[Cointellect] Üyelik, Güncel Haber ve Yorumlar

• Kullanıcı yklmzomer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kazanç Yöntemleri & Satış Ortaklıkları
Artık ödemeler yapılmıyor sanırım? Forumlarda gördüğüm kadarıyla 20 gündür ödeme alamayanlar var.Konu sahipleri de ödeme alınmadığını yazarlarsa iyi olur,en azından daha fazla insanın DOLANDIRILMASINA engel olabilirler.Herşey REF değildir.

ben alıyorum valla.

paypal ödemelerini 20 gündür yapmıyorlar.

Artık ödemeler yapılmıyor sanırım? Forumlarda gördüğüm kadarıyla 20 gündür ödeme alamayanlar var.Konu sahipleri de ödeme alınmadığını yazarlarsa iyi olur,en azından daha fazla insanın DOLANDIRILMASINA engel olabilirler.Herşey REF değildir.

Dostum öncelikle şu '' Herşey REF değildir. '' sözün tamamen önyargı ile dolu. Buyur gel referanslarımı göstereyim sana.. Şuana kadar 1 referanstan 1€ dahi kazanmadım. Evet 5 kişi üye oldu ama paket alan yok, sence ben '' Herşey REFdir '' diyerek düşünsem 40 sayfa boyu insanlara yardımcı olur muyum? Kaldı ki bir arkadaş skype'tan refinden üye olsam, reften gelen kazancı bana verebilir misin dedi ve bende tamam sorun değil dedim. Yani senin şu saldırgan sözün geçerliliğini yitiriyor.

Neyse herkesin düşüncesi kendisine tabiki..

Ödeme alınmadığını neden yazayım? Ödeme alan insanlarda var alamayanlarda var.. Özellikle paypal'ı tercih eden arkadaşlar sıkıntı yaşıyorlar ki herkese paypalı önermediğimi söyledim. Doge çekimlerinde ise şirket açıksözlü bir şekilde sıkıntılar olacağını bunları düzeltmeye çalıştıklarını söylediler.. Ben düzeltmeye çalıştıklarına inanan taraftayım, ümidimi kesmiş değilim.
Sen ise adamların kaçacaklarına, kapatıp gideceklerine inanan taraftasın..

Dikkat etmen gereken şey '' SAYGI ''..

Gün içinde doge olarak ödeme alan oldumu?

Ben üye olduğumdan bu yana çekim yapmıyorum, gelen para ile paket almaya devam ediyorum. Başka forumlarda okuduklarımdan yola çıkarak bugün ödeme alanlar gördüm. Deneme yapmışlar ve kısa sürede doge cüzdanlarına gelmiş paralar.

Ama şu da söyleniyor ; ROI yapmış hesaplar bekletiliyor, yeni hesapların parası anında ödeniyor diye.. Ancak ROI yapmış hesaplarında sıkıntı çıkmadan ödeme aldığını okudum.

Kısaca,

Ya yine millet galeyana geldi, gereksiz yere milleti karamsarlığa düşürüyor ya da var bi sıkıntı..

Bekleyip göreceğiz.

Ben paket alımına devam ediyorum. Planım temmuza kadar paket yükseltmekti ve uygulamaya devam ediyorum. Kapanırsa zaten gözden çıkarmış olduğum parayı kaybedeceğim, kapanmazsa günlük güzel bir gelir elde etmiş olacağım..

Bitcoin Expo'da Cryptoarticles.com tarafından Halkla İlişikiler Sorumlusu Daniel Fonseca ile yapılan röportaj yayınlandı.

Cointellect Interview : "We Are Working on Issuing Mastercard Travel Cards To Our Customers" — CryptoArticles.com

1. Soru: Demo kullanıcı olarak CoIntellect hesabıma girdiğimde sadece Dogecoin olarak %20 komisyonla çekebiliyorum. Bu komisyonunun ardındaki hikaye nedir ve diğer ödeme metodları ne zaman hazır olacak?
Dogecoin ödemelerindeki komisyon yoğun kuyruktan dolayı yaptığımız geçici bir durum.Bu komisyon tüm bekleyen ödemeler yapıldığında değişecek. Bununla beraber komisyon Bitcoin fiyatlarına da bağlı. Diğer bulut kazım servislerindeki gibi CoIntellect'in komisyonları kaldırabilmesi için en azından 320 doları görmesi gerekiyor.
Diğer ödeme yöntemleriyle ilgili sorunuza gelirsek, PayPal'da çok fazla sorun olduğu için bir süreliğine durdurduk. CryptoPay ödeme özelliği de mevcut ancak sadece basic ve üstü sözleşmelere sunulabiliyor. CryptoPay'in hizmetini geliştirmek için önemli bir yatırım yapmamız gerekiyor. Bunun dışında da ödeme yöntemlerimiz gelecek.

2. Soru: CoIntellect'in günlük ödemelerine baktığımızda bu kadar kazançlı olmasının sebebi nedir? Şirket her gün sabit bir euro bazında ödeme öneriyor. Bu nasıl oluyor?
Biz multipool adı verilen bir kazım havuzu kullanıyoruz. Bu havuz en kazançlı birimi kazıyor. Her gece yarısı kazılan miktar takas sitelerinde Euro'ya çevriliyor ve çekilebilir bakiyesine yansıyor.

3. Soru: CoIntellect ekibi nerede? Ofisiniz Estonya'da doğru mu?
Doğrudur, ekibimizin yarısı Estonya'da. Hatta geçen hafta yeni bir ofise geçtik. Yeni ofisimiz de eskisiyle aynı binada ancak daha geniş bir ofis alanına geçtik. Ekibimiz gün geçtikçe büyüyor, o yüzden daha büyük bir ofis bizim için şart oldu.
CoIntellect henüz geçen yılın Haziran'ında kuruldu ancak kripto kazım sektöründe eşine rastlanmamış bir ilgi gördü. Bu kadar büyük bir ilgi ve ödeme talebi beklemiyorduk. Sonuç olarak baştaki ekibimizi ikiye katladık.
Geri kalan ekibimiz ise uzaktan çalışma yöntemiyle çalışmaktadır. Güney Amerika'dan, Yunanistan, Sırbistan gibi farklı ülkelerden çalışanlarımız var.

4. Soru: Sosyal medya ve bitcointalk'taki şikayetlerden biri destek ekibinizin cevapları. Bu konuda bilgi verebilir misiniz?
Uzun süre cevap bekleyen kullanıcılardan özür dileriz. Ancak büyük şirketlerde bile bu tip isteklere günler hatta haftalarca süre sonra cevap verildiği oluyor. Ekibimiz isteklere doğru cevap verebilmek için zamanla yarışıyor fakat insanlar 4 saatten uzun süre cevap almazsa geriliyor.
Her bir isteği içeriğini anlayıp ona göre cevap vermeye çalışıyoruz. Bazı durumlarda bu konular farklı departmanlardan geçmeden sonuçlanmıyor. Ancak her isteğe cevap veriyoruz.

5. Soru: CoIntellect nerelerde popüler? Diğerleri ile kıyaslandığında servislerinize en çok ilginin gösterildiği ülke neresi?
Tüm dünyadan ilgi var ve her yerde başarılıyız diyebiliriz. Ancak son birkaç haftada Rusya'da ciddi bir artış oldu. Bildiğiniz üzere Rusya, Bitcoin'e sıcak bakmıyor hatta kazım yapanları cezalandırmakla tehdit ediyor.
CoIntellect, bu insanlara Rusya yasalarına aykırı bir eylemde bulunmadan kazım yapma imkanı sağlıyor. Ancak ödemelerin gönderilmesi bir problem. Bu noktada PayPal tercih edilse de Rusya ile PayPal'ın arasının da iyi olmadığını söylemek lazım. Geçtiğimiz dönemde bazı Rus kullanıcıların hesapları PayPal tarafından bu sebeple donduruldu. Bu da bizim PayPal hesabımıza olumsuz etki yaptı.

6. Soru: Bu sorun neden PayPal'ı şimdilik kapattığınızı açıklıyor. Peki Rus kullanıcılar için başka bir çözümünüz olacak mı?
Müşterilerimiz için Travel card dağıtmak için çalışmalarımız devam ediyor. Bu kartlar ne ön ödemeli ne de kredi kartı olacak. Her bir kart mastercard logolu olacağından dünyaçapında kullanılabilecek.
Bu kartlar üzerine çalışmalarımız halen devam ediyor, henüz kart ücreti, komisyon ücreti gibi konularda bir netlik yok. Bazı kullanıcılar kartların günlük/aylık limitini de soracaktır ancak bu konuda da bir net bilgi henüz oluşmadı.
Şu aşamada kartlarla ilgili söyleyebileceğimiz şey avro cinsinden işlem yapılacağı. Tüm kullanıcılarımız hali hazırda avro olarak kazandığı için bu mantıklı gözükecektir. Detaylarını yakında açıklayacağız.

Bitcoin Expo'da Cryptoarticles.com tarafından Halkla İlişikiler Sorumlusu Daniel Fonseca ile yapılan röportaj yayınlandı.

Cointellect Interview : "We Are Working on Issuing Mastercard Travel Cards To Our Customers" � CryptoArticles.com

1. Soru: Demo kullanıcı olarak CoIntellect hesabıma girdiğimde sadece Dogecoin olarak %20 komisyonla çekebiliyorum. Bu komisyonunun ardındaki hikaye nedir ve diğer ödeme metodları ne zaman hazır olacak?
Dogecoin ödemelerindeki komisyon yoğun kuyruktan dolayı yaptığımız geçici bir durum.Bu komisyon tüm bekleyen ödemeler yapıldığında değişecek. Bununla beraber komisyon Bitcoin fiyatlarına da bağlı. Diğer bulut kazım servislerindeki gibi CoIntellect'in komisyonları kaldırabilmesi için en azından 320 doları görmesi gerekiyor.
Diğer ödeme yöntemleriyle ilgili sorunuza gelirsek, PayPal'da çok fazla sorun olduğu için bir süreliğine durdurduk. CryptoPay ödeme özelliği de mevcut ancak sadece basic ve üstü sözleşmelere sunulabiliyor. CryptoPay'in hizmetini geliştirmek için önemli bir yatırım yapmamız gerekiyor. Bunun dışında da ödeme yöntemlerimiz gelecek.

2. Soru: CoIntellect'in günlük ödemelerine baktığımızda bu kadar kazançlı olmasının sebebi nedir? Şirket her gün sabit bir euro bazında ödeme öneriyor. Bu nasıl oluyor?
Biz multipool adı verilen bir kazım havuzu kullanıyoruz. Bu havuz en kazançlı birimi kazıyor. Her gece yarısı kazılan miktar takas sitelerinde Euro'ya çevriliyor ve çekilebilir bakiyesine yansıyor.

3. Soru: CoIntellect ekibi nerede? Ofisiniz Estonya'da doğru mu?
Doğrudur, ekibimizin yarısı Estonya'da. Hatta geçen hafta yeni bir ofise geçtik. Yeni ofisimiz de eskisiyle aynı binada ancak daha geniş bir ofis alanına geçtik. Ekibimiz gün geçtikçe büyüyor, o yüzden daha büyük bir ofis bizim için şart oldu.
CoIntellect henüz geçen yılın Haziran'ında kuruldu ancak kripto kazım sektöründe eşine rastlanmamış bir ilgi gördü. Bu kadar büyük bir ilgi ve ödeme talebi beklemiyorduk. Sonuç olarak baştaki ekibimizi ikiye katladık.
Geri kalan ekibimiz ise uzaktan çalışma yöntemiyle çalışmaktadır. Güney Amerika'dan, Yunanistan, Sırbistan gibi farklı ülkelerden çalışanlarımız var.

4. Soru: Sosyal medya ve bitcointalk'taki şikayetlerden biri destek ekibinizin cevapları. Bu konuda bilgi verebilir misiniz?
Uzun süre cevap bekleyen kullanıcılardan özür dileriz. Ancak büyük şirketlerde bile bu tip isteklere günler hatta haftalarca süre sonra cevap verildiği oluyor. Ekibimiz isteklere doğru cevap verebilmek için zamanla yarışıyor fakat insanlar 4 saatten uzun süre cevap almazsa geriliyor.
Her bir isteği içeriğini anlayıp ona göre cevap vermeye çalışıyoruz. Bazı durumlarda bu konular farklı departmanlardan geçmeden sonuçlanmıyor. Ancak her isteğe cevap veriyoruz.

5. Soru: CoIntellect nerelerde popüler? Diğerleri ile kıyaslandığında servislerinize en çok ilginin gösterildiği ülke neresi?
Tüm dünyadan ilgi var ve her yerde başarılıyız diyebiliriz. Ancak son birkaç haftada Rusya'da ciddi bir artış oldu. Bildiğiniz üzere Rusya, Bitcoin'e sıcak bakmıyor hatta kazım yapanları cezalandırmakla tehdit ediyor.
CoIntellect, bu insanlara Rusya yasalarına aykırı bir eylemde bulunmadan kazım yapma imkanı sağlıyor. Ancak ödemelerin gönderilmesi bir problem. Bu noktada PayPal tercih edilse de Rusya ile PayPal'ın arasının da iyi olmadığını söylemek lazım. Geçtiğimiz dönemde bazı Rus kullanıcıların hesapları PayPal tarafından bu sebeple donduruldu. Bu da bizim PayPal hesabımıza olumsuz etki yaptı.

6. Soru: Bu sorun neden PayPal'ı şimdilik kapattığınızı açıklıyor. Peki Rus kullanıcılar için başka bir çözümünüz olacak mı?
Müşterilerimiz için Travel card dağıtmak için çalışmalarımız devam ediyor. Bu kartlar ne ön ödemeli ne de kredi kartı olacak. Her bir kart mastercard logolu olacağından dünyaçapında kullanılabilecek.
Bu kartlar üzerine çalışmalarımız halen devam ediyor, henüz kart ücreti, komisyon ücreti gibi konularda bir netlik yok. Bazı kullanıcılar kartların günlük/aylık limitini de soracaktır ancak bu konuda da bir net bilgi henüz oluşmadı.
Şu aşamada kartlarla ilgili söyleyebileceğimiz şey avro cinsinden işlem yapılacağı. Tüm kullanıcılarımız hali hazırda avro olarak kazandığı için bu mantıklı gözükecektir. Detaylarını yakında açıklayacağız.
Aslında webmoney odeme yöntemi kullansalar sorunlari asilacak gibi:S

Ben her gece doge olarak çekiyorum bazen 5 dk bazen bir günü bulabiliyor,ama şuana kadar ödemede sıkıntı çıkmadı ,tabi %20 si kesiliyor oda ayrı bir mesele..

Ben her gece doge olarak çekiyorum bazen 5 dk bazen bir günü bulabiliyor,ama şuana kadar ödemede sıkıntı çıkmadı ,tabi %20 si kesiliyor oda ayrı bir mesele..
Hocam ben parça parça değilde biriktirip çekmeyi düşünüyorum. Örneğin her 100 € da çekerim diye düşünüyorum. Sizce parça parça çekmek daha mi iyi.

Aslında webmoney odeme yöntemi kullansalar sorunlari asilacak gibi:S

Belki de o ödeme yönteminden haberdar değiller :) Aslında bir mail atıp bilgilendirmek lazım..

Kendi arkadaşlarımda sıkıntısız bir şekilde ödeme alıyor.. Neye göre yapılıyor ödemeler anlamadım valla..

---------- Spam Engelliyici 00:18 ---------- Önceki Mesaj 00:17 ----------

Hocam ben parça parça değilde biriktirip çekmeyi düşünüyorum. Örneğin her 100 € da çekerim diye düşünüyorum. Sizce parça parça çekmek daha mi iyi.

Şirket bu konuda açıklama yaptı hocam. Fazla parça olanların ödemesi diğerlerine göre daha çok uzayacak.

Misal 100€ yu 10 parça değilde 5 parça çeken kişinin ödemesi daha erken yapılacak..

Belki de o ödeme yönteminden haberdar değiller :) Aslında bir mail atıp bilgilendirmek lazım..

Kendi arkadaşlarımda sıkıntısız bir şekilde ödeme alıyor.. Neye göre yapılıyor ödemeler anlamadım valla..

---------- Spam Engelliyici 00:18 ---------- Önceki Mesaj 00:17 ----------

Şirket bu konuda açıklama yaptı hocam. Fazla parça olanların ödemesi diğerlerine göre daha çok uzayacak.

Misal 100� yu 10 parça değilde 5 parça çeken kişinin ödemesi daha erken yapılacak..
Peki 100€ tek parçada çekmek nasıl olur hocam. Haftada bi 20 € mu cekecez.Süreç uzar derken, ne kadar uzar?

Peki 100€ tek parçada çekmek nasıl olur hocam. Haftada bi 20 € mu cekecez.Süreç uzar derken, ne kadar uzar?

Tek parçada 100€ çekmek daha iyi tabi...

Ancak şuan 12x100 € bekleyende var, hiç beklemeden 100€ çekenlerde var..
Her iki hesapta ROI yapmış.. Bu durumda ROI olan hesapların ödemesi yapılıyor dedikodusu çürümüş oluyor.

Süre olarak anında hesaba geçen, 2 gün bekledikten sonra hesaba geçen, 1 haftadır hesaba geçmeyen kişileri gördüm...

Kısaca şuan için beklersiniz veya beklemezsiniz diyemem,

Kesin olan şey ödeme sistemlerinin düzelmesini ve BTC'nin biraz daha artmasını bekleyeceğiz...

Forumda arbitraj yapan var mı? Teorik olarak biliyorum ancak pratiğe dökerken yardımcı olacak birisi varsa skype ekleyebilir mi?

Cointellect üyelik ve şirketin durumu hakkındaki sorularınızı da sorabilirsiniz...

Forumda arbitraj yapan var mı? Teorik olarak biliyorum ancak pratiğe dökerken yardımcı olacak birisi varsa skype ekleyebilir mi?

Cointellect üyelik ve şirketin durumu hakkındaki sorularınızı da sorabilirsiniz...

hocam şuanda günlük kaç para alıyorsunuz yazabilirmisiniz

ve hangi paketleri aldınız

saat 00:40da 20euro luk doge çekimi talep ettim.
00:47 de yollandı hesaba

hocam şuanda günlük kaç para alıyorsunuz yazabilirmisiniz

ve hangi paketleri aldınız

100 + 100 + 100 + 100 + 300 + 1000 € luk paketler var.

Günlük 28€

---------- Spam Engelliyici 02:50 ---------- Önceki Mesaj 02:49 ----------

saat 00:40da 20euro luk doge çekimi talep ettim.
00:47 de yollandı hesaba

ROI yaptınız mı hocam?

ROI olan hesaplara ödeme yapılmadığı yönünde dedikodular var.. Gerçi ROI yapıp ödeme alan arkadaşlar da var..

100 + 100 + 100 + 100 + 300 + 1000 € luk paketler var.

Günlük 28€

---------- Spam Engelliyici 02:50 ---------- Önceki Mesaj 02:49 ----------

ROI yaptınız mı hocam?

ROI olan hesaplara ödeme yapılmadığı yönünde dedikodular var.. Gerçi ROI yapıp ödeme alan arkadaşlar da var..
ROI nin türkçesi ne :D
kazançla paket almaksa hayır.

:) Verdiğiniz parayı geri aldınız mı yani, yatırdığınız parayı çıkartmış durumda mısınız
yok daha 3 te 1 i yeni çıktı.
bende o yazılanları okuyorum ama fazla bir çoğunluk gibi gelmedi bana.
belki de ROI olanlar daha yeni yeni sayıları artıyor.bilemeyeceğim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri