[Cointellect] Üyelik, Güncel Haber ve Yorumlar

• Kullanıcı yklmzomer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kazanç Yöntemleri & Satış Ortaklıkları
Yine talep ettim gelen giden yok ama olsun bu tarz haberleri aldıkça umutlarım devam ediyor..

hocam sence bitti mi cointellect herkes bitti diyor :S

Dostum hangi taraftan bakmak istersek orayı görüyoruz. Ödeme yapmıyor oluşları üzüyor ancak ödeme yapılmamasının bir ton mantıklı sebebi var. O yüzden beklemeye devam etmekten başka çare yok şuan için.

Düzeleceğini düşünüyorum ama forumları falan okudukça içim sıkılmıyor değil. Herkes battı battı diyip duruyor..

Umudum var hala düzeltecekler tüm durumları bence...

Yine talep ettim gelen giden yok ama olsun bu tarz haberleri aldıkça umutlarım devam ediyor..

Dostum hangi taraftan bakmak istersek orayı görüyoruz. Ödeme yapmıyor oluşları üzüyor ancak ödeme yapılmamasının bir ton mantıklı sebebi var. O yüzden beklemeye devam etmekten başka çare yok şuan için.

Düzeleceğini düşünüyorum ama forumları falan okudukça içim sıkılmıyor değil. Herkes battı battı diyip duruyor..

Umudum var hala düzeltecekler tüm durumları bence...

aynen hocam bende sistem tıkanmıştır bi aksilik çıkmıştır bi yerde diyip kendimi avutuyorum bilmiyorum çünkü o kadar satın alan kişi var sponsorlar flen çabuk bitirmezler öyle bişey olsa siteyide kapatmazlarmıydı

Sistem 10.Ayında btc müthiş düşüş yaşandı ve dogenin %98 i çıkarıldı son %2 de bu yıl bitecek duraksamasının birsürü nedeni var ama artık millet sıkıldı,içerdeki paralarınızı yokmuş farzedin artık :) gelirse bir sürpriz olucak bizlere çünkü çok büyük miktarda paralar birikti içerde.

31 ocakta cekim talebinde bulundugum 100€ ve 68€ luk doge cekimlerinden 100€ luk cekim islemi onaylanip yatirilmis. Az once bir 57€ luk daha cekim talebinde bulundum ve icerde bekleyen toplam 275€ cekim talebim beklemede

31 ocakta cekim talebinde bulundugum 100€ ve 68€ luk doge cekimlerinden 100€ luk cekim islemi onaylanip yatirilmis. Az once bir 57€ luk daha cekim talebinde bulundum ve icerde bekleyen toplam 275€ cekim talebim beklemede
demek sonunda cointellectide kaybettik :(

31 ocak daki talebiniz ne zaman yatirilmis bilginiz var mi

Ödemeler hala yansımadı hesaba..

Doge'nin üretimi %100 olduğu zaman, üretim alanı 3/1 ' e düşecek. Şirketin bunu beklediğini düşünüyorum.

Eğer kazım oranı azalıp, dogenin fiyatının artmasından sonra da ödemeler yapılmazsa geçmiş olsun derim..

Bu son umut sanırım :)

Paypala 90 € çekecektim, ödeme sayfasında Temporary unavailable diyor.. artık sizlere ömür heralde site, ödeme talebi bile gönderemiyoruz

Arkadaşlar merhaba, Cointellect'ten ROI yapamadıysanız ve sistemden ayrılmak istiyorsanız kullanıcıları bilgilerinizi ve statement ( yani ödemeler ) ekranını mail olarak yolladığınız zaman geri iade işlemini gerçekleştirecekler.

Paket fiyatından bugüne kadar almış olduğunuz ödemelerinizi eksiltip kalan parayı iade edecekler.

Kredi kartı ile alan arkadaşlar paralarını geri çekebilecek, diğer yöntemlerle alan arkadaşlar ise swiss card üzerinden alabilecekler.

Ödemelerin yapılmamasının sebebini de crypto paranın fazla değer kaybetmesi yüzünden ödeme yapma imkanları olmadıklarını belirtiyorlar. Crypto para düzene girene kadar ödeme yapmalarının mümkün olmadığını söylemişler..

Herkese bol kazançlar..

Bu durumda sisteme devam etme kararım geçerliliğini koruyor.

Arkadaşlar merhaba, Cointellect'ten ROI yapamadıysanız ve sistemden ayrılmak istiyorsanız kullanıcıları bilgilerinizi ve statement ( yani ödemeler ) ekranını mail olarak yolladığınız zaman geri iade işlemini gerçekleştirecekler.

Paket fiyatından bugüne kadar almış olduğunuz ödemelerinizi eksiltip kalan parayı iade edecekler.

Kredi kartı ile alan arkadaşlar paralarını geri çekebilecek, diğer yöntemlerle alan arkadaşlar ise swiss card üzerinden alabilecekler.

Ödemelerin yapılmamasının sebebini de crypto paranın fazla değer kaybetmesi yüzünden ödeme yapma imkanları olmadıklarını belirtiyorlar. Crypto para düzene girene kadar ödeme yapmalarının mümkün olmadığını söylemişler..

Herkese bol kazançlar..

Bu durumda sisteme devam etme kararım geçerliliğini koruyor.

Siz ödeme aldınız mı? Almadıysanız alan var mı ya da ıspatı var mı?

Siz ödeme aldınız mı? Almadıysanız alan var mı ya da ıspatı var mı?

Haber daha yeni geldi, bir kanıt yok şuan elimde. Ben geri ödeme talep etmeyeceğim

Paypala 90 € çekecektim, ödeme sayfasında Temporary unavailable diyor.. artık sizlere ömür heralde site, ödeme talebi bile gönderemiyoruz

Paypal ödemesi zaten askıya alınmıştı hocam. Limit azlığı ve paypalın kestiği komisyon yüzünden..

Haber daha yeni geldi, bir kanıt yok şuan elimde. Ben geri ödeme talep etmeyeceğim

Paypal ödemesi zaten askıya alınmıştı hocam. Limit azlığı ve paypalın kestiği komisyon yüzünden..

Merhaba hocam geri ödeme talebinde bulunmak istiyorumda bunlara nasıl bir mail atmalıyım ve size bu bilgiyi kim verdi acaba ?

05c94fa3ec4c8a90fa467e4143151e2e.jpg

72f48d52da995f17e666af0fce08db20.jpg

b32144c68256a43ffcca7a4fcb24ef93.jpg

---------- Spam Engelliyici 00:42 ---------- Önceki Mesaj 00:40 ----------

@uniquehero başka bir forumdan arkadaş görüşmüş hocam. Fotoğrafları ekledim, bir üst mesajda..

arkadaslar ödeme yapmaya basladılar mı 39 euro kaldı son içerde onu çekicem bekliyorum halen :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri