Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bterden BTCTurk e aktardin dimi hocam?[MENTION=15949]yklmzomer[/MENTION] , hocam btcturk 1 saatte gelir demişsin, dün gece gönderdiğim btc hala gelmedi daha gelirmi bekliyeyimmi yoksa müşteri hizmetlerini aramalımıyım
Bterden BTCTurk e aktardin dimi hocam?
Hocam o zaman support a yazarsanız onlar ilgileniyor.. Teknik bi sıkıntı vardır büyük ihtimalle
yok hocam elimde biraz tl vardı önce bir siteden virvox ile btcye çevirdim daha sonra virvox hesabımdanda btcturke gönderdim ama gelen giden yok dün gece 12 gibi gönderdim
mesaj da atım aynı mesajları gönderiyolar
virvox kullanmadığım için pek bir bilgim yok hocam ama hem virvox a hem de btcturke sorunu iletirsen iki taraftan birisi yardımcı olur diye düşünüyorum
Ne diyolar peki hocam?
Yazdıkları yazı hep bu
Hello, how are you?
Thank you for contacting us!
We are facing some problems with the credit card system and there is no
certain on how long will take to be fixed.
You can try again after every few days.
We apologize for the inconveniences.
Should you have any other questions, feel free to ask. We are happy to
help.
Sincerely, Aline.
CoIntellect Customer Support & Sales
cointellect.com | mining done right |
Kaç gün boyu devam ediyor bu sorun hocam?
İstersen ödemeni bitcoin olarak yapabilirsin?
2 3 gündür sorun varda btc nakit sıkıntısı olduğu için kk almak istedim bir süre bekleyeyim düzelmesini bekleyeceğiz
Eğer halledemezsen bana pm at hocam benim paypal a yollarsın bitcoinle yaparım ben ödemesini..
KK dan paypal gönderiliyordu sanırım
cointellect.dan bter.com 9euro gönderdim videondaki gibi 10 12 dk geldi ama nedense 7.44 USD olarak panelde, niye böyle olmuş olabilir bukadar kesinti olurmu bi yanlışlık var galiba..
Hocam bugün yaptı iseniz haftasonu yapılan doge çekimlerinde %30 kesinti yapıyorlar.. Hafta içi kesintisiz çekebilirsin
Evet biraz önce yapmıştımneyse ögrenmiş olduk hafta içi kesintisiz olması çok iyi ayrıca 2 gündür nasıl transfer yaparım diye internette paralanıyordum
video anlatımı için çok teşekkürler.
son olarak bu siteden de aynı yolla gönderebiliyormuyum my.dogechain.info
hayırlı forumlar..
Vds ye kurabilen vR mi?
Kurmayi denedm dll htsi fln verdiKuruluyor ama tavsiye etmem hocam, hesap banlanıyor
Hayırlı olsun..1 Pilot paket ile girdim hayırlısı olsun sardı baya
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.