Cointellect Paket alanlar bakabilir

Kar orani cok güzel sonrasinda uzulmeyecek veya sizi sikintiya sokmayacak rakamlarla girin ayda 4 hane kazanuyorsaniz yt den ve borcunuz harcinI yoksa girin expert girin;)

sorması ayıp bu bahsettiğiniz üretilen bitcoin decoin elle tutulur bişeymi :D
Hayır hocam :) Dijital para birimi, bir ülkeye veya bir şahısa bağlı değil..
Ben de az önce araştırdım. Deneme amaçlı 99 € ile başlayayım, bakalım. Sıkıntı olursa pm atarım hocam.
Tamamdır hocam. Ref numarası istersen yardımcı olurum.
İşin garip yanı üretildiği gibi çevrimdışı saklanma imkanı da var. Herkes sistemi bi şekilde anlatmış ama soru işaretleri hep var.
Hocam bu bitcoin olayı 7 sene önce geliştirilmiş daha bir tane bile açığı, mantık hatası bulunmamış.. Kafamızdaki bütün soruları araştırınca mantıklı cevaplarla karşılaşıyoruz..
Bende direk pilot paketten alarak başladım, MN ödeme yapınca Premium paketide düşünüyorum.. risk.. büyük risk :D Bu arada seni skype de ekledim [MENTION=15949]yklmzomer[/MENTION]
Tamam hocam birazdan kabul ederim.

https://www.facebook.com/CoIntellectTUR/posts/1676247109268575

böyle kesintii felan yaparlarsa aylarca alamayız yatırdığımız paraları. uzun süredir kullanıp paketin parasını çıkartanları bi görsem hiç bir çekincem kalmayacakta :D

Hocam bunu yapmaları çok mantıklı çünkü millet hesabına 2€ geldiği an çekiyor, buda şirkete masraf oluşturuyor.. Zaten 10€ altı çekimlerde uygulanıyor sadece o kesinti..

Şirket paypay ödeme yolunu güven versin diye kullanıyor bence..
Mantıklı çekme yöntemi dogecoin olarak çekmek zaten..

---------- Spam Engelliyici 22:55 ---------- Önceki Mesaj 22:53 ----------

Bu da forumdan birisinin yaptığı bir yatırım..

uDDayg9.png

Bende bu sektöre girmeyi düşünüyorumda biraz çekincelerim var

Hocam benimde hala çekincelerim var, yok değil..

Ama risk alıp girdim.. Şuan için memnunum bi sıkıntı çıkmadığı sürece her ay yeni paket almayı düşünüyorum..

Önceki sayfalardaki mesajları okursan diğer arkadaşlarada anlattım, yeterince cevap alamazsan özelden yazabilirsin kafana takılan sorular veya merak ettiklerin için...

şu an ödeme yapmıyorlar yeni girecek arkadaşlar iyice araştırın.

dogecoin olarak dün 7,5 euro talep ettim halen hesaba geçmedi, beklemede şu an.

Son düzenleme:
bende expert paket aldım bakalım nasıl olacak sistem :) umarım parayı peder etmezler :D

Bende deneme amacli doge cektim halen hesabima gecmedi

[MENTION=12355]uniquehero[/MENTION] [MENTION=9079]tolgafurkan[/MENTION] sisteme dahil değilim fakat sistemde bi sıkıntımı varmış neymiş gece 12ye kadar dogeler yatacakmış

[MENTION=12355]uniquehero[/MENTION] [MENTION=9079]tolgafurkan[/MENTION] sisteme dahil değilim fakat sistemde bi sıkıntımı varmış neymiş gece 12ye kadar dogeler yatacakmış

Umarim baska sikintilar olmaz. Tesekkurler bilgilendirme icin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri