam ozelden face adresını atarmısın bi konuşalım bende ortak arıyorum zaten senı ıyı tanıyorum serkan abılerle falan resmın vardı facenı bulamadım şimdi :D

Hocam ozelden face adresını atarmısın bi konuşalım bende ortak arıyorum zaten senı ıyı tanıyorum serkan abılerle falan resmın vardı facenı bulamadım şimdi :D

kardeşim teşeşkkür ederim ama bu ekibi reelde düşünüyorum iş yerindekia rkadaşlar zaten yeterince bastırıyorda ben biraz daha bekliyorum

Bence çok mantıklı, mesela 3 kişi girdiğinde

97 euro'yu 1 gün sen, 1 gün o, 1 gün diğeri alır. 3 günde bir 97 euro alınır.

ayın 14ün den sonra bende el atacam artık yardımcı olursun [MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] refinden üye oluruz :D btc fln bu işleri hiç bilmiyorum

Bence çok mantıklı, mesela 3 kişi girdiğinde

97 euro'yu 1 gün sen, 1 gün o, 1 gün diğeri alır. 3 günde bir 97 euro alınır.

biz 5 kişi sabahtan beri kafa yoruyoruz....şu şekilde en mantıklısı....

kazanıcmızı her gün BTC ye aktar (ücret kesmiyor dicek akdar az) BTC bankaya aktarırıken 5 TL kesiyor ...biz Kazancımızı hergün BTC ye atıyoruz BTC de birikiriyoruz ve ne zaman istersek bankaya gönderiyoruz...BTC de Paypal gibi sağlam bi firma orda paramız dursun sıkıntı yok ama Collectionda kalmasın taraftarıyız.....

ayın 14ün den sonra bende el atacam artık yardımcı olursun [MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] refinden üye oluruz :D btc fln bu işleri hiç bilmiyorum

Gel kardeş refim ol :) olmasanda fark etmez herkese yardım ediyorum ayrım yok bizde :) ama o kadar emek harcıyorum refim olursan daha makbule geçer :)

Gel kardeş refim ol :) olmasanda fark etmez herkese yardım ediyorum ayrım yok bizde :) ama o kadar emek harcıyorum refim olursan daha makbule geçer :)

olmasam ne kaybetcem hiçbişey en azından sana faydamız dokunsun, bakalım 14ünde bi durum var ona göre bi hareket edecem. bi pilot alırım inş

biz 5 kişi sabahtan beri kafa yoruyoruz....şu şekilde en mantıklısı....

kazanıcmızı her gün BTC ye aktar (ücret kesmiyor dicek akdar az) BTC bankaya aktarırıken 5 TL kesiyor ...biz Kazancımızı hergün BTC ye atıyoruz BTC de birikiriyoruz ve ne zaman istersek bankaya gönderiyoruz...BTC de Paypal gibi sağlam bi firma orda paramız dursun sıkıntı yok ama Collectionda kalmasın taraftarıyız.....

Expert ;) - cointellect Türkiye Forumu

Millet ne paketler alıyor :)

Forumda cointellect resmi Türkiye temsilcisi var resmen duyuru falan yapıyor: http://cointellecttr.com/cointellect-duyurular/267-cointellect-haftalik-bilgilendirme.html

üye oldum ben :D

[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] hocam kredi kartı ile satın alırken sanal card ile alsak euro ödemesi için kartımızda bir özellik bulunması gerekiyormu yoksa normal kredi kartımla bişey yapmadan alabiliyormuyuz

[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] hocam kredi kartı ile satın alırken sanal card ile alsak euro ödemesi için kartımızda bir özellik bulunması gerekiyormu yoksa normal kredi kartımla bişey yapmadan alabiliyormuyuz
Hocam sanal kartınızın içinde alacağınız paketin değeri kadar ve az bişey fazlası olsun ozaman alabilirsiniz tl olsun yeterli banka onu euroya çeviriyor

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam sanal kartınızın içinde alacağınız paketin değeri kadar ve az bişey fazlası olsun ozaman alabilirsiniz tl olsun yeterli banka onu euroya çeviriyor

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eyw. hocam her soruma anında dönüş yaptın allah bol kazanç versin:)

benim konu amacından çıktı referans link paylaşım konusu oldu :)

---------- Spam Engelliyici 21:49 ---------- Önceki Mesaj 21:13 ----------

sisteme katılmayı düşünen varsa yardımcı olabilirim skype tan ekleyebilirsiniz müsaitim :)

buradan kayıt olabilir ve sistemi ücretsiz inceleyip karar verebilirsiniz.. http://cointellect.com/?code=08e7e732

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri