CoIntellect - Yattığın Yerden 2 Yıl Boyunca Her Gün 300 Lira Kazanmak

• Kullanıcı aknur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
şu zamana kadar ufak ufak yatırım yaptım buraya çoktan roi oldum ancak treni kaçırmadan da yüklü girmeyi düşünüyorum tahminimden uzun dayandılar daha da gider bi kaç ay böyle sanırım...
Bu arada kim ne derse desin kesinlikle ve kesinlikle bir ponzi bu arkadaşlar skeptik yaklaşıyordum bende kesin bu ponzi diyenlere hatta konunun arka sayfalarında savundum ponzi olmayabilir diye ancak şimdi kesinlikle coinlerle alakası olmadığına inanmaktayım. Bitcoin sistemiyle alakası yok ya da varsa geri yatırımların yüzde beşini ancak karşılıyordur yapılan kazı.

Kara para aklama diye düşünüyorum bende

Kara para aklama diye düşünüyorum bende

ya bi yerde bi olay okudum o mantıklı geldi aslında bayağı ama günahlarını almak istemiyorum adamların, duyduğum olaysa bi exchange sitesinde sanırım yüklü miktarda dogecoin hırsızlığı olmuş bu elemanlarda bunu aklıyorlarmış. Ancak ne kadar doğru, mantıklı mı böyle yapmaları bilemiyorum.

Millet yatırdığı parayı çıkartıp kara geçmeye bakıyor şuan,risk almayı seven giriyor işte

299€ ile basladim 5dk önce insallah ben paramin rn azından yarisini çıkarana kadsr sistem çökmez:))

Sistem 3-4 ay gidermi beyler 3000€ luk paketi almayı düşünüyorum :)

Merhaba arkadaşlar ordan burdan duyduklarınızla gelmeyın buraya yok dogecoın hırsızlıgı falan hayır oyle olsa crypto gruplarında oluyorum en basında haberımız olurdu bıtek bu adamlar akıllı dıger ınsanlar mal değilya dıgerlerıde bu işi yapardı cıhaz vs alırlardı yanı

suanda site 4ayına gırdı keşke en başından gırseydım dıye yakındıgım oldu ama neyse roı gunume az kaldı benımde

uyelık ıcın : http://cointellect.com/?code=4cbde63d

Boyle bir garanti olsa 5 bin € ya girerim:) kredi cek yatir 2 ay sonra krediyi kapat ondan snra ne gelirse sana kar:)

Biliyorum da hocam zar zor biriktirdiğim parayla evin borçlarına yatıracagım yere buraya yatırıp komple 0 a düşmek istemiyorum, eve bi katkım olsun istiyorum :) En iyisi istihareye yatmak bakalım bi kaç gün sonra karar vereririm :)

Biliyorum da hocam zar zor biriktirdiğim parayla evin borçlarına yatıracagım yere buraya yatırıp komple 0 a düşmek istemiyorum, eve bi katkım olsun istiyorum :) En iyisi istihareye yatmak bakalım bi kaç gün sonra karar vereririm :)

hocam ev geçindirdiğiniz parayı sakın böyle sistemlere yatırmayın, hiçbir güvenceniz yok. gitme ihtimali olursa ailenizi sarsmayacak ve üzülmeyeceğiniz bir paranız varsa onu yatırmanızı tavsiye ederim.

hocam ev geçindirdiğiniz parayı sakın böyle sistemlere yatırmayın, hiçbir güvenceniz yok. gitme ihtimali olursa ailenizi sarsmayacak ve üzülmeyeceğiniz bir paranız varsa onu yatırmanızı tavsiye ederim.

Yok hocam ben öğrenciyim ev geçindirmiyorum babamın 30bin kadar kredi borcu var onu ödemek isitoyrum ve geleceğim için biraz birikim,biraz yatırım vs. düşünüyorum zaten 300€ lik paketi bi kaç gün önce almıştım, şimdi 3000€ lik paketi alsam 2 ayda parsını cıkarıyor sonrası kâr diye düşünüyorum ama sistem o kadar devam edermi bilmiyorum. Risk işte.. :)

bende dusunmeye başladım ama acaba maaşımdan biraz ayırıp alsam mı acaba

Ben zamanında farklı bir sisteme 5.000 TL kredi çekerek girdim. Gerçekten çok güven veren bir siteydi ama 1-2 ay geçmeden patladı ve para uçtu.

Dikkat edin!!! Önceliğiniz alacağınız kar değil kaybedeceğiniz para miktarının sizi zora sokup sokmayacağı olsun.

Yok hocam ben öğrenciyim ev geçindirmiyorum babamın 30bin kadar kredi borcu var onu ödemek isitoyrum ve geleceğim için biraz birikim,biraz yatırım vs. düşünüyorum zaten 300€ lik paketi bi kaç gün önce almıştım, şimdi 3000€ lik paketi alsam 2 ayda parsını cıkarıyor sonrası kâr diye düşünüyorum ama sistem o kadar devam edermi bilmiyorum. Risk işte.. :)

Bende senin gibi düşünüyorum hocam burda işin içine risk giriyor..

Forumlarda falan bakıyorum insanlar her paketten birer tane almışlar..
Şimdilik 100€ lık paketten aldım işi iyice kavrayım parayla oynayım diye, ama ocak gibi 3000€luk paketten almayı düşünüyorum

2 ay bi sıkıntı çıkmasa zaten kendisini amorti ediyor..
Okuduklarıma göre 2016 ya kadar falan devam eder diyorlar sisteme..

Paketi alacağım ama 3000€ ya yok gözüyle bakacağım, ha dükkan açıp batmışsın ha bu işe girip batmışsın ikiside aynı şey benim gözümde..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri