[Cointellect] Üyelik, Güncel Haber ve Yorumlar

• Kullanıcı yklmzomer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kazanç Yöntemleri & Satış Ortaklıkları
Coinlerinizi bozdururken piyasa durumuna dikkat edin, düşük olduğu zamanlar bozdurmamaya dikkat edin..

Ve dogecoinlerinizi ihtiyacınız olmadıkça çekmeyin şubat ayında yükselebilir..

Not : Kendi yaptıklarımdan ve araştırdıklarımdan yola çıkarak söylüyorum..

Ödeme aldıkça günceller misin diyen arkadaşlar olmuştu..

Şimdilik 160 - 180€ arası bir miktar aldık bakalım..

Böyle giderse sıkıntı yok, diğer aylarda paket yükseltebilirim..

[MENTION=15949]yklmzomer[/MENTION] hocam şimdi biz mesela 300 euroluk paket almak istiyoruz. ayın 10unda yatırsak kaçında bize ödemeye başlayacak ? günlük ne kadar ödeyecek ? günlük ödeme alabilecek miyiz ? ve yatırdığımız 300 euro ile kaç ay boyunca bze ödeme yapmaya devam edecekler ? bilgilendirir misiniz ?

@yklmzomer hocam şimdi biz mesela 300 euroluk paket almak istiyoruz. ayın 10unda yatırsak kaçında bize ödemeye başlayacak ? günlük ne kadar ödeyecek ? günlük ödeme alabilecek miyiz ? ve yatırdığımız 300 euro ile kaç ay boyunca bze ödeme yapmaya devam edecekler ? bilgilendirir misiniz ?

Yatırdığınız andan itibaren para hesabınıza yansımaya başlıyor.. Günlük gelen miktar 01:00 sularında '' live '' hesabınıza yani çekebileceğiniz hesabınza yansır.
300€ luk paketin günlük ödemesi 5.5€.. Her gün çekebiliyorsunuz parayı.. Sözleşme süresi ise 6 ay hocam

[MENTION=15949]yklmzomer[/MENTION] benim gunluk kazancımın ve reften gelen kazancımın yanında - işareti belirdi ilk once reften gelen kazancımın yanında belirdi 2 gun sonra gunluk kazancımın yanında belirdi acaba reften gelen komisyonu gerimi istiyor bi anlam veremedim bir bilgin varmı bu konu hakkında ?

Yatırdığınız andan itibaren para hesabınıza yansımaya başlıyor.. Günlük gelen miktar 01:00 sularında '' live '' hesabınıza yani çekebileceğiniz hesabınza yansır.
300€ luk paketin günlük ödemesi 5.5€.. Her gün çekebiliyorsunuz parayı.. Sözleşme süresi ise 6 ay hocam
Tamamdır hocam teşekkür ederim.peki ence bu sistem 2015in sonuna kadar sürer mi böyle ?

@yklmzomer benim gunluk kazancımın ve reften gelen kazancımın yanında - işareti belirdi ilk once reften gelen kazancımın yanında belirdi 2 gun sonra gunluk kazancımın yanında belirdi acaba reften gelen komisyonu gerimi istiyor bi anlam veremedim bir bilgin varmı bu konu hakkında ?

Hiç yaşamadım hocam bu söylediğini ve duymadım da.. Held kısmı yani referans parası live ' a yansımışmıydı? Bir de herhangi illegal bir şey yaptın mı?

Tamamdır hocam teşekkür ederim.peki ence bu sistem 2015in sonuna kadar sürer mi böyle ?

Araştırdığım kadarıyla çeşitli mecralarda 2016 nın 2. yarısına kadar devam edecek diyorlar hocam.. Benim şahsi fikrim daha da uzun sürebilir bence, coin dünyasında bir sıkıntı olmadığı sürece..

Hiç yaşamadım hocam bu söylediğini ve duymadım da.. Held kısmı yani referans parası live ' a yansımışmıydı? Bir de herhangi illegal bir şey yaptın mı?

reften gelen komisyon yansımıstı hatta dego olarak cektim. illegal bisey yapmadım

Araştırdığım kadarıyla çeşitli mecralarda 2016 nın 2. yarısına kadar devam edecek diyorlar hocam.. Benim şahsi fikrim daha da uzun sürebilir bence, coin dünyasında bir sıkıntı olmadığı sürece..
Çok sağolasın hocam.Bu gidişle bizde başlıcaz galiba bu maden işine kazıya tarıma adı her neyse :)

reften gelen komisyon yansımıstı hatta dego olarak cektim. illegal bisey yapmadım

Valla neden olabilir diye düşünüyorum ama aklıma bişey gelmiyor şuan için.. Sana bir forum tavsiye edeyim kalabalık değil ama belki birisinin başına gelmiştir ya da neden olduğunu bilebilir..

---------- Spam Engelliyici 06:52 ---------- Önceki Mesaj 06:51 ----------

Çok sağolasın hocam.Bu gidişle bizde başlıcaz galiba bu maden işine kazıya tarıma adı her neyse :)

Rica ederim :) Bakalım başladık sonumuz hayrola :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri