bitcoin e çevirip btcturk sitesine göndermen gerekli, oradanda banka hesabına alabilirsin...
onu nasıl yapıcam biraz anlatabilir misin?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bitcoin e çevirip btcturk sitesine göndermen gerekli, oradanda banka hesabına alabilirsin...
Nasil kullaniliyor limit kesinti ws?
Nasil kullaniliyor limit kesinti ws?
dün 14:27 de çektim, 16:27 de yatırıldı, 19:30 da çektim 23:30 da yatırıldı.
bunların haricinde 2 tane daha çekme talebim var daha yatırılmadı.
19unda paypal çekim talebim var oda yatırılmadı.
---------- Spam Engelliyici 13:18 ---------- Önceki Mesaj 11:39 ----------
[MENTION=9005]dingdong[/MENTION] dünkü yaptığım çekim işlemini merak etmiştin, burada..
![]()
Bu cointellecte ait ekran goruntusu degil. Ben coitnellectin ekran goruntusunu merak etmistim ordan hangi tarihte cektiginiz belli olur. Bu hangi site cryptsy,mi..
Sistemden en son çektiğim aldığım ve alamadığım ödemelerin listesi..
![]()
evet 19 ocaktan itibaren paypal, 26 ocaktan itibarende doge çekiyorum beklemede...
ŞAhsi kanaatim ortalığı karıştıran hep bu paypal ş....zi quiz ödemelerine karıştığı yetmiyor bir de burayı karıştırıyorlar. Paypal aksayınca herkes birden doge'ye yöneldi doge'ye yönelince de orası sıkıştı. Bir an önce yeni bir ödeme yöntemi getirtilmeli biri iletişim kanalıyla webmoney hakkında öneride bulunursa belki ödemeler daha rahatlar. [MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION]
yaptıgın yatırımı çıkarıp kara geçmeye başladın mı?valla ödeme id sine baktığım zaman bildiğin kabus gibi, inşallah öderler sıraylada rahatlarız. yoksa günden güne şişecek nasıl birşey yaparlar bilmiyorum.
yaptıgın yatırımı çıkarıp kara geçmeye başladın mı?
dün ben 20euroluk doge çektim 7dk da geldi.
Bir çok kişinin ödemesi iade edilmiş. Yakın zamanda düzelir diye tahmin ediyorum dostum. MasterCard olayını halledebilirlerse yükleri fazlasıyla azalmış olur.işlemdeki ödemelerim paypal hariç hepsi hesabıma geri iade edilmiş, hemen çekme talebi oluşturdum tekrar. umarım sistemi düzenlemişlerdir ve hemen ödeme gerçekleşir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.