Artık ödemeler yapılmıyor sanırım? Forumlarda gördüğüm kadarıyla 20 gündür ödeme alamayanlar var.Konu sahipleri de ödeme alınmadığını yazarlarsa iyi olur,en azından daha fazla insanın DOLANDIRILMASINA engel olabilirler.Herşey REF değildir.
Dostum öncelikle şu '' Herşey REF değildir. '' sözün tamamen önyargı ile dolu. Buyur gel referanslarımı göstereyim sana.. Şuana kadar 1 referanstan 1 dahi kazanmadım. Evet 5 kişi üye oldu ama paket alan yok, sence ben '' Herşey REFdir '' diyerek düşünsem 40 sayfa boyu insanlara yardımcı olur muyum? Kaldı ki bir arkadaş skype'tan refinden üye olsam, reften gelen kazancı bana verebilir misin dedi ve bende tamam sorun değil dedim. Yani senin şu saldırgan sözün geçerliliğini yitiriyor.
Neyse herkesin düşüncesi kendisine tabiki..
Ödeme alınmadığını neden yazayım? Ödeme alan insanlarda var alamayanlarda var.. Özellikle paypal'ı tercih eden arkadaşlar sıkıntı yaşıyorlar ki herkese paypalı önermediğimi söyledim. Doge çekimlerinde ise şirket açıksözlü bir şekilde sıkıntılar olacağını bunları düzeltmeye çalıştıklarını söylediler.. Ben düzeltmeye çalıştıklarına inanan taraftayım, ümidimi kesmiş değilim.
Sen ise adamların kaçacaklarına, kapatıp gideceklerine inanan taraftasın..
Dikkat etmen gereken şey '' SAYGI ''..
Gün içinde doge olarak ödeme alan oldumu?
Ben üye olduğumdan bu yana çekim yapmıyorum, gelen para ile paket almaya devam ediyorum. Başka forumlarda okuduklarımdan yola çıkarak bugün ödeme alanlar gördüm. Deneme yapmışlar ve kısa sürede doge cüzdanlarına gelmiş paralar.
Ama şu da söyleniyor ; ROI yapmış hesaplar bekletiliyor, yeni hesapların parası anında ödeniyor diye.. Ancak ROI yapmış hesaplarında sıkıntı çıkmadan ödeme aldığını okudum.
Kısaca,
Ya yine millet galeyana geldi, gereksiz yere milleti karamsarlığa düşürüyor ya da var bi sıkıntı..
Bekleyip göreceğiz.
Ben paket alımına devam ediyorum. Planım temmuza kadar paket yükseltmekti ve uygulamaya devam ediyorum. Kapanırsa zaten gözden çıkarmış olduğum parayı kaybedeceğim, kapanmazsa günlük güzel bir gelir elde etmiş olacağım..