[Cointellect] Üyelik, Güncel Haber ve Yorumlar

valla bugüne kadar hem tam saatinde hem de eksiksiz ne demişlerse onu yatırmışlar
yoksa eleştirmek için yer arayan adamlar zaten ortalığı karıştırmıştı
bence bu iş için girilecek en uygun zaman şu zaman , en azından roi yi daha garanti yakalamak için.
ama bin lirayla da falan girmek istemiom gözüm expertte :/

Benimde aynı şekilde..

Experti almak için 1000lik ve 3000lik leri almak gerektiği için. Her ay yükselterek almayı düşünüyorum..
Yutup ödemelerinde bir aksaklık olmazsa tabi :)

1000 liği aldım sıra 3000 lik pakette

Bi dakika hocam ya normal user açmıştım adminden girersem çalışır belki bi özeline bak

Bende öyle bi şans var ki %99 sıkıntısız bi sistem olsun ben giriyim kurur.. bu yüzden 1,5 aydır erteleyip erteleyip duruyorum :D

Bende öyle bi şans var ki %99 sıkıntısız bi sistem olsun ben giriyim kurur.. bu yüzden 1,5 aydır erteleyip erteleyip duruyorum :D

:D :D :D :D 1.5 ay önce girmiş olsan ROI yapmana az kalmıştı :)

Sendeki dertten bende de var hocam.. Ama ben bu sıralar bir dükkan açma peşindeydim. Sonra bi yandan okul bi yandan yutup bi yandan dükkan diye koşturursam ölürüm dedim. Bunu tercih ettim..

Bu bitcoin midir nedir çıktığından beri hiç bir şey anlamadım. :D Sanal para diyolar harcanmıyor diyolar. E nabıcam harcamayıp ben o parayı. Nasıl kazanç elde ediliyor onuda çözemedim. Youtube'nin gözünü sevim ya :D

[MENTION=15949]yklmzomer[/MENTION] bende 1,5 aydır erteliyorum.hocam giriş paketi için sanırım illa düşük paket almak gerekiyormus direk 300 euroluk paketle girilebiliyormu

Bu bitcoin midir nedir çıktığından beri hiç bir şey anlamadım. :D Sanal para diyolar harcanmıyor diyolar. E nabıcam harcamayıp ben o parayı. Nasıl kazanç elde ediliyor onuda çözemedim. Youtube'nin gözünü sevim ya :D

Hocam harcanmıyor diyen arkadaşları bana gönder sen :) Tüm coinlerini harcayabilirim gönüllü olarak :)))

yklmzomer.

Hocam bir tablo vardısanırım onu koyabilirmisin.Hani günlük getiri şu kadar yatırırsan falan diye?

@yklmzomer bende 1,5 aydır erteliyorum.hocam giriş paketi için sanırım illa düşük paket almak gerekiyormus direk 300 euroluk paketle girilebiliyormu

Giriliyor hocam.. 100 ve 300 lük paketleri herhangi bir yükseltmeye gerek kalmadan alabiliyorsunuz..

1000 lik paketi alabilmeniz için ya 100lük ya da 300lük paket almanız lazım

yklmzomer.

Hocam bir tablo vardısanırım onu koyabilirmisin.Hani günlük getiri şu kadar yatırırsan falan diye?

8ER7rV.png
[/url][/IMG]

Şimdi sorum mesela bu demo isimli en düşük olanı seçsem 10 gün süreyle mi kullanıyorum.Bana getirisi 16.4 euro mu oluyor toplamda?

---------- Spam Engelliyici 22:05 ---------- Önceki Mesaj 22:05 ----------

Hocam ikinizinde tabloları farklı nedenki?

Giriliyor hocam.. 100 ve 300 lük paketleri herhangi bir yükseltmeye gerek kalmadan alabiliyorsunuz..

1000 lik paketi alabilmeniz için ya 100lük ya da 300lük paket almanız lazım

peki 100 lük paket alıp hemen ardından 5k euroluk paketi alabiliyormuyz.bide çift paket alınca 2paketinde ödemesi de ayrı ayrı toplanılarak mı ödeniyor

PCninde açık kalması gerekiyosa sorun olabilir ama.

Şimdi sorum mesela bu demo isimli en düşük olanı seçsem 10 gün süreyle mi kullanıyorum.Bana getirisi 16.4 euro mu oluyor toplamda?

---------- Spam Engelliyici 22:05 ---------- Önceki Mesaj 22:05 ----------

Hocam ikinizinde tabloları farklı nedenki?

İlk soru için evet. 15€ verip 16.4€ alıyorsunuz toplamda..

İkimizin tablolarının görünüşü farklı sadece, fiyatlar ve paketler anı hocam..

Bilgisayarın gücü ne alaka :) Hakikaten değişik bir şey bu..

Hocam google'a bitcoin nedir yazarsan güzel bir okumadan sonra mantığı anlıyorsun :)
Burda anlatmaya kalkarsam sıkıntı :D Kafalar iyice karışır :)

Hocam 15 euro verip 16.4 almak ne karı ya bence zaman kaybı olur.Çok yüksek mesela 5000 euro yu kim verir güvenilemezki o para bi şekilde yanarsa bide 14.000 liradan fazla siz kaçlık aldınız ne kadar kazandınız şu ana kadar hocam?(Şu tabloya göre ilk baştaen mantıklısı 100lük heralde)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri