[Cointellect] Üyelik, Güncel Haber ve Yorumlar

• Kullanıcı yklmzomer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kazanç Yöntemleri & Satış Ortaklıkları
Son olarak CryptoPay'den aylık işlem limitimiz ile ilgili onay aldık ve yakında sonuçlanacak. Bu arada CryptoPay üzerinden haftalık ödeme limitimiz 100.000 euro olacaktır.

---------- Spam Engelliyici 02:27 ---------- Önceki Mesaj 02:27 ----------

Hocam bu sayfa gerçekten resmimi ? Bana kalırsa resmi filan değil , öleyse hiç etik bir davranış değil.

ben ne bileyim ara genel müdüre sor :D:D:D

şaka biyane hocam gerçek yanı oyle bılıyorum

Son olarak CryptoPay'den aylık işlem limitimiz ile ilgili onay aldık ve yakında sonuçlanacak. Bu arada CryptoPay üzerinden haftalık ödeme limitimiz 100.000 euro olacaktır.

Garibime gitti resmi sayfa yazması , yarın birgün ref linki paylaşırlar.

Cointellecten haber var
Kazım Kapasitesi Artıyor
Pek çok alanda olduğu gibi, kripto kazım sektörü de oldukça rekabetçi bir ortama sahip ve agresif büyüme sektörde tutunabilmenin en önemli parçası. Gelecek aylarda havuz kapasitemizi arttırmak üzere bazı değişikliklere gideceğiz.
Bu kapsamda yakın bir gelecekte sözleşme fiyatlarımızda artış olacak. Bu bize büyük kullanıcılar üzerine yoğunlaşmayı ve büyümeyi sağlayacak. Çin'deki iş ortağımız ile 50 GH/s gücünde yeni bir işlem gücünü havuza eklemek için çalışıyoruz. Bu büyüme ile rekabetçi ve karlılığımızı korumayı hedefliyoruz.
https://www.facebook.com/CoIntellectTUR/posts/1698996730326946?fref=nf

Son postumda bunlar yaziyordu zaten :)
Garibime gitti resmi sayfa yazması , yarın birgün ref linki paylaşırlar.

Facebook sayfası olmasını neden garipsediniz hocam? Anlamadım

Sayfanın adında resmi sayfasıdır yazması garibime gitti, sayfa beğenisi 1k Paylaşım beğenisi 2 3
Yarın bir gün gerçek diye şirketin facesi diye güvenip dolandırılabilir millet,

Sayfanın adında resmi sayfasıdır yazması garibime gitti, sayfa beğenisi 1k Paylaşım beğenisi 2 3
Yarın bir gün gerçek diye şirketin facesi diye güvenip dolandırılabilir millet,

hocam resmi sayfaları değil diye biliyorum. Ama türkçe tercüme yapıp paylaşıyorlar çokta iyi oluyor.

nasıl bir duyuru?

Yazmayı unutmuşum ya 😀😀😀

Destek

Bazı kullanıcıların rahatsızlığı ve üzüntülerinden haberdarız. Marketin son dönemdeki oynaklığına rağmen, elimizden gelen en iyisini yaparak servisimizi ve gelecekteki planlarımızın devamını sağlamaya çalışmaktayız.

Bu dönemde topluluğumuzla daha yoğun şekilde haberleşeceğiz. Kullanıcılarımız bundan sonra günlük haberler alabilecek. Ayrıca telefon desteğimiz de yakında başlayacak.

ödeme yöntemi eklenmiş.bazılarında görünüyor bazılarında görünmüyor.
ön ödemeli kart ama bende görünmüyor.SwissCard

ödeme yöntemi eklenmiş.bazılarında görünüyor bazılarında görünmüyor.
ön ödemeli kart ama bende görünmüyor.SwissCard

Bende de yok sanırım site yöneticileri ait bir ekran görüntüsü o

swisscard'a çekip sonrasında nasıl nakit olarak kullanabilecez:S

Bende de yok sanırım site yöneticileri ait bir ekran görüntüsü o

swisscard'a çekip sonrasında nasıl nakit olarak kullanabilecez:S
bildiğin banka kartı gibi.
adresine geliyor sonra karta çekip teb den falan alırsın...
biraz zaman geçsin ayrıntılar belli olur.

Swisscard'ı düzgün bir biçimde kullanabilmek için 1 - 2 ay beklememiz gerekecek sanırım. Şuan Swisscard görülen hesaplar yurtdışı hesapları olabilir mi?

Bloomberg idi sanırım,bir kaç gün önce alt yazı geçti.Estonya'da bir bakan açıklama yaptı ''contellect ile ülkemizde değildir bizimle alakası yok,elektriğin bedava olması söz konusu değildir'' diye. Sanırım tam vurgun yapacak zamanı bekliyorlar ve o an geldiği zaman kaçacaklar.Aman dikkat edin canınızı yakacak paralar bağlamayın,bildiğiniz saadet zinciri dolandırıcılığı bu.

Artık ödemeler yapılmıyor sanırım? Forumlarda gördüğüm kadarıyla 20 gündür ödeme alamayanlar var.Konu sahipleri de ödeme alınmadığını yazarlarsa iyi olur,en azından daha fazla insanın DOLANDIRILMASINA engel olabilirler.Herşey REF değildir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri