Cointellect Hakkında Merak Edilenler...

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bitcoin
Günlük para çekme limiti 0,0619 € :D iyice sapıttı bunlar 30 euro çekmem için 2 aya yakın beklemem gerek:D

swiss kart ile roi sürecini doldurmayıp yatırdığı parayı talep eden var mı?

ben talep etmiştim, mail gelmiş adres isim soyisim felan istiyor. ücretsiz demiş ama facebookta takip ettiğin sayfalarda yüklü miktar kesinti yaşanlar olmuş kartı talep etme neticesinde.

bilgisi olan var mı arkadaşlar?

swiss kart ile roi sürecini doldurmayıp yatırdığı parayı talep eden var mı?

ben talep etmiştim, mail gelmiş adres isim soyisim felan istiyor. ücretsiz demiş ama facebookta takip ettiğin sayfalarda yüklü miktar kesinti yaşanlar olmuş kartı talep etme neticesinde.

bilgisi olan var mı arkadaşlar?
valla o cevabı da pek samimi bulmuyorum.bende iade isterken isim soyisim kazanç sayfasını falan yollamıştım benden aynı bilgileri istediğini yazan bir cevap atmıştı.

valla o cevabı da pek samimi bulmuyorum.bende iade isterken isim soyisim kazanç sayfasını falan yollamıştım benden aynı bilgileri istediğini yazan bir cevap atmıştı.

o bilgileri istedikten sonra

isim soyisim - adres - ödeme ekranı görüntüsünü

mail atarak tekrar dönüş yaptın mı hocam ? yani kartı talep ettin mi

Platformdaki güncellemeleri tamamlandığımızı açıklamaktan mutluluk duyuyoruz. Yapılan değişikliklerle birlikte kullanmaya başladığımız daha verimli protokol sayesinde, performansımızı normalleştirebileceğiz ve en önemlisi de anlık Dogecoin ödemelerini aktifleştirebileceğiz.
Buradan hareketle hali hazırdaki kullanıcılar kazançlarını alabilecekler.
Ayrıca kullanıcılarımızı referans sistemimizi kullanarak kazançlarını arttırabileceklerini de hatırlatmak istiyoruz. Bu gelirler ayrıca hesaplanıp para çekme limitlerine takılmadan tahsil edilebilecektir. Ayrıca 1 şubat öncesinde üye olmuş kullanıcıların yeni hesap açarak para çekim limitine takılmadan işlem yapabileceklerini de belirtmek isteriz.

yaptıkları açıklamaya face üzerinden cevabım;
kusura bakma cointellect bundan sonraki küfürlerim +18 oldugundan özelden yazıyorum.lütfen ordan okuyun yazdıklarımı.saygıdeğer yakınlarınızla ilgili bir kaç temennim bulunuyordu ilettim.

Platformdaki güncellemeleri tamamlandığımızı açıklamaktan mutluluk duyuyoruz. Yapılan değişikliklerle birlikte kullanmaya başladığımız daha verimli protokol sayesinde, performansımızı normalleştirebileceğiz ve en önemlisi de anlık Dogecoin ödemelerini aktifleştirebileceğiz.
Buradan hareketle hali hazırdaki kullanıcılar kazançlarını alabilecekler.
Ayrıca kullanıcılarımızı referans sistemimizi kullanarak kazançlarını arttırabileceklerini de hatırlatmak istiyoruz. Bu gelirler ayrıca hesaplanıp para çekme limitlerine takılmadan tahsil edilebilecektir. Ayrıca 1 şubat öncesinde üye olmuş kullanıcıların yeni hesap açarak para çekim limitine takılmadan işlem yapabileceklerini de belirtmek isteriz.

yaptıkları açıklamaya face üzerinden cevabım;
kusura bakma cointellect bundan sonraki küfürlerim +18 oldugundan özelden yazıyorum.lütfen ordan okuyun yazdıklarımı.saygıdeğer yakınlarınızla ilgili bir kaç temennim bulunuyordu ilettim.

yani diyorlarki eski üyeler kazandı artık onlara koklatıyoruz.. eski hesaptaki paralar içeride kaldı sanırım artık şaka gibi 0.020£ limit vermişler birde..Gitti paralar

yani diyorlarki eski üyeler kazandı artık onlara koklatıyoruz.. eski hesaptaki paralar içeride kaldı sanırım artık şaka gibi 0.020£ limit vermişler birde..Gitti paralar
sadece referansla yeni kazıklanacak birilerini bulun ve yeterince sizi kazıklayamadık az da yeni üyelikle paket alın yazmış.resmen işin dalgasını geçiyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri