Kar orani cok güzel sonrasinda uzulmeyecek veya sizi sikintiya sokmayacak rakamlarla girin ayda 4 hane kazanuyorsaniz yt den ve borcunuz harcinI yoksa girin expert girin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayır hocamsorması ayıp bu bahsettiğiniz üretilen bitcoin decoin elle tutulur bişeymi![]()
Tamamdır hocam. Ref numarası istersen yardımcı olurum.Ben de az önce araştırdım. Deneme amaçlı 99 € ile başlayayım, bakalım. Sıkıntı olursa pm atarım hocam.
Hocam bu bitcoin olayı 7 sene önce geliştirilmiş daha bir tane bile açığı, mantık hatası bulunmamış.. Kafamızdaki bütün soruları araştırınca mantıklı cevaplarla karşılaşıyoruz..İşin garip yanı üretildiği gibi çevrimdışı saklanma imkanı da var. Herkes sistemi bi şekilde anlatmış ama soru işaretleri hep var.
Tamam hocam birazdan kabul ederim.Bende direk pilot paketten alarak başladım, MN ödeme yapınca Premium paketide düşünüyorum.. risk.. büyük riskBu arada seni skype de ekledim [MENTION=15949]yklmzomer[/MENTION]
https://www.facebook.com/CoIntellectTUR/posts/1676247109268575
böyle kesintii felan yaparlarsa aylarca alamayız yatırdığımız paraları. uzun süredir kullanıp paketin parasını çıkartanları bi görsem hiç bir çekincem kalmayacakta![]()
https://www.facebook.com/CoIntellectTUR/posts/1676247109268575
böyle kesintii felan yaparlarsa aylarca alamayız yatırdığımız paraları. uzun süredir kullanıp paketin parasını çıkartanları bi görsem hiç bir çekincem kalmayacakta![]()
Bende bu sektöre girmeyi düşünüyorumda biraz çekincelerim var
hocam tüm sayfaları okudum bu free dogecoin veren siteler hakkında ne düşünüyorsun
https://freedoge.co.in/?r=7015
şu an ödeme yapmıyorlar yeni girecek arkadaşlar iyice araştırın.
Nasil yapmiyorlar?şu an ödeme yapmıyorlar yeni girecek arkadaşlar iyice araştırın.
[MENTION=12355]uniquehero[/MENTION] [MENTION=9079]tolgafurkan[/MENTION] sisteme dahil değilim fakat sistemde bi sıkıntımı varmış neymiş gece 12ye kadar dogeler yatacakmış
[MENTION=12355]uniquehero[/MENTION] [MENTION=9079]tolgafurkan[/MENTION] sisteme dahil değilim fakat sistemde bi sıkıntımı varmış neymiş gece 12ye kadar dogeler yatacakmış
teşekkürler, şu an hesaba geçti.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.