CoinTellect ve BitCoin & DogeCoin Ciddi Kazançlar

Elimden geldiğince yardımcı olurum hocam

Arkadaşın konusundan bilgi sahibi olduğum için onu rahatsız edeyim hocam sağolasın..

Tabiki hocam takıldığınız yerde destek olurum konuda detaylı olarak üye olmayı herşeyi anlattım yinede takılırsanız her zaman buyrun yardımcı olurum

Hocam 10 günlük deneme sürümünü alacağım şimdi ama paypal ile ödeme yok sanırım?

Burada biriken parayı her gece hesabıma çekerken paypaldan bir kesinti yaşanıyor mu?

Bana ait bir referans kodunu nasıl alabilirim, referansımdan üye olmuş bir kişinin referansıyla üye olan birisinden katkı sağlayabiliyor muyum? Zincir sistemi var mı yani? :)

Arkadaşın konusundan bilgi sahibi olduğum için onu rahatsız edeyim hocam sağolasın..

Hocam 10 günlük deneme sürümünü alacağım şimdi ama paypal ile ödeme yok sanırım?

Burada biriken parayı her gece hesabıma çekerken paypaldan bir kesinti yaşanıyor mu?

Bana ait bir referans kodunu nasıl alabilirim, referansımdan üye olmuş bir kişinin referansıyla üye olan birisinden katkı sağlayabiliyor muyum? Zincir sistemi var mı yani? :)

skype var ıse anlatıyım hocam herşeyi skype bkrcnivk

1)Hocam maalesef kredi kartı ve bitcoin olarak ödeme kabul ediyor.
2)Paypal 50 euro olunca çekim yapabiliyorsunuz paypalda kesinti biraz oluyor ben o yüzden kullanmıyorum.Her gece sonunda dogecoin olarak çekiyorum parayıbu sayede kesinti oldukça az oluyor.
3)Üye olduktan sonra referans kodu oluşuyor. Sizin referansınızdan üye olup paket alırsa bir kişi size paket tutarının %10 u geliyor.Kendi referansınızdan kendinizin tekrar üyelik oluşturması yasak sistem bir şekilde anlıyor.

2 pilot paket + 2 starter paketle yoluma devam ediyorum 4 paketin günlük kazançı 15.4 euro'ya ulaştı.

İşin güzel tarafı günlük kazandığım parayı her gece çekip hesabıma aktarabiliyorum:)

http://cointellect.com/?code=84036add

Davetiye kodu : 84036add

Arkadaşlar Sistemi iki aydır kullanıyorum. 99 luk paketi almıştım. Hehrangi bir şekilde sıkıntı yok.Çok rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Prgramsız günlük 1 € altı kazanırsınız. Örneğin benim paket günlük 2.22 € veriyor Programla beraber 2.52 € oluyor. Burada kazanmak isterseniz en kötü 299 € luk paketle başlamanızdır. Abartısız söylüyorum yakın arkadaşım olan 5 kişi bu işten günlük 50 € min kazanıyolar.

Risk aldılar büyük paketleri aldılar. Ben o riski alamadım. Farklı durumlarım var.

Alacak arkadaşlar Ben sisteme 2 aydır dahilim 99 € luk paketn getirisini kazanıyorum sadece

Edit : Paypaldan para çekmede alt limit 10€ iken 50 € oldu. Ancak dogecoin yada farklı bir şekildeki ödeme şekilleri ile anında paranızı çekebilirsiniz. Ortalama olarak sizlerin yarım saatte banka hesabınızda olur para.

Screenshot2014-12-16-12-56-43.png

Son düzenleme:
Arkadaşlar Sistemi iki aydır kullanıyorum. 99 luk paketi almıştım. Hehrangi bir şekilde sıkıntı yok.Çok rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Prgramsız günlük 1 € altı kazanırsınız. Örneğin benim paket günlük 2.22 € veriyor Programla beraber 2.52 € oluyor. Burada kazanmak isterseniz en kötü 299 € luk paketle başlamanızdır. Abartısız söylüyorum yakın arkadaşım olan 5 kişi bu işten günlük 50 € min kazanıyolar.

Risk aldılar büyük paketleri aldılar. Ben o riski alamadım. Farklı durumlarım var.

Alacak arkadaşlar Ben sisteme 2 aydır dahilim 99 € luk paketn getirisini kazanıyorum sadece

Edit : Paypaldan para çekmede alt limit 10€ iken 50 € oldu. Ancak dogecoin yada farklı bir şekildeki ödeme şekilleri ile anında paranızı çekebilirsiniz. Ortalama olarak sizlerin yarım saatte banka hesabınızda olur para.

Screenshot2014-12-16-12-56-43.png

Bir çok arkadaşım 2 ay önce başladı iyi paralar kazanıyorlar.Ben de düzenli olarak her gece çekiyorum ödeme konusunda sıkıntısız oldukça güzel bir sistem.

Parayı paypal'a aktarıp oradanda bankaya aktarınca paypal her hangi bir kesiti yapıyormu arkadaşlar ? birde bu işte büyük paketlerle ödeme alınca paypalda bloke vs. riski varmıdır ?

edit
5hfag1

Son düzenleme:
Parayı paypal'a aktarıp oradanda bankaya aktarınca paypal her hangi bir kesiti yapıyormu arkadaşlar ? birde bu işte büyük paketlerle ödeme alınca paypalda bloke vs. riski varmıdır ?

Paypalda kesinti oranı biraz fazla dogecoin olarak çekmenizi öneririm.
Dogecoin kullanarak ben her gün 15.4 Euro'yu 45 TL olarak hesabıma geçiriyorum.

Ayrıca kazançınızı dogecoin olarak gün sonunda 2-3 saatte banka hesabınıza aktarabilirsiniz .
Ben bu şekilde yapıyorum iyi günler bol kazançlar

Henüz paket almadım hocam, bir program indirerek günlük 1€ falan veriyormuş sanırım onunla bir test sürüşü yapacağım..

Ben sunucuda çalıştırdığım halde günlük 0,30 alıyorum Programı indirip kurmana değmez. O zaman kaybında paket al yada başka işle uğraş :)

Henüz paket almadım hocam, bir program indirerek günlük 1€ falan veriyormuş sanırım onunla bir test sürüşü yapacağım..

hocam o program palavra bişey kazandırmaz sana..hemde virüs var sanırım onda.. hic ugrasma programla filan..

Oda almaya değmez. 99 € dan başla 1 € kar için 10 gün bekliyecekmisin :)

Hocam aslında kafamdaki 1000€ veya 3000€ luk paketi alıp kurşuna kafa atmak :) Dünden beri araştırdım her yerde kimse bir sıkıntı yaşamamış, parayı nasıl hesaba aktaracağım kesintisi nasıl oluyor falan uygulamalı olarak kavrayabilirsem, içim daha rahat bir şekilde yatırım yaparım :)

O zaman demo paket alayım ben şimdilik :)

Hocam sen bana güven ve starter ile başla direk paranı her gün sonunda çekebiliyorsun hiç şüphen olmasın..Programı filan indirme hiç çünkü 1 euro anca kazanıyor önermiyorum.Paket alarak başlayabilirsin starter paket günlük 2.2 euro getircek sana günlük

---------- Spam Engelliyici 17:47 ---------- Önceki Mesaj 17:45 ----------

Hocam aslında kafamdaki 1000€ veya 3000€ luk paketi alıp kurşuna kafa atmak :) Dünden beri araştırdım her yerde kimse bir sıkıntı yaşamamış, parayı nasıl hesaba aktaracağım kesintisi nasıl oluyor falan uygulamalı olarak kavrayabilirsem, içim daha rahat bir şekilde yatırım yaparım :)

Doge olarak çekmek çok kolay bana ilk yaptığımda çok karışık gelmişti ama şimdi çocuk oyuncağı mantığını çözünce basit ilk baslarda ufak miktarlar deneme yaptım çözdüm olayı yani

---------- Spam Engelliyici 17:48 ---------- Önceki Mesaj 17:47 ----------

starter ve pilot paket öneririm başlangıç için

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri