CoinTellect ve BitCoin & DogeCoin Ciddi Kazançlar

Kazanc isteyenler icin bitcoin talkde var adam 5,5 trilyona yakin para kazanmis :D 5-6 ay kadar sistemin gidicegini dusunenler var.

zaten bende tl olarak hesaplamadım

direk premium almaya izin vermiyor mu sistem
sonuçta kumar gibi burda büyük oynarım belki diğer paketler uğraştığına değmeyecek gibi

Yok hocam sistem izin vermiyor ilk paket pilota kadar oluyor sonra diğerleri alınabiliyor hatta makinelarin kapasitesi var mh olarak belli sayıda doluyor satış olmuyor yeni makineleri beklemek gerekiyor sistemi denedikçe mantıklı geliyor demo paketle başlayıp ödemeleri alıp yükselten çok oluyor zaten :)

[MENTION=11667]mikail9595[/MENTION] bu rakamları milyon dolar olarak saymışsın ama öyle değil, 1. resimdeki 1188 euro, 2. resimdeki 1863 euro kazanmış.

@mikail9595 bu rakamları milyon dolar olarak saymışsın ama öyle değil, 1. resimdeki 1188 euro, 2. resimdeki 1863 euro kazanmış.

Aynen trilyon değil ama kısa sürede oldukça iyi kazandırıyor:D 1 ayda bu rakamlara ulaşabilirsiniz.Kesinlikle ufak başlamanızı öneriyorum tecrübe edinin zaten oldukça kolay sözleşme yapıp hergün kazançlarınızı takip ediyorsunuz demodan sonra pilot paket sözleşmesi ideal 6 ayda 3'e katlıyor :)

Binlik paketin kredi kartı kapalı
Bitcoin de nasıl alınıyor üşendim:D

Bitcoin olayını yaklaşık 2 senedir biliyorum fakat hiç deneme şansım olmadı. Şuan hiç denemediğim için pişmanım. Elime güzel bir para geçince pilot paketten baslayacağım. 1 sene boyunda devamlı paket alırım elime para geçtikce. Birde merak ettiğim bir konuvar sadece bir paket mi alabiliryoruz yoksa 2-3 pakette alabiliyor muyuz?

benim anlamadığım bu adamlar kendileri bu makinalarla bitcoin üretemiyormuda millete para dağıtıyor ?

Bitcoin olayını yaklaşık 2 senedir biliyorum fakat hiç deneme şansım olmadı. Şuan hiç denemediğim için pişmanım. Elime güzel bir para geçince pilot paketten baslayacağım. 1 sene boyunda devamlı paket alırım elime para geçtikce. Birde merak ettiğim bir konuvar sadece bir paket mi alabiliryoruz yoksa 2-3 pakette alabiliyor muyuz?
2-3 paket alınabiliyor hocam

benim anlamadığım bu adamlar kendileri bu makinalarla bitcoin üretemiyormuda millete para dağıtıyor ?

Çeşitli masraflar var bu şekilde nakit döngüsü de oluyor adamlar için milyonlarca kişi var sistemde suan aynı zamanda hizmet satıyor daha çok kazanıyor ayrıca dogecoin ve Bitcoin döngüsü oluyor piyasa canlı kalıyor borsa faktörü reklam faktörleri var bu sayede kazanıyorlar

---------- Spam Engelliyici 00:45 ---------- Önceki Mesaj 00:40 ----------

Çok teşekkürler. Ref üzerinden kayıt oldum. Elime para geçince starter veya pilot paketten başlayacağım.

Teşekkür ederim hocam başlarda yavaş ilerleyin takılırsanız bana her zaman ulaşabilirsiniz ben pilotla başladım yakında temel alıcam sizde emin adımlarla ilerleyin zaten ödemeler sorunsuz kısa vadede katlarsınız

Son düzenleme:
Hocam 300 euro'luk pilot paketle başladım ben bu işe 6 aylık bir sözleşme günlük 5.5 euro getirisi var gün sonunda kazançları dogecoine aktarıyorum btcturk.com sitesinden de tl ye çeviriyorum bu şekilde yaparsanız komisyon oranı gerçekten oldukça düşük 100 tlye 1 tl komisyon alıyor

bi yanlışınız var dediğim gibi ben 16.4 euroyu normalde 46-47 lira olarak almam gerekirken söylediğiniz yöntemle 39 tl olarak banka hesabıma çekebildim.

bi yanlışınız var dediğim gibi ben 16.4 euroyu normalde 46-47 lira olarak almam gerekirken söylediğiniz yöntemle 39 tl olarak banka hesabıma çekebildim.

Hocam btcturk.com da TL'ye çevirip bekletin sonra toplu olarak çekim yapın 30 TL'de çekseniz 1000 TL de çekseniz 5tl masraf alıyor banka kartına aktarırken.Ben TL'ye çevirip btcturk.com da bekletiyorum o şekilde biriktirip çekiyorum

CoinTellect Bu Kadar Kazancı Nasıl Verebiliyor?

Evet arkadaşlar bu soru herkesin kafasında soru işareti oluşturuyor şu şekilde açıklayım

Kazanç yöntemlerine bakan kullanıcılar, 1'e 2'den başlayıp 1'e 13'e kadar çıkan gelir modelinin arkasında ne olduğunu merak ediyorlar.

CoIntellect'in de miner satın aldığı firmalardan biri olan Zeusminer'in ürettiği minerların fiyatı şöyle:

300 MHS gücü olan cihazlar yaklaşık 1600 dolara satın alınabiliyor.

Cihaz 1000W'lık güç kaynağına sahip olduğuna göre aylık elektrik sarfiyatı ise Türkiye'deki ev tarifesine göre 300-350 TL civarı oluyor. İki yıllık elektrik sarfiyatı 7200 TL, Cihaz fiyatı gümrük hariç 3500 TL, toplam maliyeti ise 10000 TL'yi buluyor. Bunda soğutma, gümrük, konfigurasyon gibi maliyetler de yok. Tabi daha personel ve kira gibi giderler de var.

Bu sistemi iki yıllık kiralamak için 4999 Euro yani 14000 TL civarı ödeme yapılıyor.

Yani 10000TL'lik bir yapıyı 14000 TL'ye kiralıyorlar. 2 yıl sonra da sistem CoIntellect'e kalıyor. Hurdacıya bile verilse iyi para getirebilir. Ki Coin işi devam ettiği sürece kullanılabilir gibi duruyor.

Görüldüğü üzere Expert paketini Türkiye'deki imkanlarla da çalıştırmak mümkün. Hatta şartlara göre birkaç bin TL'nin cepte kalma ihtimali de var. Fakat şöyle bir durum sözkonusu.

Cloud mining yapıldığında hash bulma ihtimali kat be kat artıyor. Kendi imkanlarımızla kurup çalıştırabileceğimiz bir makinenin günde 97 euro kazanç elde edebilme ihtimali soru işareti.

Mining forumlarına bakarsanız, bireysel miningde 300 MHS ile günlük 60 dolar civarı gelir elde edilebildiğini görürsünüz. Çünkü clouddaki makine sayısı arttıkça getirisi aynı oranda artmaktadır. Bu özellik de bulut bilişimin tipik avantajlarından biridir.

Teşekkürler bol kazançlar

http://cointellect.com/?code=84036add

Davetiye kodu : 84036add

Arkadaşlar bu tarz konularda hiç bir bilgim yok, bi ara bitcoin üyeliği almaya çalıştım onu bile beceremedim :)

Bu konuda gerçekten birebir destek verebilecek her türlü sıkıntıda ulaşıp sorabileceğim bana sistemi a'dan z'ye anlatacak, bu sistemden kazanç elde eden bir arkadaş var ise ref linkinden üye olup, en küçük paketle başlayıp kazandığımı gördükçe yavaş yavaş yükselterek ilerlemek isterim...

Çevremde de kazandığımı gördükten sonra bu işi yapabilecek arkadaşlarım var...

Forumda bildiğim tanıdığım bir arkadaş olursa daha memnun olurum...

Arkadaşlar bu tarz konularda hiç bir bilgim yok, bi ara bitcoin üyeliği almaya çalıştım onu bile beceremedim :)

Bu konuda gerçekten birebir destek verebilecek her türlü sıkıntıda ulaşıp sorabileceğim bana sistemi a'dan z'ye anlatacak, bu sistemden kazanç elde eden bir arkadaş var ise ref linkinden üye olup, en küçük paketle başlayıp kazandığımı gördükçe yavaş yavaş yükselterek ilerlemek isterim...

Elimden geldiğince yardımcı olurum hocam

Tabiki hocam takıldığınız yerde destek olurum konuda detaylı olarak üye olmayı herşeyi anlattım yinede takılırsanız her zaman buyrun yardımcı olurum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri