[Cointellect] Üyelik, Güncel Haber ve Yorumlar

• Kullanıcı yklmzomer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kazanç Yöntemleri & Satış Ortaklıkları
hocam icerde biriken parayla yatirimi nasil yapiyorsun. ben boyle bir yontem goremedim

Bakiye yeterli miktara ulaştığı zaman o seçenek çıkıyor hocam

---------- Spam Engelliyici 02:27 ---------- Önceki Mesaj 02:23 ----------

Ref linkini ekledim konuya. Linkten üye olabilirsiniz..

---------- Spam Engelliyici 02:38 ---------- Önceki Mesaj 02:27 ----------

Cointellect'ten açıklama kısaca;

''Cointellect, expo sırasında MasterCard özelliği olan kartın tanıtımını yapacak ve dağıtıma başlayacak. Bu kart ile MasterCard'ların geçtiği tüm pos cihazları ve bankamatiklerinde işlem yapılabilecek. Yapılan harcamalar ise 60sn. içerisinde Cointellect hesabınızdaki bakiyeden düşülecek. ''

Gün geçtikçe sistemi iyileştiriyorlar ve yeniliyorlar. Bu gelişmeler ponzi iddialarını gün geçtikçe çürütüyor. Crypto dünyasındaki pozisyonlarını gün geçtikçe sağlamlaştırıyorlar...

kardeş peki şimdi biz bu dogecoin'i direk kredi kartı ile alıp yatırım amaçlı bir dogecoin cüzdanında saklayabilirmiyiz? yoksa illa böyle makinalar kiralayıp kendimiz mi üreticez bu mereti

kardeş peki şimdi biz bu dogecoin'i direk kredi kartı ile alıp yatırım amaçlı bir dogecoin cüzdanında saklayabilirmiyiz? yoksa illa böyle makinalar kiralayıp kendimiz mi üreticez bu mereti
Btca alip dogeye cevirebilirsiniz

Bunu da yapabilirsiniz tabiki, şuan bunu yapanlar mevcut.. Dogenin fiyatinin artacagi tahmin ediliyor ve bazi yatirimcilar piyasadan doge topluyor..

Bunun için btcturk e TL yatirip, btcye çevirdikten sonra bter gibi sitelerdeki cuzdanina gönderip orada BTC - Doge şeklinde alışveriş yapabilirsin..

Bunu da yapabilirsiniz tabiki, şuan bunu yapanlar mevcut.. Dogenin fiyatinin artacagi tahmin ediliyor ve bazi yatirimcilar piyasadan doge topluyor..

Bunun için btcturk e TL yatirip, btcye çevirdikten sonra bter gibi sitelerdeki cuzdanina gönderip orada BTC - Doge şeklinde alışveriş yapabilirsin..

bende sırf şu 3 te 1 düşme olayı yuzunden böyle bir yatırım yapmayı düşünüyorum. O yüzden bana düz hesap 1000tl lik bir yatırımdan kaç tl param avatantaya gidecek söylebilirmisiniz

Kesinti komisyonları arttı, sizce hala yatırım yapmak mantıklı mı ? ona göre paket alacağım.

Şuan tek ödeme yöntemi olarak DOGE kaldı sanırım

bende sırf şu 3 te 1 düşme olayı yuzunden böyle bir yatırım yapmayı düşünüyorum. O yüzden bana düz hesap 1000tl lik bir yatırımdan kaç tl param avatantaya gidecek söylebilirmisiniz
Btcturk e üye olduğun zaman TL karsiligi kaç BTC alacagin yaziyor, oradan hesaplama yapabilirsin hocam.. Siteler arasi gönderim komisyonunu hesaplamayla vakit harcamaniza bile değmez..
Kesinti komisyonları arttı, sizce hala yatırım yapmak mantıklı mı ? ona göre paket alacağım.

Şuan tek ödeme yöntemi olarak DOGE kaldı sanırım
Ben paket alımına devam ediyorum şuan.. Doge kesintisi BTC üzerindeki ağırlık gittiğinde düzelecektir. Açıklamalarında yazmışlardı 320$ sularına çıktığı zaman kesinti olmayacak. Daha erken de iptal edebilirler kesintiyi..

[MENTION=15949]yklmzomer[/MENTION]

DOGE 57 seviyelerinde, çok düşük değil mi ? Kaç iken çekmemi önerirsin ?

[MENTION=15949]yklmzomer[/MENTION]

DOGE 57 seviyelerinde, çok düşük değil mi ? Kaç iken çekmemi önerirsin ?
Eğer anlık olarak Doge - BTC - TL yapacak isen kurun hiç bir önemi yok. O an kur ne olursa olsun senin € miktarın kadar veriyor. Doge miktari artip azalabilir ama değeri aynıdır..

Paypal ödemelerindeki komisyonu %6 dan 4.5 a çekmeye çalışıldığı için bir süreliğine durduruldu. Cryptopay ödemeleri ise basic ve üzeri paket alan kişilerde komisyonsuz bir şekilde aktif durumda.. Ben çekim yapmadım ancak çekim yapan arkadaşlar kominyonsuz olduğunu doğruladılar..

Doge çekimlerindeki komisyon bir süre daha devam edecek. Sebeplerini yukarıda belirttim...

Üyelik hakkında ya da başka bir konu hakkında sorularınız için ulaşabilirsiniz..

---------- Spam Engelliyici 01:03 ---------- Önceki Mesaj 00:47 ----------

Çektiğim ödeme videosu, kanal spamdan dolayı kapandığı için silindi :) ( Kimden mail alacağımızı şaşırdık )

CT'den nasıl çekim yapacağını bilmeyen arkadaşlar ulaşsın yardımcı olurum.

Üyelik hakkında ya da başka bir konu hakkında sorularınız için ulaşabilirsiniz..

---------- Spam Engelliyici 01:03 ---------- Önceki Mesaj 00:47 ----------

Çektiğim ödeme videosu, kanal spamdan dolayı kapandığı için silindi :) ( Kimden mail alacağımızı şaşırdık )

CT'den nasıl çekim yapacağını bilmeyen arkadaşlar ulaşsın yardımcı olurum.

hangi paketten aldınız siz ödeme aldığınız paketler neler kaçıncı ödemenizi aldınız çok yeni bir site nasıl güveniyosunuz

hangi paketten aldınız siz ödeme aldığınız paketler neler kaçıncı ödemenizi aldınız çok yeni bir site nasıl güveniyosunuz
100 + 100 + 1000 lik bir yatırımım var.. Toplamda 450 - 500 arası ödeme aldım.

Şirketin güvenilirliği hakkında pek çok konu var, önceki sayfalarda bunlardan bahsettim pek çok kez. Farklı bir çok faktör var. Piyasada tek el olma istekleri, şirketin işleyisi vs...

100 + 100 + 1000 lik bir yatırımım var.. Toplamda 450 - 500 arası ödeme aldım.

Şirketin güvenilirliği hakkında pek çok konu var, önceki sayfalarda bunlardan bahsettim pek çok kez. Farklı bir çok faktör var. Piyasada tek el olma istekleri, şirketin işleyisi vs...

300 lük paketi almadan nasıl 1000 lik paket aldın?

Bitcoin Expo 2015 ' ten bir kaç kare.

Support Team Manager, Daniel Fonseca - Dayang Tamaya ve 2 Expert sahibi kişi

eaacda8a29a68bf67925061c28c4e3c1.jpg

Daniel Fonseca ve 1 Expert sahibi kişi

068be75ea14c2d4a12e417b6808d04f6.jpg

Dayang Tamaya

233010d8b5350cde2d3b3c0b4cfbe6e7.jpg

Konuşmacı John Michell - Xecnet Ltd UK

7abe492ff3726b71b03d6cde0a521e48.jpg

89ef6e7426313e303090dd4f78366fdf.jpg

Su odeme Komisyonları ne zaman kalkacak :S

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri