Cointellect ödeme gecikti yatırım yapacakların dikkatıne

• Kullanıcı LuckY7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LuckY7

Kayıtlı Üye
Konuyu yatırım yapacak veya yapmayı düşünen Arkadaşlar için açtım amacım siteyi kötülemek yanlış yöne çekmek değil sadece (eğer) scam olduysa cebinizdeki parayı kurtarmak. eğer parayı yatırırlarsa buradan bilgilendiririm sizi.

Konuya yazmamışım kusura bakmayın 5 saattir dogecoin yatmadı normalde max ! 5 dk içerisinde yatırıyorlardı

Ödemeleri kontrollü yapıyorlar, sanırım bir sistem üzerinde çalışmadalar. Normalde 5 dakikaydı evet, saat 3 te verdiğim ödeme talimatı akşam 21:45 tamamlandı, yaylım ateş yapıp insanları tedirgin etmeyelim lütfen

Ödemeleri kontrollü yapıyorlar, sanırım bir sistem üzerinde çalışmadalar. Normalde 5 dakikaydı evet, saat 3 te verdiğim ödeme talimatı akşam 21:45 tamamlandı, yaylım ateş yapıp insanları tedirgin etmeyelim lütfen
üstad sendemi takılıosun bu siteye :)

nası gelecek vaadediyomu sizce

Kardeşim böle Konuları Ateşli bir şekilde açmayın , senin yatırdığın rakamın 10 larva katını yatıranlar vardır , sakin olun , vesile Olduğum birisi baya yüklü bir miktar yatırdı konuyu ben gördüm elim Ayağım titredi.

arkadaşım sen internet explorermısın? 1haftadır boyle adamlar bas bas yazdılar az gundemı takıp et twitter facebook sayfalarına cointecllet anasayfasına bak her b*ku yazmayın şuraya !

Merhaba,

Son günlerde dogecoin ödemeleriyle ilgili çıkan sıkıntılarla beraber gelen geri dönüşlerinize istinaden bilgilendirme eksikliği olduğunu farkettik.

Eleştirilerinizin Dogecoin kazan bir firmanın nasıl olup da Dogecoin ödemeyemediği noktasında birleşiyordu.

CoIntellect olarak 60 GHS'lik dev havuzumuzun multipool olarak çalıştığını belirtmek istiyoruz.

Multipool'lar birden fazla altcoini piyasa kriterlerine göre inceleyerek o anda en çok kazandıran altcoini kazma üzerine kurulmuştur. Diğer altcoinleri kazabilmemiz için Scrypt algoritması temelli olmaları yeterlidir.

Kazdığımız bu altcoinler takas sitelerinde dogecoine çevrilmektedir. Özellikle bu siteleri kullanan kullanıcılarımızın bildiği üzere bu çevrimler belli bir zaman alabilmektedir.

Bu takaslar tamamlandığı ölçüde Dogecoin hesaplarımıza ödemeler aktarılarak yapılan ödeme istekleri karşılanmaktadır.

Birkaç gündür yaşanan bu gecikmeler ve Dogecoin için uygulamaya koymak zorunda kaldığımız komisyon oranlarının yarattığı endişeye gerek olmadığının tekrar altını çizmek isteriz.

Bence öder, profesyonel bir girişime benziyor, hafif gecikmeler olabilir.

Bende de var 1 Pilot paket

Bana da gelmeyen ödemeler vardı 3 cekım yapmıstım az once 1 ocakta cektıgım yatmıs (Paypal)

Konuyu yatırım yapacak veya yapmayı düşünen Arkadaşlar için açtım amacım siteyi kötülemek yanlış yöne çekmek değil sadece (eğer) scam olduysa cebinizdeki parayı kurtarmak. eğer parayı yatırırlarsa buradan bilgilendiririm sizi.

Ödemeyi aldığında bildir konuyu kilitleyeceğim hocam

arkadaşım sen internet explorermısın? 1haftadır boyle adamlar bas bas yazdılar az gundemı takıp et twitter facebook sayfalarına cointecllet anasayfasına bak her b*ku yazmayın şuraya !

Eğer ben düzgün bir uslupla konu açmışsam ve yanlış bilgi vermemişsem ne yazıp yazmayacağım seni ilgilendirmez.

Ödemelerin gecikmesiyle ilgili duyuru sitede 3-4 gün öncesinde yapıldı ödemeler ortalama 12 saat gibi bir sürede geliyor panik yapmayın bunun nedeni olarak yatırımcıların %80 'inin parayı dogecoin olarak çekmeye çalışması ve sistemin buna yetişememesi ortalama 10-12 saat gibi bir sürede ödemeler gönderiliyor. cryptopay olarak çekimler 20-30 dk da gelmektedir beklemek istemiyorsanız cryptopay olarak çekin bilginize.

Ödemelerin gecikmesiyle ilgili duyuru sitede 3-4 gün öncesinde yapıldı ödemeler ortalama 12 saat gibi bir sürede geliyor panik yapmayın bunun nedeni olarak yatırımcıların %80 'inin parayı dogecoin olarak çekmeye çalışması ve sistemin buna yetişememesi ortalama 10-12 saat gibi bir sürede ödemeler gönderiliyor. cryptopay olarak çekimler 20-30 dk da gelmektedir beklemek istemiyorsanız cryptopay olarak çekin bilginize.

Aşağı yukarı 5-6 kişi içinden en insanı düzgün yorum yazdığın için teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri